Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Pēdējā laikā "Sochi" spēles neesmu redzējis"

Ints Megnis
Ints Megnis

Ankipāns: "Pēdējā laikā "Sochi" spēles neesmu redzējis"
Ģirts Ankipāns. Foto: Annija Meikšāne/f64

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns atklāj, ka pēdējā laikā nav redzējis galvenās konkurentes "Sochi" spēles cīņā par vietu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīrā.

Rīgas "Dinamo" piektdien spēlē atklātā laukumā ar rezultātu 3:1 pārspēja Minskas "Dynamo", bet trīs kārtas pirms regulārās sezonas beigām joprojām atrodas ārpus "play-off" zonas.

"Šogad jau zinājām, ko no "Winter Ice Breake" gaidīt. Mums šī atmosfēra vairs nebija jauna," pēc otrās šāda veida spēles preses konferencē teica Ankipāns. "Mums pašiem ir prieks', ka varam līdzjutējiem uzdāvināt šādu dāvanu."

Panākumu piektdien guva arī Rīgas "Dinamo" galvenā konkurente "Sochi". Tagad rīdzinieki kopvērtējumā par diviem punktiem atpaliek no Soču komandas, bet par trim no "Vityaz". "Vai man šķiet aizdomīgas vairākas Soču pēdējā laika atspēlēšanās? Pēdējā laikā neesmu redzējis nevienu viņu maču."

"Bija jūtama svētku atmosfēra. Bija ļoti skaļi un grūti dot noraidījumus," teica Minskas komandas galvenais treneris Andrejs Sidorenko. "Vārtu guvums vairākumā ir augļi iestrādnēm Baltkrievijas izlasē."

Tāpat Sidorenko atklāja, ka šosezon Minskas vārtos vairs nestāsies pamatvārtsargs Jonass Enrots.

Izmantotie resursi:
https://news.sportbox.ru/Vidy_sport...