Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam otrie vārti, Hārtlijam pirmais zaudējums

Kuldam otrie vārti, Hārtlijam pirmais zaudējums
Artūrs Kulda Foto: severstalclub.ru

Boba Hārtlija „Avangard” piedzīvoja pirmo neveiksmi Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šosezon, zaudējot Magņitogorskas „Metallurg” ar 0:1, bet Artūra Kulda vārti palīdzēja „Severstal” tikt pie panākuma pret CSKA ar 2:1.

Otro spēli divu dienu laikā aizvadīja Boba Hārtlija „Avangard”, zaudējot Magņitogorskas „Metallurg” ar 0:1. Vienīgos vārtus Omskas/Balašihas komanda ielaida mača vidū spēlējot skaitliskajā mazākumā, kad Igoru Bobkovu pārspēja Sergejs Mozjakins, kuram tas bija 800. punkts KHL. Otrā perioda beigās „Avangard” bija tuvu katastrofai – par rupjo pārkāpumu ar 5+20 minūtēm tika sodīts viens no līderiem Davīds Dearnē, bet drīz uz noraidīto soliņu devās vēl viens spēlētājs, līdz ar ko „Avangard” divas minūtes bija jāspēlē trijatā. Pateicoties lieliskajai Bobkova spēlei vārtos rezultāts nemainījās, taču sekundi pirms pārtraukuma Magņitogorska iemeta otro ripu, kas gan netika ieskaitīti, jo tiesneši saskatīja spēli ar kāju. Līdz spēles beigām rezultāts tā arī nemainījās, un „Avangard” piedzīvoja pirmo zaudējumu.

Par pārsteigumu parūpējās Čerepovecas „Severstal”, viesos pārspējot Maskavas CSKA ar 2:1. Pirmos vārtus uzvarētāju labā guva Arturs Kulda, ar stipru metienu no zilās līnijas iemetot ripu Iļjas Sorokina sargātajā cietoksnī. Mača vidū viesi panāca divu vārtu pārsvaru, bet divas minūtes pirms otrā perioda beigām Mihails Grigorenko vienu ripu atspēlēja – 2:1. Kulda laukumā pavadīja 16:40 minūtes, kuru laikā atzīmējās ne tikai ar vārtiem, bet arī ar diviem bloķētiem metieniem un vienu spēka paņēmienu. Šosezon Kulda guvis jau divus vārtus.

Pie otrā panākuma pēc kārtas tika Bratislavas „Slovan”, pārspējot Mika Indraša Maskavas „Dynamo” ar 3:2. Deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija 2:2, bet spēles galotnē Ēriks Želinass realizēja vairākumu un izrāva uzvaru – 3:2. Indrašis laukumā pavadīja 14:46, izdarīja trīs metienus un pielietoja divus spēka paņēmienus. Sešos mačos uzbrucējs guvis divus vārtus.

Tikmēr Jekaterinburgas „Avtomobilist” pagarināja uzvaru sēriju līdz sešiem mačiem, uzvarot Čeļabinskas „Traktor” ar 4:1. Divus vārtus guva Dens Sekstosns, vēl pa reizei atzīmējās Stefans Dakosta un Anatolijs Goliševs, bet vienīgo ripu „Traktor” sastāvā iemeta Pols Šehura. „Avtomoblilist” kļuva par vienīgo komandu bez zaudējumiem šosezon.

KHL spēles, 13. septembris

SpēleRezultāts
Traktor – Avtomobilist1:4
Avangard – Metallurg0:1
CSKA – Severstal1:2
Slovan – Dynamo3:2

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-09-13 22:03, pirms 6 gadiem
SKA un CSKA sezonas sakumā buksē

     [+] [-]

, 2018-09-13 22:04, pirms 6 gadiem
Es domāju ka Maskavas Dinamka , tas ir klubs kurš pamatīgi buksē 😂

     [+] [-]

, 2018-09-13 22:12, pirms 6 gadiem
Visas serijas kaut kad beidzas - sodien tas notika ar Boba vadito Avangard. Bet nu siem bija otra spele 2 dienas, pie tam pret specigiem pretiniekiem - vakar Ak bars, sodien Magnitku. Acimredzot fizisko resursu nepietika.
Par Kuldu gan liels prieks, skiet , ka bus iejuties jaunaja kolektiva.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-13 22:35, pirms 6 gadiem
MD pat Slovanam patirsuši.
Tad jau galvas ripos.

     [+] [-]

, 2018-09-13 22:45, pirms 6 gadiem
Avto gan rullee tik, paarsteidzoš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja