Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: ''Kad ko sasniedzu, domāju par dzimto pilsētu un sapņiem par spēlēšanu NBA''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džeimss: ''Kad ko sasniedzu, domāju par dzimto pilsētu un sapņiem par spēlēšanu NBA''
Lebrons Džeimss pret Goldensteitu. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Losandželosas ''Lakers'' līderis Lebrons Džeimss pēc vēsturiskā ieraksta NBA, kļūstot par pirmo basketbolistu, kurš karjeras laikā guvis vismaz 30 tūkstošus punktus, savācis 10 tūkstošus bumbas zem groziem un atdevis 10 tūkstošus rezultatīvas piespēles, atklāja, ka vienmēr vēlējies būt daudzpusīgs spēlētājs, kurš var ne tikai gūt punktus.

Naktī uz pirmdienu Lebrons Džeimss kļuva par vēsturē pirmo NBA basketbolistu, kurš karjeras laikā guvis vismaz 30 tūkstošus punktus, atdevis 10 tūkstošus piespēles un sakrājis 10 tūkstošus atlēkušās bumbas. Zaudējumā pret Fīniksas ''Suns'' Džeimss izcēlās ar 31 punktu, septiņām bumbām zem groziem un sešām rezultatīvajām piespēlēm. Karjeras laikā Džeimss guvis jau 36 824 punktus, izcīnījis 10 150 atlēkušās bumbas un atdevis 10 004 rezultatīvās piespēles.

Šonedēļ Džeimss var kļūt par visu laiku otro rezultatīvāko NBA spēlētāju. Otrajā vietā pašlaik atrodas Karls Melouns ar 36 928 punktiem, bet visu laiku rezultatīvākais ir Karīms Abduls Džabars ar 38 387 punktiem.

''Esmu vienīgais, kurš sasniedzis statistikas rādītāju, pēc kura modelēju savu spēli - vēlējos prast gūt punktus, izcīnīt bumbas zem groziem un atdot piespēles. Kad ko sasniedzu, automātiski sāku domāt par savu dzimto pilsētu, manām bērnības gaitām un sapņiem par spēlēšanu NBA,'' pēc sasniegtā medijiem teica Džeimss.

''Komandas biedri mani apsveica pēc spēles. Puslaikā šķiet, ka apsveikumu atsūtīja māte,'' par apsveikumiem, kurus saņēmis pēc nozīmīgā statistikas rādītāja sasniegšanas, teica četrkārtējais NBA čempions. ''Esmu lepns, ka spēlēju šajā līgā un neatkarīgi, kas notiek sezonas laikā, visas mazās uzvaras cenšos novērtēt. Šodien tāda notika ar mani un manu ģimeni un draugiem,'' turpināja Lebrons Džeimss.

Losandželosas ''Lakers'' gan šī pagaidām nav sekmīga sezona. Pēdējās desmit spēlēs tā zaudējusi septiņās, un ar 29 uzvarām 67 spēlēs tā šobrīd ieņem devīto vietu Rietumu konferencē. Tikmēr Lebrons Džeimss šajā sezonā vidēji spēlē guvis 29.7 punktus, izcīnījis 8.1 atlēkušo bumbu un atdevis 6.3 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-03-14 13:40, pirms 2 gadiem
droši var sevi ierakstīt kā 3. - 5. visu laiku labākais spēlētājs

     [+] [-]

, 2022-03-14 23:29, pirms 2 gadiem
Un vēl es aizdomājos par šļuham un kokaīnu

     [+] [-]

, 2022-03-15 08:49, pirms 2 gadiem
Gatis rakstīja: droši var sevi ierakstīt kā 3. - 5. visu laiku labākais spēlētājs
Sen jau ir 1./2. un strauji tuvojas neapšaubāmai 1. vietai.