Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Maču Dobelē pārtrauc elektrības zudums, "Ogre" uzvar un tuvojas trešajai vietai

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Maču Dobelē pārtrauc elektrības zudums, "Ogre" uzvar un tuvojas trešajai vietai
Hk "Ogre" vārtos galvenais treneris Andris Molotanovs
Foto: Ritvars Raits

HK "Ogre" izcīnījis uzvaru Latvijas Virslīgas handbola čempionāta regulārās sezonas noslēdzošajā spēlē, taču par vietu turnīra tabulā vēl nevar justies drošs. Lai arī šobrīd "Ogre" ir trešajā pozīcijā, mačs starp Dobeles "Tenax" un "Jūrmalas Sports" tika pārtraukts spēles 50. minūtē, jo Dobelē spēcīgā vēja dēļ pazuda elektrība, līdz ar to teorētiski punkts regulārajai sezonai vēl nav pielikts.

Elektrība Dobeles sporta zālē un visā reģionā pazuda spēles 50. minūtē, kad vadībā ar 21:17 bija Dobeles "Tenax" handbolisti. Lēmumu par šīs spēles iznākumu Latvijas Handbola federācija pieņems pirmdien.

Pirms tam Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē čempioni "SK Latgols" bez problēmām ar 41:18 (21:8) sagrāva Stopiņu NHK. Uzvarētājiem astoņus vārtus guva Austris Tuminskis, sešus - Kaspars Lisovskis. Viesiem astoņas reizes atzīmējās Andris Lazda.

Citā spēlē Rīgā "Celtnieks/LSPA" ar 39:22 (19:8) vieglā spēlē pieveica RTU. Uzvarētājiem deviņas reizes izcēlās Artis Kurmēns, astoņus - Emīls Reniņš, sešus - Toms Lielais. RTU labā sešus vārtus guva Rolands Naglis, četrus - Māris Grēberis.

Savukārt HK "Ogre" pārliecinoši ar 31:20 pieveica ASK/LU handbolistus, un turnīra tabulā apsteidza "Jūrmalas Sports". Ogrei regulārā sezona līdz ar to noslēgusies, tiesa, par savu trešo vietu kopvērtējumā, tā absolūti droša vēl nevar justies Dobelē pārtrauktās spēles dēļ. Šobrīd "Ogrei" ir 25 punkti, bet "Jūrmalas Sportam" 24, un brīdī, kad tika pārtraukta spēle pret "Tenax", tā atradās četru punktu iedzinējos.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-15 19:51, pirms 10 gadiem
Tenax-Jūrmala jāpārspēlē,jo jūrmalai daudz ko izšķir šī spēle...ja iedos uzvaru tenax,tad Jūrmala veselu gadu runās ,kā viņus apcakarējuši domāju tenax nebūs pretīm aizvadīt vēlvienu spēli,jo viņiem tā pat neko daudz tas nemaina....vienīgais var pārtrūkt nezaudēto spēļu sērija,mājas spēlēs,un tā ir iespaidīga,precīzi nepataikšu, bet varētu būt vairāk par 3 sezonām

  -2 [+] [-]

, 2014-03-15 20:01, pirms 10 gadiem
flocis rakstīja: Tenax-Jūrmala jāpārspēlē,jo jūrmalai daudz ko izšķir šī spēle...ja iedos uzvaru tenax,tad Jūrmala veselu gadu runās ,kā viņus apcakarējuši domāju tenax nebūs pretīm aizvadīt vēlvienu spēli,jo viņiem tā pat neko daudz tas nemaina....vienīgais var pārtrūkt nezaudēto spēļu sērija,mājas spēlēs,un tā ir iespaidīga,precīzi nepataikšu, bet varētu būt vairāk par 3 sezonām
Parasti jau gan līdzīgos gadījumos spēli turpina no tās pašas minūtes un rezultāta, kāds tas bija spēli pārtraucot.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-15 20:08, pirms 10 gadiem
kristaps9 rakstīja: Parasti jau gan līdzīgos gadījumos spēli turpina no tās pašas minūtes un rezultāta, kāds tas bija spēli pārtraucot.
Nosauc kaut vienu līdzīgu gadījumu lv handbola vēsturē???

  +1 [+] [-]

, 2014-03-15 20:54, pirms 10 gadiem
flocis rakstīja: Nosauc kaut vienu līdzīgu gadījumu lv handbola vēsturē???
Nevajag nu par Latvijas handbola vēsturi zināt. Pats zini, kāds pie mums handbols...

     [+] [-]

, 2014-03-15 23:52, pirms 10 gadiem
Nav jau jāmeklē līdzīgi precedenti Latvijas handbola vēsturē, jo tādas situācija vienkārši nav bijis...Līdzīgos gadījumos - tādi ir gan bijuši ši gada čempionu līgā futbolā, kad dēļ laikapstākliem pārtrauca spēli, gan bijuši gadījumi satrakotu fanu rezultātā, kad spēle tiek partraukta - vienmēr tiek nospēlēts atlikušais laiks līdz beigām...vēl vien s variants protams ir atstāt rezultātu kāds viņš ir un piešķirt Dobelei uzvaru, kas protams visdrīzāk neapmierinās Jūrmalas komandu...Ja spēle tiktu pārtraukta pie rezultāta 21:13 Tenax labā, tad nešaubos, ka nevienai no komandām nebūtu nekas pretī ja to apstiprinātu kā gala rezultātu, bet tā kā rezultāts ir 21:17, Jūrmalss komandai tomēr ir minimālas izredzes to vajadzīgo neizšķirtu teorētiski dabūt, kaut gan izredzes tiešām ir tikai teorētiskas un ļoti minimālas un loģiski būtu, ja komanda gatavotos jau ceturtdaļfinālam pret Latgols komandu, kas noteikti būs interesantākais duelis no visām spēlēm, jo diezgan maz ticams, ka Dbeles Tenax, LSPA/Celtnieks vai HK Ogre varētu zaudēt savas 1/4 fināla spēles...

     [+] [-]

, 2014-03-16 13:14, pirms 10 gadiem
da izčikajās un viss.. kur problēma?