Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" cīņā par playoff paliek bez kapteiņa Horvata

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" cīņā par playoff paliek bez kapteiņa Horvata
Bo Horvats. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks", kas atrodas cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs, vismaz uz divām nedēļām palicis bez sava kapteiņa Bo Horvata, kurš bloķēta metienu rezultātā iedzīvojās savainojumā.

Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 7:1 sakāva līgas vājāko komandu Arizonas "Coyotes", bet palika bez kapteiņa Bo Horvata. Bloķējot metienu, ripa viņam trāpīja pa labākas kājas potīti, un savainojuma dēļ nāksies izlaist vismaz divas nedēļas.

Tas nozīmē, ka regulārajā sezonā Horvats laukumā vairs nedosies. "Canucks" septiņas spēles līdz beigām Rietumu konferencē cīnās par playoff pozīciju. No tās šķir pieci punkti.

Horvats šosezon laukumā devies 70 spēlēs, izceļoties ar 31 vārtiem, kas ir jauns karjeras rekords, un 52 punktiem. Centra uzbrucējs ir ceturtais rezultatīvākais "Canucks" rindās, atpaliekot no Džeitī Millera (91 punkts), Elīasa Petešona (60) un aizsarga Kvina Hjūza (58).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...