Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Neilgi pēc viesošanās Rīgā miris Indraša pārstāvētās "Dynamo" komandas masieris

Ints Megnis
Ints Megnis

Neilgi pēc viesošanās Rīgā miris Indraša pārstāvētās "Dynamo" komandas masieris
Nikolajs Šapašņikovs. Foto: Maskavas "Dynamo"

Pāris dienu pēc viesošanās Rīgā miris latvieša Mika Indraša pārstāvētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas "Dynamo" masieris Nikolajs Šapošņikovs.

Maskavas "Dynamo" komanda Latvijas galvaspilsētā spēlēja vēl tikai otrdien, kad ar 2:4 piekāpās Rīgas "Dinamo". Savukārt ceturtdien ar 2:3 tika zaudēts arī Slovākijas vienībai Bratislavas "Slovan". Šapošņikovs miris neilgi pēc atgriešanās mājās, piektdien agri no rīta.

Šapošņikovs Maskavas komandā strādāja no 1989. līdz 2010. gadam, bet atgriezās savā dzimtajā vienībā šī gada maijā. Tāpat viņš strādājis Krievijas izlasē, 2008. gadā kļūstot par pasaules čempionu.

Maskavas "Dynamo" komanda šo sezonu sākusi ļoti neveiksmīgi, ar trim punktiem sešās spēlēs šobrīd atrodoties Rietumu konferences priekšpēdējā, 11. pozīcijā. Tiek aktīvi baumots, ka drīzumā tiks atlaists vienības galvenais treneris Vladimirs Vorobjovs.

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/73400-v__din...