Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis paliek rezervē, "Crunch" zaudē un uzstāda sezonas antirekordu

Rolands Eliņš

Gudļevskis paliek rezervē, "Crunch" zaudē un uzstāda sezonas antirekordu
Kristers Gudļevskis
Foto: Scott Thomas

Amerikas Hokeja līgas spēlē starp Sirakjūzas „Crunch” un Olbani „Devils” rezervē palika latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kura komanda piedzīvoja diezgan bezcerīgu zaudējumu ar 0:3, izdarot vien 13 metienus pa pretinieku vārtiem. Tikmēr Rietumu hokeja līgas regulāro sezonu noslēguši Edgars Kulda un Roberts Lipsbergs.

Šodien „Crunch” vārtos bija Sedriks Dežardēns, kurš atvairīja 34 no pretinieku 36 metieniem, un nespēja glābt savu komandu no zaudējuma 0:3. Tiesa, vārtsargā vainu šoreiz grūti meklēt, jo „Crunch” uzbrukums bija samērā pasīvs un izdarīja tikai 13 metienus pa „Devils” vārtiem (sezonas antirekords). Regulārajā sezonā palikušas vēl 15 spēles, taču "Crunch" cerības iekļūt "play-off" zūd diezgan ātrā tempā - no izslēgšanas spēļu zonas tā atpaliek par 16 punktiem.

Kristers Gudļevskis bija piedalījies piektdienas un sestdienas AHL spēlēs, kurās abās nopelnīja mača otrās zvaigznes titulu, līdz ar to šodien viņam tika dota atpūta.

Rietumu hokeja līgā (WHL) regulāro sezonu ar pārliecinošu uzvaru noslēdza Roberta Lipsberga „Thundebirds”, kura ar 6:1 pieveica „Tri City”. Lipsbergs šajā mačā ar punktiem neizcēlās, bet sezonā kopumā 19 gadus vecais uzbrucējs guva 52 punktus, kas, starp citu, ir par sešiem mazāk nekā viņa pirmajā WHL sezonā pirms gada (30+28).

Savukārt Edmontona „Oil Kings”, kura jau vakar bija nodrošinājusi pirmo vietu Austrumu konferencē (Lipsberga „Thunderbirds” palika ceturtā Rietumos), šodien bez vairākiem līderiem atzina „Rebels” pārākumu ar 0:5. Atpūta pirms izslēgšanas spēlēm tika dota arī Edgaram Kuldam, kurš sezonu noslēdza ar 60 punktiem.

Ziemeļamerikas Hokeja līgā (NAHL) spēli aizvadījuši Bruno Birzītis, Sandis Zolmanis un Kristofers Bindulis, kuru Sū „Eagles” ar 1:3 piekāpās „Port Huron”. Bindulis atzīmējās ar pozitīvu lietderības koeficentu +1 un diviem metieniem pa vārtiem, bet Birzītim -2.

Izmantotie resursi:
AHL Game Night: 3-16-14 Crunch at Devils | Bolt...
seattlethunderbirds.com
Oil Kings Celebrate Fan Appreciation
Standings and Statistics | North American...

Slēpts komentārs: Nazad 4u

  +8 [+] [-]

, 2014-03-17 10:00, pirms 10 gadiem
Nazad 4u rakstīja: 36 metieni 34 atvairīti 3 iemesti
viens tukšos vārtos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-17 11:45, pirms 10 gadiem
DRīgai pietiek ar 12 metieniem pa vārtiem, lai uzvarētu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja