Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums: "Viens spēlētājs nevar izglābt spēli, mums ir komanda"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Karsums: "Viens spēlētājs nevar izglābt spēli, mums ir komanda"
Mārtiņš Karsums apstrādā vladivostokieti
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdienas mačā Maskavas "Dinamo" latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums guva izšķirošos vārtus un palīdzēja uzvarēt latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētos Vladivostokas "Admiral" (2:1 P). Uzvaras vārtu autors atklāj, ka par šo spēli neko labu nevar pateikt, savukārt otrs Latvijas spēlētājs vēlas to aizmirst un noskaņoties izšķirošajai cīņai par play-off.

Mārtiņš Karsums: "Par spēli neko labu nevaru pateikt. Vienīgi esam malači, ka izvilkām spēli un iemetām papildlaikā. "Admiral" spēlēja labi, darbojās ļoti asi, mēs tam nebijām īsti gatavi. Tagad svarīgi saņemties, jo pēc viena mača jau sāksies izslēgšanas mači. Ja spēlēsim šādi, tad play-off mums klāsies grūti. Jāizdara secinājumi un jāiet tālāk."

Var teikt, ka papildlaikā Karsums izglāba spēli. Kā izdevās realizēt to momentu? ''Nē, viens spēlētājs nevar izglābt spēli. Mums ir komanda, esam viens vesels. Visi malači. Izmantojām skaitlisko vairākumu - es vienkārši stāvēju vārtu priekšā, Juso Hietanens deva piespēli, ripa trāpīja manai nūjai un ielidoja pretinieku vārtos," norāda latviešu uzbrucējs.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā "Dynamo" sāks savā laukumā. Vai tas ietekmēs komandas noskaņojumu? "Neapšaubāmi! Ļoti labi, ka mēs sāksim mājās - savā arēnā ar līdzjutēju atbalstu vienmēr ir vieglāk spēlēt," atzīst Mārtiņš Karsums.

Pirms pēdējās kārtas Maskavas "Dynamo" jau nodrošinājis vismaz ceturto vietu Rietumu konferencē. Lai tiktu izslēgšanas spēlēs, pēdējā regulārajā mačā Vladivostokas "Admiral" vajadzīgs vismaz viens punkts Podoļskā pret "Vityaz" (ja Novosibirskas "Sibir" iegūs trīs punktus Jekaterinburgā pret "Avtomobilist").

"Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis: "Viss ir mūsu rokās. Pats galvenais, ka mums ir komandas spēle. Nekas nav jādomā, jāaizmirst spēle Maskavā un jāgūst rezultāts izšķirošajā mačā Podoļskā. Spēles laikā nedomā par situāciju tabulā, vienkārši zini, ka nav kur atkāpties. Nav jādomā par "Vitjaz", vienkārši jānoskaņojas. Maskavā esam jau ilgi, aizvadījām nometni, tāpēc esam fiziski gatavi cīņai Podoļskā."

Izmantotie resursi:
dynamo.ru
rsport.ru

  -3 [+] [-]

, 2017-02-17 18:39, pirms 7 gadiem
Abi veseli, bet uz Rīgu pie Boba vienalga nebrauca

     [+] [-]

, 2017-02-18 00:07, pirms 7 gadiem
ko tu traumetiem speletajiem padarisi