Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Grūti uzminēt, kurš no "Dinamo" nākamais pieļaus rupju kļūdu"

Rolands Eliņš

Sējējs: "Grūti uzminēt, kurš no "Dinamo" nākamais pieļaus rupju kļūdu"
Normunds Sējējs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pēc zaudējuma KHL spēlē pret Maskavas CSKA (2:3) viedoklī par aizvadīto maču ar medijiem dalījās Rīgas “Dinamo” pārstāvji Lauris Dārziņš un Normunds Sējējs, bet CSKA treneris Dmitrijs Kvartaļnovs atzina, ka viņa komandai beigās paveicies.

“Spēle bija ļoti līdzīga,” Rīgas “Dinamo” mājaslapā citēts Lauris Dārziņš. “Varbūt no malas tā neizskatījās, bet abas komandas šodien parādīja ļoti atzīstamu sniegumu. Mača gaitā pieturējāmies pie plāna – spēlējām droši aizsardzībā, bijām aktīvi, bija laba spēka spēle un jaudīgi pretuzbrukumi. Svaru kausi jau brīžiem svērās uz mūsu un pusi un pretinieks to juta – sāka nervozēt, pieņēma nepareizus lēmumus. Žēl, ka to nepratām šodien izmantot. Uzvaras vārtus viņi guva no standarta situācijas. Ļoti nepatīkams spēles iznākums.”

“Viņiem bija vairākums un centāmies spēlēt aktīvi viduszonā. Patrikam Malenam izdevās pārtvert ripu uz mūsu zilās līnijas un devāmies pretuzbrukumā divi pret vienu aizsargu. Patriks atdeva izcilu piespēli un man vajadzēja tikai trāpīt,” tā Dārziņš raksturoja savu vārtu guvumu mazākumā.

“Tiesneši atļāva spēlēt aktīvi. Visiem tāds hokejs patīk. Galvenais, lai nav rupji,” par daudzajiem spēka paņēmieniem izteicās Dārziņš. “Manuprāt, tiesneši šodien darbojās ļoti labi. Jā, spēle bija asa, bet rupja gan nē. Šāda spēle mums padevās. Kaut kur nenostrādājām līdz galam. Pietrūka pašās spēles beigās un būtu tikuši pie punktiem.”

Savukārt komandas galvenais treneris Normunds Sējējs uzsvēra kļūdu nozīmi: “Spēle nebija slikta, gatavojāmies un noskaņojāmies tai. Mums bija savas iespējas, taču CSKA to bija krietni vairāk. Vairāk spēlējām aizsardzībā un centāmies kaut ko panākt ar pretuzbrukumiem. Teiksim tā – neizturējām. Diemžēl rezervistu soliņš mums ir īss, un katru reizi kāds pieļauj rupju kļūdu. Mēs nevaram uzminēt, kurš būs tas, kurš šo kļūdu pieļaus nākamais. Kopumā jau nospēlējām labi, tikai žēl, ka atkal palikām bez punktiem.”

“Vai “Dinamo” ir atradusi savu spēli? Mēs strādājam pie tā, taču pieļaujam rupjas kļūdas,” sacīja Sējējs. “Neteiktu, ka puiši necenšas. Bet ir ne tikai taktiskas kļūdas, bet arī individuālas. Kāds pazaudē ripu, kāds paklūp uz zilās līnijas, un pretinieki aizskrien pretuzbrukumā trīs pret vienu. Tas nedod mums iespējas noturēties.”

CSKA galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs tikmēr izteica prieku par iegūtajiem trim punktiem, bet norādīja, ka spēle bijusi smaga: “Pirmajos divos periodos it kā bijām priekšā, taču pretinieki kaut kā ļoti viegli tika galā ar mūsu aizsardzību. Bet tik un tā mums vajadzēja vairāk izmantot aizsargus. Vēlos pateikt, ka spēle kopumā bija līdzvērtīga, taču CSKA mača beigās vairāk paveicās. Tas gan nemazina manu spēlētāju nopelnus, viņi centās, gāja uz vārtiem un izrāva uzvaru.”

Izmantotie resursi:
Dārziņš: spēle bija asa, bet ne rupja - Hokeja...
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...

  +5 [+] [-]

, 2016-10-15 21:21, pirms 8 gadiem
SĒJĒJS visu laiku pieļauj .............

 +11 [+] [-]

, 2016-10-15 21:23, pirms 8 gadiem
Sējēj... tu esi rupja kļūda.. ritīgs gnīda, kas noliek savus spēlētājus un nekāds, pilnīgi nekāds treneris...

  +6 [+] [-]

, 2016-10-15 21:29, pirms 8 gadiem
Sējējs izrāda vājumu. Ja komandai būtu GM, tam vajadzētu Sējēju patriekt un jau sen tas bija jāizdara.

 +20 [+] [-]

, 2016-10-15 21:31, pirms 8 gadiem
Iekļauj mani sastāvā, nebūs jāmin. Slidot nemāku. Varu pasildīt soliņu, izlekt kā sestsis ja vajadzīgs nevajadzīgs noraidījums, varu atdot piespēli caur centru lai pretinieks var pārķert utt utjp. Vienvārdsakot, esmu apguvis visas TRTD arsenālā esošās kļūdas un bez piepūles varu replicēt jebkuru. Ja vel kāds uz vakaru aizdotu G klasi lai piebrauktu pie arēnas uz spēli, tas lai ticamāk izskatās.

  +4 [+] [-]

, 2016-10-15 21:37, pirms 8 gadiem
Šuriks_the_best rakstīja: Iekļauj mani sastāvā, nebūs jāmin. Slidot nemāku. Varu pasildīt soliņu, izlekt kā sestsis ja vajadzīgs nevajadzīgs noraidījums, varu atdot piespēli caur centru lai pretinieks var pārķert utt utjp. Vienvārdsakot, esmu apguvis visas TRTD arsenālā esošās kļūdas un bez piepūles varu replicēt jebkuru. Ja vel kāds uz vakaru aizdotu G klasi lai piebrauktu pie arēnas uz spēli, tas lai ticamāk izskatās.
labs komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-10-15 21:42, pirms 8 gadiem
Jānis Rainis. No krājuma "Zelta sietiņš"

"KAS VAINĪGS"

Mini, mini mīkliņu, mazais bērniņu!
Bij hokeja tiesnesim melns ripulīts,
Spēles sākumā iemeta laukumā,
Ripoja ripulīts laukumam pāri,
Visu trešu periodu pa ledus laukumu.
Pašās beigās iekrita vārtos,
Visa halle gavilēja pretinieka krāsās.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-15 21:45, pirms 8 gadiem
Visrupjākā kļūda un 21 gadsimta parodija hokejā RD esi tu Sējuli !

  +5 [+] [-]

, 2016-10-15 21:47, pirms 8 gadiem
Pēc šādiem izteikumiem normālās komandās parasti treneris atvainotos vai tiktu atlaists.

Padomju komanda, padomju treneris un tāds pats arī izpildījums uz ledus. Nav nekāds brīnums, ka arī hokejisti pamazām laižas prom.

  +5 [+] [-]

, 2016-10-15 22:24, pirms 8 gadiem
Varbūt treneris un menedžeris vienā personā pats ir liela kļūda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-10-15 22:51, pirms 8 gadiem
Lai kà man nepatiktu Maurinjo, ir lietas dēļ kurām viņu var apbrīnot... viņš vienmēr aizstāv savus spēlētājus, neļauj žurnālistiem piesieties saviem spēlētājiem... savukārt Sējējs uzreiz sūt žurnālistus pie spēlētājiem... tipa neko nezinu... runājiet ar spēlētājiem... es savu darbu izdarīju ideālu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-15 23:48, pirms 8 gadiem
Kvartaļnovam taisnība, kas troļļiem kā sāls uz brūcēm.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-16 00:11, pirms 8 gadiem
Ko sēsi- to pļausi!!!

  +3 [+] [-]

, 2016-10-16 00:52, pirms 8 gadiem
japaarstaaj vainot visus citus un jaasaak uznjemties mazliet atbildiibu ari pasham
dzeki dara kas ir vinju speejaas shodien daudz nav ko paarmest
kotad CSKAi teikt ielaiz mazaakumaa pret liigas pastariishiem neredzeeju Kvartaljnovu suudzamies

  +5 [+] [-]

, 2016-10-16 02:55, pirms 8 gadiem
rupjākā un lielākā kļūda ir pats paSējējs. bet vai viņam vispār ir trenera licence? Kuru treneru augstskolu ir beidzis?

  +2 [+] [-]

, 2016-10-16 02:59, pirms 8 gadiem
Kā var vispār tā noniecināt sevis trenēto komandu? Dažs labs runā par Sējēja līmeni... Viņam tāda vienkārši nav. Konkrēts vēzis.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-16 09:29, pirms 8 gadiem
Sējējs izdara pakalpojumu visai hokeja sabiedrībai - degradē struktūru, kuru apmaksā agresoru valsts. Tas ir labākais, ko ar ģinamo varēja izdarīt. Viiss virzās uz galu, bet viens otrs vēl ierauj divas algas.

     [+] [-]

, 2016-10-16 10:02, pirms 8 gadiem
kaut kāds ambālis, ne treneris

  +2 [+] [-]

, 2016-10-16 10:53, pirms 8 gadiem
Patika komentārs - ja komandai būtu ģenerālmenedžeris, tad Sējējs jau sen būtu atlaists ...
Novēlam nākamajā gadaa atrast labu ģenerālmenedžeri !

  +1 [+] [-]

, 2016-10-16 13:07, pirms 8 gadiem
Gatis rakstīja: Lai kà man nepatiktu Maurinjo, ir lietas dēļ kurām viņu var apbrīnot... viņš vienmēr aizstāv savus spēlētājus, neļauj žurnālistiem piesieties saviem spēlētājiem... savukārt Sējējs uzreiz sūt žurnālistus pie spēlētājiem... tipa neko nezinu... runājiet ar spēlētājiem... es savu darbu izdarīju ideālu...
nu nu vinjsh Chelsea peec katra zaagja vainoja vissus tik ne sevi "specialone" ir lielaakais egoists,hipokraats kaads vien starp menegeriem var buut

     [+] [-]

, 2016-10-16 13:27, pirms 8 gadiem
Pahars saka: es nezinu ko darīt, lai nospēlētu labāk. Sējējs: grūti uzminēt, kurš kļūdīsies nākamais. Abi turpinās izsēt punktus un sēdēt savos amatos. Secinājums: komanda spēlēs labāk, ja nekļūdīsies. Aristoteļa viedums