Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers cer atgriezties pie "Warriors" stūres tuvāko nedēļu laikā

Kers cer atgriezties pie "Warriors" stūres tuvāko nedēļu laikā
Stīvs Kers
Foto: AP/Scanpix

NBA čempionvienības Goldensteitas "Warriors" galvenā trenera Stīva Kera pašsajūta cīņā ar komplikācijām pēc muguras operācijas uzlabojas un viņš cer būt atpakaļ uz komandas soliņa jau tuvāko nedēļu laikā.

Stīvs Kers apmeklēja "Warriors" komandas treniņus pirmdien un otrdien, bet trešdien piedalījās metienu treniņā pirms mājas spēles pret Fīniksas "Suns". "Esmu sapratis, ka man tā visa pietrūkst," atzīst Kers. "Es joprojām ceru, ka tuvākajās divās vai trīs nedēļās atgriezīšos uz komandas soliņa."

"Warriors" nav noteicis termiņu, kad Keram būtu jāatgriežas pie komandas stūres, tā vietā vairākkārt uzsverot, ka viņš pats pateiks, kad būs gatavs atgriezties darbā. Tomēr arī tagad Kers reizēm pārrunā spēles plānu ar pārējiem treneriem pirms tie uzrunā komandu.

"Protams, ir labi, ka viņš ir tuvumā," izteicies pagaidu galvenais treneris Lūks Voltons. "Viņš ir fenomenāls treneris. Spēlētāji respektē viņu un priecājas spēlēt viņa vadībā. Tādēļ ir patīkami redzēt viņu pie komandas, dodot tai norādes. Tas paceļ komandas garu - gan spēlētāju, gan treneru."

Pēc divām mugurai veiktajām operācijām Keram nākas sadzīvot ar galvassāpēm. Kers bija spiests pamest komandu treniņnometnes pirmajā nedēļā un sezonas sākuma uzvaru rekordsēriju (24-0) galvenajam trenerim nācās vērot no aizkulisēm.

"Šī bez šaubām ir Stīva komanda. Jo vairāk viņš ir spējīgs izdarīt, jo labāk," Voltons norāda, ka gaida Kera atgriešanos pie "Warriors" stūres. "Metienu treniņā viņš bija ļoti aktīvs. Mēs turpināsim viņu iedrošināt, lai viņš darītu, cik vien vēlas. Tomēr mēs nezinām, kad Stīvs būs pilnībā gatavs atgriezties pie saviem pienākumiem, tādēļ mēs turpinām gatavoties tā, it kā viņš nebūtu kopā ar mums."

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-17 20:02, pirms 8 gadiem
Doomy1990 rakstīja: Lai nesteidzas ar atgriešanos
Vai ne... atnāks vēl un sajās visu (sarkasms)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-12-17 20:41, pirms 8 gadiem
Voltons varētu uz NYK doties