Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA devītais panākums pēc kārtas, "Slovan" 20. zaudējums šosezon

CSKA devītais panākums pēc kārtas, "Slovan" 20. zaudējums šosezon
Maskavas CSKA hokejistu prieki. Foto: www.cska-hockey.ru

Maskavas CSKA ar rezultātu 2:1 apspēlēja „Neftekhimik” Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), svinot devīto uzvaru pēc kārtas, bet Ņižņijnovgorodas „Torpedo” viegli tika galā ar vienu no Rietumu konferences vājākajam komandām Bratislavas „Slovan” – 4:1.

Ņizņekamskas „Neftekhimik” turpināja neveiksmīgo mājas spēļu sēriju, ar 1:2 zaudējot Maskavas CSKA. Andreja Nazarova vadītā komanda izmantoja vairākumu spēles otrajā minūtē, ar precīzu metienu atzīmējoties somu leģionāram Jonasam Nitinenam – 1:0. CSKA atbildēja ar realizēto vairākumu 13 minūtes vēlāk, kad Lindens Vejs panāca 1:1, bet spēles vidū Sergejs Tolčinskis pārtvēra ripu vidusszonā, devās uzbrukumā un ar metienu no iemetiena apļa izvirzīja CSKA vadībā – 1:2, gūstot pēdējos vārtus šajā spēlē. Ar 48 punktiem 28 spēlēs CSKA ieņem pirmo vietu Rietumos, par trīs punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju SKA no Sanktpēterburgas. „Neftekhimik” kontā ir 26 punkti 28 spēlēs, kas pagaidām dod devīto vietu Austrumos.

Ņižņijnovgorodas „Torpedo” savā laukumā asumiem bagātā spēlē pārspēja Bratislavas „Slovan” – 4:1. Pēc Damira Žafjarova, Mihaila Varnakova un Danīla Iļjina mājiniekiem bija trīs vārtu pārsvars – 3:0. Divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām Ērika Želinasa metiens no šaurā leņķa sasniedza mērķi – 3:1. Tomēr nedaudz vēlāk „Slovan” spēlētājs Tomašs Sukels saņēma 5+20 minūšu sodu par sitienu ar nūju, bet pēdējā sekundē Iļjins iemeta ceturto ripu slovāku vārtos – 4:1. „Torpedo” tika pie 36 punktiem 28 spēlēs, kas dod sesto vietu Austrumos, bet „Slovan” ar 22 punktiem 30 mačos ieņem desmito vietu Rietumu konferencē.

KHL spēles, 17. novembris

SpēleRezultāts
Neftekhimik – CSKA1:2
Ak Bars – Dinamo (Rīga)2:1 PM
Torpedo – Slovan4:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...