Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Floridas ''Panthers'' hokejisti agrajā spēlē sagrauj Detroitas ''Red Wings''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Floridas ''Panthers'' hokejisti agrajā spēlē sagrauj Detroitas ''Red Wings''
Aleksandrs Barkovs un Radko Gudass svin Floridas vārtu guvumu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) agrajā spēlē šovakar graujošu panākumu izcīnīja Floridas ''Panthers'' hokejisti. Klubs viesojās Detroitā pie ''Red Wings'' un triumfēja ar 6:1.

• ''Panthers'' panākumu ar diviem precīziem raidījumiem kaldināja Antons Lundells. Divas rezultatīvas piespēles tikmēr atdeva Aleksandrs Barkovs un Brendons Montūrs. Ar 1+1 izcēlās arī Sems Reinhārts.

Panteru mūris Spensers Naits tika galā ar 33 no 34 mājinieku metieniem. Vienīgos ''Red Wings'' vārtus tikmēr guva Pjuss Saters.

• Pirmo periodu abas vienības aizvadīja līdzvērtīgi. Florida izpildīja 13 metienus, kamēr mājinieki 12. Mača rezultāts gan atklāts netika.

• Otrā perioda sestajā minūtē rezultātu atklāja ''Panthers'' hokejisti. Lai gan metienu ziņā viesiem izteikts pārsvars nebija, Florida spēja gūt vēl trīs vārtus un noslēdza periodu ar graujošu 4:0.

• Trešā perioda sākumā Lundells guva arī panteru piektos vārtus. ''Red Wings'' spēja trešās trešdaļas vidū gūt goda vārtus, taču pēc minūtes ielaida arī sesto un pēdējo ripu mačā.

• Abas komandas naktī uz piektdienu tiksies vēlreiz. Spēles sākums plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

• Floridas ''Panthers'' ar izcīnītiem 114 punktiem 75 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā un otro visā līgā. Komanda jau ir garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs.

• Detroitas ''Red Wings'' tikmēr ar 68 punktiem 76 spēlēs ir piektā Atlantijas divīzijā un jau zaudējusi iespēju kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

• Floridas komandai regulārajā turnīrā atlikušas vēl septiņas spēles, bet Detroitai sešas. ''Pathers'' naktī uz trešdienu viesosies Ņujorkā pie ''Islanders'', kamēr ''Red Wings'' Tampabejā cīnīsies ar ''Lightning''.

Detroitas ''Red Wings'' - Floridas ''Panthers'' 1:6 (0:0, 0:4, 1:2)
Metieni pa vārtiem: 34-39
Soda minūtes: 4-6
Spēka paņēmieni: 24-27
Bloķēti metieni: 8-6

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay

NHL šonakt

LaiksSpēleRezultāts
20:00Detroitas ''Red Wings'' - Floridas ''Panthers''1:6
0:00Filadelfijas ''Flyers'' - Bufalo ''Sabres''
1:00Minesotas ''Wild'' - Sanhosē ''Sharks''
1:00Nešvilas ''Predators'' - Sentluisas ''Blues''
2:30Toronto ''Maple Leafs'' - Ņujorkas ''Islanders''
3:30Anaheimas ''Ducks'' - Kolumbusas ''Blue Jackets''

     [+] [-]

, 2022-04-17 22:47, pirms 2 gadiem
Visā līga 1.v pagaidām ir Kolorādo ar 116.p