Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Argentīnas kapteinis sola uzvarēt "All Blacks"

Juris Miņins
Juris Miņins

Argentīnas kapteinis sola uzvarēt "All Blacks"
Augustins Krēvijs
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas regbija izlases kapteinis Augustins Krēvijs pirms rītdien startējošā Pasaules kausa regbijā ir paziņojis, ka jau turnīra pirmajā spēlē pret Jaunzēlandi viņa komanda izcīnīs uzvaru.

Lai arī Argentīnas izlase 30 gadu un 21 mača laikā vēl ne reizi nav pārspējusi Jaunzēlandes izlasi, īsi pirms 2015. gada Pasaules kausa sākuma, argentīniešu vienības kapteinis Augustins Krēvijs apsolīja, ka šai zaudējumu sērijai ir pienācis gals.

"Jaunzēlande ir viena no favorītiem uz titulu. Viņi ir vieni no labākajiem pasaulē, to mēs ļoti labi saprotam, taču Argentīna nospēlēs perfektu maču un svinēs uzvaru," tiek citēts Krēvijs.

Tiesa, komandas galvenais treneris Daniels Hurkads ir daudz piesardzīgāks: "Uz papīra mēs noteikti neesam favorīti, taču ceram , ka šis čempionāts mums būs veiksmīgs." Vienlaicīgi Hurkads arī piebilda, ka pat uzvara pār Jaunzēlandi, lai arī būtu ļoti labs turnīra sākums, nebūt neko negarantē tālākajā cīņa. Viņš kā galveno vienības uzdevumu ir nosaucis izkļūšanu no C grupas, kur bez Argentīnas un Jaunzēlandes cīnīsies arī Gruzija, Namībija un Tonga.

Te arī ir jāpiebilst, ka "The Rugby Championship" turnīrā pēdējo gadu laikā argentīnieši, kas sākotnēji bija vājākā sacensību vienība, ir spējuši uzveikt kā Austrāliju, tā DĀR, kas uz gaidāmo pasaules mēroga turnīru ļauj skatīties ar zināmu optimismu.

Argentīnas un Jaunzēlandes cīņa ir paredzēta svētdien, 20. septembrī, 18:45 pēc Latvijas laika un tā norisināsies Vemblija stadionā.

Pirms pirmajām cīņām Pasaules kausā arī citu komandu pārstāvji ir izteikušies par iespēju sagādāt kādu pārsteigumu vai arī parādīt labāku spēli kādu no viņiem gaida. Tā, piemēram, Velsas izlases spēlētājs Skots Viljamss ir paziņojis, ka spēlē pret Urugvaju viņa komanda mēģinās panākt maksimālo rezultātu un, pat ja būs sasniegts ļoti pārliecinošs pārsvars, viņi nedomā apstāties.
Kaujiniecisks noskaņojums ir arī Japānas izlases nometnē, kuriem 19. septembrī būs jātiekas ar DĀR izlasi. Šo maču, pēc Fumiaki Tanakas vārdiem, japāņi uztver kā galveno, lai komandai parādītos iespējas kvalificēties izslēgšanas mačiem, tāpēc viņi tai gatavojas īpaši.

Savukārt Fidži izlases galvenais treneris Džons Makī, kura vadītajai komandai pirmajā kārtā, šķiet, ir ticis pats neparocīgākais pretinieks kāds vien šajā turnīrā var būt, Anglijas izlase, kura šo PK aizvada savu skatītāju priekšā, ir izteicies, ka, protams, viņa vienība nav favorīti, taču tai ir savs plāns un ieroči ar ko mēģināt vismaz pabojāt nervus angļiem, kā arī norādīja, ka Fidži nav tikai viena spēlētāja, Nemani Nadolo, komanda.

Izmantotie resursi:
Live rugby 2015 | Aviva Premiership 2015 |...
Planet Rugby | Rugby Union News, Live Rugby...

Kurš uzvarēs Argentīnas un Jaunzēlandes cīņā?

  • 1

  • 21

  • 1