Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: 15 gadus vecais soms Rovanpera iemēģina jauno 'Škoda Fabia R5'

Šajās brīvdienās Lietuvā notiekošajā rallijā Žemaitija, kas būs ne tikai ceturtais Lietuvas rallija čempionāta posms, bet arī ceturtais Latvijas rallija čempionāta (LRČ) posms, uz starta izies arī Latvijas LRČ1 klases līderis, 15 gadus vecais somu sportists Kalle Rovanpera, kurš šajā rallijā debitēs ar ''Škoda Fabia R5'' auto. Par to, kā sportistam gāja testos ar jauno auto, šajā video.

, 2016-06-15 15:49, pirms 8 gadiem
Kā iet mūsejam puikam? Aizmirsu uzvārdu, Kļaviņš vai Krastiņš.
Tēvs, pats izbijis rallists, trenēja viņu, rādīja pa visiem kanāliem, jo puika grieza ārā pogas visiem večiem.
, 2016-06-15 18:38, pirms 8 gadiem
Karkliņš.
Nezinu precīzi detaļas, bet kā ierindas skatītājam liekās ka pēc smagās avārijas vairs nespēja atgūties
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.
Kalle Rovanpera. Foto: Toyota Gazoo Racing

Turpinoties spraigai cīņai par uzvaru, Rovanpera līderis Portugāles rallijā

Šobrīd četras ekipāžas spraigi cīnās par uzvaru pasaules rallija čempionāta piektajā posmā Portugālē, bet pēc piektdienas ātrumposmiem vadībā atrodas Kalle Rovanpera, kuram tikai sekundi zaudē Sebastjēns Ožjē. Turpat aizmugurē arī Takamoto Katsuta un Ots Tanaks.
Ronalds Baldiņš. Foto: QNIGAN Rallycross Media
1

Baldiņš uzvar "RallyX" pirmajā posmā

Piektdien Zviedrijā aizvadīts RallyX seriāla pirmais posms. Sezona sākusies ar Ronalda Baldiņa izcilu sniegumu CrossCar klasē, kā arī Mārča Martinova debiju pilnpiedziņas salonauto klasē.