Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" cer, ka savainotais Vestbruks būs gatavs playoff sākumam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rockets" cer, ka savainotais Vestbruks būs gatavs playoff sākumam
Rasels Vestbruks. Foto:AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Hjūstonas "Rockets" saspēles vadītājam savainots muskulis labajā kājā. Pagaidām nav zināms, vai viņš būs gatavs doties laukumā jau izslēgšanas spēļu sērijas pirmajā mačā.

Hjūstonas "Rockets" paziņojusi, ka pēc magnētiskās rezonanses veikšanas Raselam Vestbrukam konstatēts labās kājas kvadricepsa muskuļa savainojums. Regulārā čempionāta atlikušajos mačos viņš laukumā vairs nedosies, un pagaidām nav zināms, vai saspēles vadītājs būs gatavs izslēgšanas spēļu sākumam. Nākamās nedēļas sākumā viņam vēlreiz tiks veiktas pārbaudes, un tad tiks pieņemts lēmums. "Rockets" pirmajā kārtā spēkosies pret Vestbruka bijušo komandu Oklahomsitijas "Thunder".

"Redzēsim, cik ātri viņam dzīs. Visi ceram uz labāko. Nākamajā nedēļā redzēsim, kāda būs situācija. Šobrīd neko vairāk nezinu," teica "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni. Viņa vadītā komanda ar bilanci 44-27 ieņem piekto vietu Rietumu konferencē. Identiska bilance ir arī priekšā esošajai "Thunder".

Vestbruks, kurš Orlando burbulī ieradās vēlāk nekā pārējā komanda, jo viņam bija pozitīvas Covid-19 analīzes, pirmo reizi sāpes muskulī sajuta 4. augustā piedzīvotajā zaudējumā pret Portlendas "Trail Blazers". Viņš izlaida nākamās divas spēles, bet otrdien devās laukumā pret Sanantonio "Spurs". Vestbruks 28 minūtēs guva 20 punktus, atdeva sešas piespēles un izcīnīja piecas bumbas zem groziem.

"Nedomāju, ka tas saasināja savainojumu. Gan spēles laikā, gan pēc tās viņam viss bija kārtībā. Nākamajā dienā viņš pamodās ar sāpēm. Tagad skatīsimies, kā viņa kāja reaģē uz ārstēšanu. Ir pilnīgi skaidrs, ka viņš nespēlēs piektdien, bet par tālāko vēl nezinām," komentēja D'Antoni.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-08-13 20:38, pirms 4 gadiem
mēs ceram, ka nē