Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane ceturtdaļfinālā zaudē mājiniecei

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismane ceturtdaļfinālā zaudē mājiniecei
Daniela Vismane
Foto: Neal Trousdale

Daniela Vismane (WTA 870.) ar zaudējumu Gonesas ceturtdaļfinālā Francijas tenisistei Marinei Parto (WTA 464.) ar rezultātu 4:6, 2:6 pabeidza trīs nedēļu posmu ITF 15 000 sērijas turnīros Francijā.

Vismane mačā pret trīs ITF titulu īpašnieci Parto 1. setā divreiz nenosargāja breika pārsvaru un pēc izvirzīšanās vadībā ar 4:3 zaudēja trīs geimos pēc kārtas.

Savukārt 2. setā vienīgais breiks iegūts brīdī, kad viņa bija iedzinējos ar 1:3. Vismanei vājā vieta bija spēle ar otro servi, ar kuru iegūti tikai pieci punkti (5/16). Mačs notika uz māla seguma telpu apstākļos.

Šobrīd Latvijas ceturtās raketes godā esošā Vismane pirms došanās uz trīs turnīru sēriju Francijā ITF līmenī nebija spējusi pārvarēt 2. kārtas barjeru, bet tagad tas viņai izdevās divos no trim turnīriem – šonedēļ ceturtdaļfināls, bet aizpagājušajā nedēļā Makonā pusfināls.

Kad Vismanei tiks ieskaitīti visi Francijā nopelnītie reitinga punkti (seši), viņa pirmoreiz rangā iekļūs astotajā simtā.