Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL pastiprinās Covid-19 ierobežojumus, lai cīnītos pret uzliesmojumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL pastiprinās Covid-19 ierobežojumus, lai cīnītos pret uzliesmojumu
Viljams Nīlanders. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība pieņēmusi lēmumu pastiprināt Covid-19 protokolā minētos ierobežojumus. Tas izlemts pēc tam, kad vairākas komandas ziņojušas par jauniem saslimšanas gadījumiem. No Kalgari "Flames" protokolā nonākuši pat 16 spēlētāji un vairāki treneri.

Ja iepriekš komandās analīzes tika veiktas reizi trīs dienās, tad jauno uzliesmojumu sakarā pieņemts lēmums testus veikt katru dienu. Tāpat ierobežojumi skars spēlētājus, kuri atradīsies izbraukumā – ja iepriekš viesnīcu bija ļauts pamest pēc savas gribas, tad turpmāk tas būs atļauts vien atrunātos gadījumos. Hokejistiem arī jārēķinās ar masku atgriešanos ikdienā.

Stingrāks protokols stāsies spēkā uzreiz un būs aktuāls līdz 7. janvārim, kad tiks lemts par nākamajiem soļiem. Lēmums pieņemts pēc NHL vadības un Spēlētāju asociācijas sarunām.

Vissmagākā situācija piemeklējusi Kalgari "Flames" – protokolā nonākuši jau 16 hokejisti un trīs treneri, kā rezultātā nācies pārcelt vismaz četras spēles. Šobrīd kāds cilvēks Covid-19 protokolā atrodas 14 no 32 komandām.

Vakar par sešu cilvēku ievietošanu protokolā paziņoja Nešvilas "Predators", kamēr Bostonas "Bruins" palikusi bez diviem savas pirmās maiņas uzbrucējiem – protokolā nonācis kapteinis Patrīss Beržerons un arī Breds Maršāns.

Ontārio province nolēmusi noteikt ierobežojumus maču apmeklēšanai. Tuvākajā laikā Toronto "Maple Leafs" un Otavas "Senators", kā arī Nacionālās basketbola asociācijas kluba Toronto "Raptors" mačos nedrīkst būt vairāk par 50% no maksimālās cilvēku ietilpības.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl-to-enhance-c...
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...

  -2 [+] [-]

, 2021-12-16 10:45, pirms 2 gadiem
Vakcinēto pandēmija. Veselību čaļiem! Lai pēc izslimošanas izdodas atgriezties sportā!

     [+] [-]

, 2021-12-16 13:00, pirms 2 gadiem
nu jau visa pasaule sak atdzit kad si vakcinacija iz bezjedziga slimo izvakcinetie un neizakcinetie , smiekli nak ja godigi ar to vakcinacijas aferu kads pelna naudu uz pasaules duraciniem