Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs pievienosies Portlendas "Trail Blazers"

Rolands Eliņš

Entonijs pievienosies Portlendas "Trail Blazers"
Karmelo Entonijs. Foto: AP/Scanpix

Karmelo Entonijs panācis vienošanos par savu atgriešanos Nacionālajā basketbola asociācijā, vēsta ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis. Entonijs karjeru turpinās Portlendas „Trail Blazers” sastāvā.

Viens no 21. gadsimta labākajiem NBA punktu guvējiem Karmelo Entonijs bez komandas bija kopš šī gada februāra, kad viņu atlaida „Bulls”, taču praksē Entonijs bija ārpus līgas jau kopš pagājušā gada novembra, kad atstāja „Rockets” sastāvu un pēc blāvā sezonas sākuma laukumā vairs nedevās.

Entonijs nebija nevienas NBA komandas sastāvā arī rudens pirmajā pusē, izlaižot pirmssezonu un regulārās sezonas pirmo mēnesi. Viņš pats gan bija apņēmības pilns karjeru vēl nebeigt, bet NBA klubu interese bija salīdzinoši neliela. Entonijs lielāko daļu savas NBA karjeras aizvadījis kā savas komandas superzvaigzne, un viņa „Rockets” rindās pavadītais periods radīja šaubas, vai Entonijs gatavs uzņemties mazāku lomu komandā.

Entonijam iespēju dos Portlendas „Trail Blazers” vienība, viena no iepriekšējās sezonas Rietumu konferences spēcīgākajām komandām, kas šīs sezonas sākumā spēlējusi pieticīgi – 12 spēlēs tikai četras uzvaras. ESPN vēsta, ka „Trail Blazers” ar Entoniju noslēgs negarantēto līgumu, proti, klubam būs iespējas finansiāli nesāpīgi pārtraukt sadarbību.

Portlendas līderi ir aizsargi Deimiens Lilards un Sīdžejs Makolums, kamēr ar ceturtā numura pozīciju ir problēmas – līdz šim sākumsastāvā iemēģināti pieci dažādi spēlētāji, turklāt traumu guva Zeks Kolinss. Situācija gan varētu uzlaboties ar Pau Gazola atgriešanos sastāvā pēc traumas.

35 gadus vecais Entonijs savā iepriekšējā pilnajā NBA sezonā „Thunder” sastāvā vidēji mačā guva 16.2 punktus, bet „Rockets” rindās desmit mačos viņam 13.4 punkti. Entonijs ir otrs rezultatīvākais šobrīd aktīvais spēlētājs līgā, viņš savas karjeras 1064 spēlēs vidēji guvis 24.0 punktus.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...

  +2 [+] [-]

, 2019-11-15 05:53, pirms 4 gadiem
prieks par mello sen bija laiks atgriezties nba bus iemesls paluret portlendas speles

  +1 [+] [-]

, 2019-11-15 05:55, pirms 4 gadiem
Forši ja godīgi

  +3 [+] [-]

, 2019-11-15 08:14, pirms 4 gadiem
Kaut kā baigi nepelnīti šito čali nopēra viss NBA, izņemot spēlētājus.
Protams, nav vairs prime time iso Carmello, bet savus punktus sametīs.
1064 spēlēs vidēji 24.0 punkti, tas tomēr ir diezgan iespaidīgi. Lai jau veicas!

  +2 [+] [-]

, 2019-11-15 09:48, pirms 4 gadiem
Veiksmi Karameļu Antonam!