Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Aho gūst trīs vārtus un nodrošina "Hurricanes" septīto uzvaru astoņās spēlēs

Andrejs Siliņš

Aho gūst trīs vārtus un nodrošina "Hurricanes" septīto uzvaru astoņās spēlēs
Sebastians Aho. Foto: AP / Scanpix

Somu uzbrucējs Sebastians Aho guva trīs vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, svētdienas vakarā sekmējot Karolīnas "Hurricanes" uzvaru Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pār Nešvilas "Predators" - 6:3.

"Hurricanes" šobrīd ir ļoti veiksmīgā sezonas nogrieznī - pēc piecu uzvaru sērijas sekoja neveiksme pret Tampabejas "Lightning", taču jau nākamajā mačā izdevās atgriezties uz uzvaru takas, ar 4:3 apspēlējot Bufalo "Sabres". Šovakar Karolīnas hokejisti uzsāka jaunu uzvaru sēriju, jo ar 6:3 izdevās savā laukumā apspēlēt ciemiņus no Nešvilas, kam arī ne tas sliktākais posms, jo līdz šim mačam bija izdevies tikt pie vismaz viena punkta pēdējās septiņās spēlēs pēc kārtas.

Šovakar "Hurricanes" teicami izmantoja spēli vairākumos, tajos gūstot divus vārtus. Nešvila atbildēja ar vieniem vārtiem mazākumā, taču neizmantoja nevienu no pieciem vairākumiem. 21 gadu vecais somu supertalants Aho savus trešos vārtus spēlē guva trīs minūtes pirms beigām, Karolīnas komandai spēlējot skaitliskajā mazākumā. Aho pēdējās divās spēlēs kopumā guvis piecus vārtus.

Vienus no "Hurricanes" vārtiem guva arī 37 gadus vecais Džastins Viljamss. Kanādiešu veterāns, kurš aizvada savu 18. sezonu līgā, vismaz vienus vārtus guvis jau piecās spēlēs pēc kārtas, atkārtojot savu karjeras rekordu.

Interesanta spēle sanāca kanādietim Filipam Di Džuzepem, kurš sezonu sāka Karolīnas vienībā, bet vēlāk tika izlikts neaizsargāto spēlētāju sarakstā un no tā uzbrucēju paņēma "Predators".

"Hurricanes" ar 49 punktiem 45 spēlēs ieņem desmito pozīciju Austrumu konferencē, bet "Predators" ar 58 punktiem 47 mačos ir piektajā pozīcijā Rietumu konferencē.

     [+] [-]

, 2019-01-14 12:19, pirms 5 gadiem
Aho vienkārši zvērs!