Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Augusta sākumā Ventspilī notiks vērienīgas dragreisa sacensības

Augusta sākumā Ventspilī notiks vērienīgas dragreisa sacensības
Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu pārtraukuma 5. un 6.augustā, Ventspils pilsētas svētku ietvaros, dragreiss atkal iekaros Ventspili. Adrenalīns virmos Ventspils lidostas teritorijā, kur vienuviet satiksies jaudīgākās automašīnas.

''Dragreiss un tā dalībnieki šogad sevi lieliski parādīs Ventspils lidostā pilsētas svētku ietvaros. Šis pasākums Latvijas dragreisa sezonas ietvaros būs vērienīgākais un skatītājiem interesantākais. Organizatori atklāj, ka viņi būs parūpējušies par to, lai ikvienam pasākuma un Ventspils pilsētas svētku apmeklētājam būtu interesanti vērot šīs sacensības.

''Pasākumā klātienē būs vērojamas Latvijas, Lietuvas, Polijas un Zviedrijas jaudīgākās automašīnas šajā disciplīnā, tādēļ varam garantēt, ka Ventspilī motori rūks vēl nebijušos toņos,'' komentē pasākuma organizatore Jolanta Lāce.

Pasākuma organizatori arī aicina standarta auto īpašniekus piedalīties sacensībās standarta auto klasēs, mudinot par drošu braukšanu trasē, nevis ielās.

''Pasākuma ietvaros norisināsies iespaidīgākais šogad auto klubu un dažādu auto sporta disciplīnu saiets. Aicinām ikvienu auto klubu īpašnieku sazināties ar mums un piedalīties auto izstādē, jo būs sarūpēts iespaidīgs balvu fonds no mūsu sadarbības partneriem,'' informē sacensību un auto izstādes direktore Elīna Saliņa.

Pirmajā dienā būs kvalifikācijas braucieni un dažādi šovi, un auto klubu izstādes. Otrā diena iesāksies ar finālu braucieniem un noslēgsies ar jaudīgāko auto īpašnieku apbalvošanu.

Biļešu tirdzniecība: Aula — biļešu tirdzniecība koncertiem, sporta..., vairāk info Facebook: Latvijas Dragreiss.

Informāciju sagatavoja:
Jolanta Jermacāne


, 2023-05-17 06:38, pirms gada
Kādreiz Latvijā dragreiss bija ļoti populārs. Visi centās savos ielas auto ieviest kādu dragreisam noderīgu mezglu. Tagad šo modi pārņēmis drifts.
Skots Makloklins. Foto: indy500.com

Sasniegts jauns "Indy 500" pole ieguvēja ātruma rekords - 377 km/h

Ir aizvadītas izšķirošās kvalifikācijas pirms svētdien gaidāmajām "Indy 500" sacensībām. Ar jaunu rekordu pole position izcīnīja Skots Makloklins, bet "Penske" komanda guva pirmās trīs pozīcijas.
Brāļi Lielbārži. Foto: Igor Tseskidov

Brāļi Lielbārži, Neija un citi latviešu braucēji izcīna uzvaras Igaunijas čempionātā

Latviešu sportistiem nedēļas nogalē izdevās tikt pie uzvarām un godalgotām vietām Igaunijas motokrosa čempionāta pirmajā posmā Karksi-Nuijas trasē. Pirmajā dienā uz starta stājās solo motokrosa klašu braucēji, bet otrajā - blakusvāģi un kvadricikli.
Ivars Vallers (nr.121). Foto: easterneurope.tcr-series.com
1

Vallers izcīna trešo vietu "TCR Eastern Europe Trophy" sacīkstēs Austrijā

Aizvadot "TCR Eastern Europe Trophy" sezonas otro posmu Austrijā, "Red Bull Ring" trasē, ar labiem rezultātiem izcēlies "LV Racing" komandas pilots Ivars Vallers. Vienā no sacīkstēm pat izdevās izcīnīt trešo vietu.