Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

RTU handbolisti uzvar Ogrē

Jānis Pārums

RTU handbolisti uzvar Ogrē
Uzbrukumā "RTU" handbolists Romualds Akimovs
Foto: Juris Zariņš, easyget.lv

Šovakar Latvijas handbola čempionāta spēlē par 6.-10.vietu pie panākuma tika RTU komanda, kas izbraukumā pārliecinoši ar 39:27 apspēlēja "Ogres" handbolistus.

Spēles pirmo puslaiku RTU handbolisti uzvarēja ar piecu punktu pārsvaru, bet pēc pārtraukuma darbojās vēl pārliecinošāk, sasniedzot un pārsniedzot desmit punktu pārsvaru. Uzvarētāju rindās 13 vārti Romualdam Akimovam.

Cīņā par 6.-10.vietu atlikušas vēl tikai divas spēles, kurās izšķirsies septītās un astotās vietas liktenis. ASK/LU ir 18 punkti un tā jau nodrošinājusi sev sesto pozīciju un vietu play off. Neklātienes cīņā septīto un astoto vietu sadalīs RTU un RVR komandas (šobrīd pa 15 punktiem, katrai atlicis pa spēlei), savukārt pēdējās divas arī ir jau zināms – devītā ir Ogre, desmitā Stopiņu NHK.

Latvijas čempionāts handbolā

Ogre – RTU 27:39 (15:20)
Ogre: Dravnieks 10, Dudarevs 6, Pozņaks 5/1, Želna 3, Lablaiks 1, Avotiņš 1, Mancurovs 1.
RTU: Akimovs 13/4, Vilsons 8, Naglis 6, Vadzītis 4, Bilkštis 3, Strazds 3, Desmitnieks 1, Miemis 1.

Izmantotie resursi:
handball.lv