Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Oficiāli apstiprināta Skvorcova pievienošanās bez punktiem esošajai “Kunlun Red Star”

Ints Megnis
Ints Megnis

Oficiāli apstiprināta Skvorcova pievienošanās bez punktiem esošajai “Kunlun Red Star”
Gunārs Skvorcovs. Foto: KHL

Trešdien oficiāli apstiprināts, ka latviešu uzbrucējs Gunārs Skvorcovs arī šajā sezonā pārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas klubu Pekinas “Kunlun Red Star”. Ķīnas vienība palikusi pēdējā, kas šosezon joprojām ir bez punktiem.

30 gadus vecais Gunārs Skvorcovs pagājušās sezonas lielāko daļu pavadīja Pekinas “Kunlun Red Star” fārmklubā, kas sacentās Krievijas pēc spēka otrajā līgā. Šajā turnīrā latviešu uzbrucējs 46 spēlēs sakrāja 21 punktu, turklāt tika pie teikšanas arī “Kunlun Red Star” sastāvā, KHL aizvadot 12 mačus. Latvietis izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu piespēli.

Jau pirms pāris nedēļām hokeja kuluāros klīda runas, ka Skvorcovs arī šajā sezonā pievienosies “Kunlun Red Star”, kam bijušas lielas problēmas ar sastāva nokomplektēšanu, iepriekš šonedēļ izskanēja informācija, ka Skvorcovs pievienojies komandai, bet trešdien beidzot viena gada līgums apstiprināts oficiāli.

Kopā ar Skvorcovu ķīnieši piesaistījuši arī Andreju Šustru, Hanteru Šinkaruku, Deniju Kristo, Keisiju Velmenu, Semu Lofkvistu un Davidu Bondru.

Pekinas vienībai, kas šosezon nobāzējusies Maskavas pievārtē, sezonas ievadā klājies plāni - piecas spēles un pieci zaudējumi, vārtu bilance 8:20. Līdz šodienas rītam bez punktiem bija arī Habarovskas "Amur", bet tā savā septītajā duelī spēja uzveikt Rīgas "Dinamo".