Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" vadība: "Iekļūšana BBL pusfinālā ir nozīmīgs panākums"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" vadība: "Iekļūšana BBL pusfinālā ir nozīmīgs panākums"
BK "Ventspils" prezidents Aivars Lembergs mačā ar "Siauliai"
Foto: bkventspils.lv

Basketbola kluba Ventspils prezidents Aivars Lembergs atzinīgi izteicies par komandas sniegumu pret BBL ceturtdaļfinālā pret "Siauliai" komandu un ar interesi gaida pusfinālmaču ar "Kalev/Cramo".

"Iekļūšanu Baltijas basketbola līgas pusfinālā uzskatu par nozīmīgu panākumu. Kāpēc? Pirmkārt, mūsu klubā šobrīd spēlē tikai viens leģionārs, visi pārējie ir vietējie puikas. Komandā ir daudz jaunu spēlētāju. Protams, nebija viegli spēlēt ar pieredzes bagātiem sportistiem, un pie tam vēl lietuviešiem bija stipri vairāk leģionāru. Ar cīņas degsmi ventspilnieki godam ir izcīnījuši tiesības spēlēt pusfinālā. Tagad ir svarīgi labi sagatavoties spēlei ar Šķēles komandu. Jābūt interesanti," spriež Aivars Lembergs.

Kluba prezidents atzīst, ka arī šoreiz varēja nospēlēt izcilāk, taču komanda noteikti parādīja spēli virs vidējā līmeņa, tāpēc arī izdevies apspēlēt pieredzējušos lietuviešus: "Ja nebūtu šī zaudējuma Somijā ar divu punktu starpību, būtu tikuši tālāk arī Eiropas kausā. Mēs noteikti to varējām izdarīt, taču tā jau dažkārt sportā gadās. Domāju, varam būt apmierināti ar mūsu komandas sniegumu šajā gadā."

BK "Ventspils" un igauņu "Kalev/Cramo" pusfinālkauja (arī šajā posmā uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summā) sāksies ar maču Tallinā, kas risināsies 18. martā pulksten 19. Atbildes spēle Ventspili risināsies 21. martā, taču pie mums pagalam neierastā laikā – pulksten 17.30.

"Kalev/Cramo", kuras sastāvā arī šajā sezonā spēlē Latvijas basketbolists Armands Šķēle, BBL pirmajā posmā astoņos mačos piedzīvoja divas neveiksmes. Igaunijas klubs abos mačos piekāpās Lietuvas "Pieno zvaigzdes" basketbolistiem, kuriem gan pamanījās revanšēties ceturtdaļfinālā. Zvaigznes uzvarēja H grupā, bet Tallinas komanda ierindojās otrajā vietā G grupā, tāpēc izslēgšanas maču pirmajā kārtā to ceļi atkal krustojās. Šķēle un Ko savā laukumā lietuviešus sagrāva 71:54, bet atbildes spēlē atļāvās zaudēt 79:82, tik un tā summā svinot pārliecinošu uzvaru.

BK "Ventspils" un "Kalev/Cramo BBL" turnīrā tiekas regulāri, bet līdz šim pēdējā mačā (pagājušajā sezonā) pārāki ar 69:63 bija igauņi, pārtraucot mūsējo piecu uzvaru sēriju.

Izmantotie resursi
"BBL Homepage"

     [+] [-]

, 2013-03-14 18:26, pirms 11 gadiem
Pieticgs uzdevums!

  +3 [+] [-]

, 2013-03-14 18:27, pirms 11 gadiem
arkas18 rakstīja: Pieticgs uzdevums!
Budžetam atbilstošs.

  -3 [+] [-]

, 2013-03-14 19:07, pirms 11 gadiem
Bez kometāriem! Pēc gada to pašu pateiks, kad iekļūs LBL play off

     [+] [-]

, 2013-03-14 22:07, pirms 11 gadiem
tā jau ir, kādi kuram mērķi. Veiksmi pusfinālā!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 12:49, pirms 11 gadiem
man ka kluba lidzjutejam jau nu gan gribetus drusku nopietnakus panakumus. tomer jasaka shogad visuma shi samera jauna komanda rada jau samera saturigu sniegumu un prasit kaut kadus nerealus merkus no vinjas laikam nebutu adekvati. tagad bbl jauzvelk kalevs un finala barons. lbl butu jau smuki ja izdotos vefinju samaset.