Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Meta Rīda vārti mazākumā nes uzvaru "Flyers" Floridā; Minesota sagādā Anaheimai 11 zaudējumu

Meta Rīda vārti mazākumā nes uzvaru "Flyers" Floridā; Minesota sagādā Anaheimai 11 zaudējumu
Iļja Brizgailovs tiek galā ar Tomaša Kopeckī metienu
Foto: Eliot J. Schechter/NHLI via Getty Images

Neizlaižot vadības grožus visa mača garumā, Filadelfija pārspēja Floridu ar 3:2, uzvarās vārti tika gūti mazākumā.
Reitumu konferences līderu duelī, Čikāga ar 6:3 pārliecinoši uzvarēja Edmontonu.

Filadelfija - Florida

Šīs nakts pirmās spēles favorīte bija tieši Filadelfija, jo viņi ir viena no rezultatīvākajām komandām visā līgā. Pirms spēles abas komandas Austrumu konferencē atradās plecu pie pleca, Filadelfija bija 6., bet Florida - 7.  Pirmajā periodā abas komandas apmainījās ar noraidījumiem un asumiem. Rezultāts tika atklāts, kad bija aizvadītas 16 min. un 10 sek., vārtus guva "Flyers" uzbrucējs Denijs Briērs (Simondss, Van Rīmsdaiks). Var teikt, ka otrajā periodā lielāks spiediens bija uz Teodora vārtiem , tika izdarīti 18 metieni, viens no tiem 7. minūtē šķērsoja vārtu līniju, pie panākuma tika Breidons Koburns, kuram šie bija pirmie vārti jaunajā sezonā.  Pēc trīs 3 min. un 30. sek. Florida panāca 2:1, vārti Jevgēņijam Dadonovam (Džovanovskis). Trešais periods nāca ar "Panthers" lielo vairākumu. Pa priekšu noraidījumu saņēma Jāgrs, bet pēc nedaudz vairāk kā minūtes pie 4 minūšu soda tika Talbots. Par laimi viesiem, Florida neguva vārtus, tieši pretēji, mazākumā 3. ripu Teodora vārtos raidīja Rīds. Arī turpmākais periods pagāja ar aktīvu abu komandu uzbrukuma hokeju, abiem vārtsargiem nācās gl;abt komandas no vairākām bīstamām situācijām. Likumsakarīgi, ka vairāk ar ripu bija Florida, kurai vajadzēja atspēlēties. Līdz pēdējam brīdim "Panthers" centās iekarot Brizgailova mūri, tas izdevās tikai 8 sekundes pirms mača beigām, precīzs bija Fleišmans. Bet ar to bija par maz, spēle beidzās ar Filadelfijas uzvaru - 3:2.

Edmontona - Čikāga

Spēlē, kurā tikās Rietumu konferences divas vadošās komandas, Edmontona un Čikāga, ar rezultātu 6:3, pārāki bija "Blackhavks" hokejisti, kuri pašlaik atrodas konferences 1. vietā. Ar 2 vārtiem izcēlās Džonatans Teivzs un Stīvs Montadors, bet pa divām piespēlēm - Šarpam, Keinam, Hosam un Ledijam.  Praktiski visu spēles gaitu pārsvars piederēja Čikāgai, kura no spēles piektās minūtes līdz pat beigu signālam atradās vadībā.

Minesota - Anaheima

"Wild" jau pirmajā periodā guva trīs bezatbildes vārtus', pēc kuriem Hilleram nācās pamest savu posteni un ļaut turpināt spēli Denam Elisam. Otrās trešdaļas otrajā minūtē Anaheimai vienus vārtus atguva Kems Foulers, rezultāts kļuva 1:3, bet līdz perioda beigām nekas nemainījās. Arvien lielāks pārsvars piederēja "Ducks", kuri pēc otrā perioda bija metuši pa vārtiem 13 reizes pret "Wild" 8 metieniem. Trešais periods arī nebija savādāks, tad metienu attiecība bija graujoša - 14:3. 49 sekundes pirms perioda beigām Foulers guva komandas otros vārtus, tomēr Anaheimai nepietika laika, lai izlīdzinātu rezultātu, 3:2, uzvaru svinēja Minesota, kurai fantastiski vārtos darbojās Niklass Bekstroms, atvairot 32 metienus uz viņa sargātajiem vārtiem. Kopš vārtos stājās Dens Eliss, kurš atvairīja visus 11 uz viņa vārtiem raidītos metienus, "Ducks" vairs neielaida nevienus vārtus. Tomēr Anaheima ir izcīnījusi tikai 6 uzvaras. Šīs nakts zaudējums bija jau 11 sezonā, kas komandu ierindo tikai 14. vietā konferencē, priekšā Kolumbusai.

SpēleRezultātsPa periodiemSpēles 3 zvaigznes
Flyers - Panthers3:21:0, 1:1, 1:1

1. D.Briērs (1+0; +1)

2. I.Brizgailovs (31/33 - 93.9%)

3. J.Dadonovs (1+0)

Oilers - Blackhawks3:61:3, 2:2, 0:1

1. S.Montadors (2+0; +2)

2. Dž. Teivzs (2+0; +2)

3. N.Ledijs (0+2; +2)

Wild -Ducks3:23:0, 0:1, 0:1

1. N.Bekstroms (32/34 - 94.1%)

2. K.Foulers (2+0)

3. M.Kulens (1+1; +1)

Islanders - Canucks1:40:1, 1:1, 0:2

1. K.Hadsons (1+1; +2)

2. A.Roms (1+2; +2)

3. R.Longo (23/24 - 95.8%)

Izmantotie resursi: NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2011-11-14 07:37, pirms 12 gadiem
Pēc vakardienas Lučiča spēka paņēmiena pret Milleru, konstatēts smadzeņu satricinājums.
Milan Lucic drills Ryan Miller 11/12/11
-...