Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Laukumā jutos labāk nekā iepriekšējā spēlē''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis: ''Laukumā jutos labāk nekā iepriekšējā spēlē''
Kristaps Porziņģis un Džeilens Bransons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc lieliskā snieguma uzvarā pār Šarlotes ''Hornets'' atklājis, ka laukumā juties labāk kā dienu iepriekš pret Oklahomsitijas ''Thunder'', kamēr Džeisons Kids cildināja latvieti gan par spēli aizsardzībā un pieciem bloķētiem metieniem, gan darbību uzbrukumā.

Kristaps Porziņģis naktī uz otrdienu ar 24 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un pieciem bloķētiem metieniem palīdzēja ''Mavericks'' ar 120:96 apspēlēt Šarlotes ''Hornets''. Dalasai šī bija otrā uzvara pēc kārtas un ar 14 panākumiem 27 mačos tā ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.

''Viņš spēlēja lieliski aizsardzībā no pirmās minūtes, esot labs palīgs groza nosargāšanā. Uzbrukumā Kristaps bija pacietīgs un laika gaitā sajuta spēli. Viņš bija lielisks,'' Porziņģi pēc mača cildināja galvenais treneris Džeisons Kids.

Šī bija retā reize, kad Porziņģis spēlēja divas naktis pēc kārtas. Līdz šim Dalasa pārsvarā latvieti otrajā spēlē atpūtināja, taču šoreiz Kristapam bija jādodas laukumā, jo cits līderis Luka Dončičs šobrīd nevar spēlēt savainojuma dēļ. ''Jocīgi, taču es pat jutos labāk otrajā spēlē, kamēr pirmajā pagāja laiks, kamēr iejūtos spēlē,'' spēlēšanu divas dienas pēc kārtas komentēja latvietis, turpinot, ka laukumā juties komfortabli. ''Jūtos labi. Protams, atsevišķas spēles no tevis fiziski pieprasa vairāk, taču pret ''Thunder'' tā nebija. Šodien jutos labāk nekā iepriekšējā mačā.''

''Spēlējam labi. Sākumā labi uzbrukām, bet vēlāk Trejs Bērks deva papildus enerģiju uzbrukumā,'' uzvaru pār ''Hornets'' vērtēja Porziņģis. Bērks maču noslēdza ar 22 punktiem, kamēr rezervisti pretinieku grozā sameta gandrīz pusi no ''Mavericks'' punktiem (59). Rezervistu lomu uzvaras izcīnīšanā izcēla arī Kids: ''Trejs aizvadīja augsta līmeņa spēli. Rezervisti bija lieliski. Viņi kustina bumbu, ko varēja redzēt jau spēlē pret ''Thunder'' - visi uzbrukuma laikā tai pieskaras.''

Nākamo spēli ''Mavericks'' aizvadīs savā laukumā naktī uz ceturtdienu pret Losandželosas ''Lakers''. Līdz šim Dalasa izcīnījusi mājas tikpat uzvaru (7), cik izbraukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/mavs-jump-on-h...

     [+] [-]

, 2021-12-14 10:43, pirms 2 gadiem
Patīk ka Kids saka ko domā un nemētājas ar laipnībām

  -1 [+] [-]

, 2021-12-14 12:02, pirms 2 gadiem
Autor, vispār jau šosezon KP spēlējis visās sapārotās spēlēs divās dienās, ja vien nebija savainots. Tā nespēlēšana attiecās uz pagājušo sezonu.

     [+] [-]

, 2021-12-14 12:56, pirms 2 gadiem
varēja jau pateikt ka labāk bez lukas ,var pats darīt ko grib ! kas arī ir patiesība!