Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Mums ar Veidu vajag palīdzību"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džeimss: "Mums ar Veidu vajag palīdzību"
Lebrons Džeimss
Foto: AFP/Scanpix

Maiami "Heat" uzbrucējs Lebrons Džeimss pēc zaudētās pirmās finālspēles ar nožēlu spiests atzīt, ka komandas biedru pienesums nav tik liels, lai viņš ar Dveinu Veidu varētu vairāk atpūsties.

"Zinām, ka uzbrukumā varam izdarīt vairāk. Jāiesaista vairāk spēlētāju, lai mēs ar Dveinu Veidu varam atpūsties. Un arī Šeins Batiē, kurš nospēlēja daudz minūšu. Spo ["Heat" treneris Eriks Spolstra] tiks ar to galā," pēc spēles atzina Lebrons Džeimss, kurš guva 30 punktus, līdz šim fināla spēlē vairāk par 25 nespējot iemest.

Nākamā spēle būs ceturtdien turpat, "Thunder" laukumā. "Heat" uzdevums arvien paliek aizķert vienu spēli izbraukumā, jo pēc tam trīs (ja izdosies gūt vienu uzvaru) notiks savā laukumā.

"Mēs esam izbraukumā, kur cenšamies gūt vienu uzvaru. Tagad mums jāpārkārtojas, jāiziet laukumā, cenšoties gūt uzvaru otrajā spēlē. Par to neuztraucos, jo atradīsim labākas iespējas un otrajā mačā jutīsimies komfortablāk," pārliecināts ir Veids.

Batiē necenšas noslēpties no ļoti neveiksmīgā 2. puslaika snieguma: "Pēdējos divos mēnešos tik neinteliģentu basketbolu maču 2. puslaikos vēl nebijām spēlējuši. Pirmajā puslaikā mūsu uzbrukums kustējās, otrajā – ne."

"Viņi sāka izcili, labi saspēlējās, trāpīja metienus. Savukārt mēs vēlējāmies turpināt spēlēt. Spēle ir ilga, mūsu treneris katru reizi piekodināja spēlēt stingrāk. To arī izdarījām," nepadošanos atzīmēja spēles rezultatīvākais spēlētājs, 36 punktus guvušais Kevins Durants.

"Thunder" treneris Skots Brukss atzīmēja taktikas maiņu 2. puslaikam: "Parādījām raksturu. Maiami pirmajā puslaikā aizsardzībā spēja pārslēgties, neļāva Durantam viegli uzbrukt, piespieda bumbu saņemt tādās laukuma vietās, kur viņš ar to nejūtas komfortabli. Otrajā puslaikā teicu Kevinam būt agresīvākam."

Izmantotie resursi:
AP

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs: R800

  +4 [+] [-]

, 2012-06-13 09:24, pirms 12 gadiem
R800 rakstīja: Izskatās ka LeBronam mūžīgi vajadzēs palīdzību!=
neeeeeeeeeeeee divata izies un vines cempi

  -4 [+] [-]

, 2012-06-13 09:28, pirms 12 gadiem
Virsraksts nesakrīt ar Džeimsa teikto. Tas vairāk ir veltīts trenerim, lai spēlē vairāk uz citiem nevis, ka pienesums mazs. PFFF stulbais autors

 +17 [+] [-]

, 2012-06-13 09:32, pirms 12 gadiem
Baigie līderi atradušies. Mācieties, puiki, no Biedriņa. Viņš vidēji divus punktus spēlē gūst neatkarīgi no tā, vai viņam kāds palīdz vai ne, un fināla laikā viņam arī nekad nav bijis grūti!

Savas robežas vajag apzināties un kultivēt - to mums māca doktors Dre!

 +12 [+] [-]

, 2012-06-13 09:34, pirms 12 gadiem
R800 rakstīja: Izskatās ka LeBronam mūžīgi vajadzēs palīdzību!=
nu un ko tad Durants viens pats visus 105 punktus iemeta?

  +1 [+] [-]

, 2012-06-13 09:37, pirms 12 gadiem
Ar šādiem tekstiem jūs saņemsiet tāāādu palīdzību, tāāādu palīdzību...ātro. Es, Veids un pārejie... baigā komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-13 10:19, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Kad notiks nākamā spēle?
Lasīt māki? tekstu izlasi
Slēpts komentārs: iLoVe92

  +4 [+] [-]

, 2012-06-13 10:42, pirms 12 gadiem
iLoVe92 rakstīja: Mūžīgie aizbildinājumi. Viņam ir labāki palīgi, nekā Durantam..
kas tu esi aptaurets?????

     [+] [-]

, 2012-06-13 11:01, pirms 12 gadiem
Paši pirmo spēli sūdīgi nospēlēja, Batjē bija labs pienesums, Čalmers arī, Bosh varēja labāk nospēlēt un Haslem arī vairāk samest, tākā pienesums bija, tikai paši sūdīgi abi nospēlēja, kad vajadzēja iemest...

  -1 [+] [-]

, 2012-06-13 11:03, pirms 12 gadiem
iLoVe92 rakstīja: Mūžīgie aizbildinājumi. Viņam ir labāki palīgi, nekā Durantam..
Tu to tā nopietni?

  +2 [+] [-]

, 2012-06-13 11:37, pirms 12 gadiem
R800 rakstīja: Izskatās ka LeBronam mūžīgi vajadzēs palīdzību!=
100% piekriitu. Ja paskatamies uz paligiem:
Millers, Battier - agrak savas komandas bija var teikt lideri un rezultata taisitaji
Chalmers - sogad loti pielicis un kluvis par snaiperi no 3pts line
Haslem - Vienmer bijis energisks speletajs aizsardziba un ari uzbrukuma ar stabilu pustalo
Jones - iedod vinam uzmest 2 trojkas un vismaz viena par 99% bus ieksa

Paligi ir labi un vinus var izmantot daudz un dazados veidos, es teiktu, ka te vairak problema ir trenerii Spoelstraa, kurs peksni izdoma sakt spelet pret OKC ar kkadu mazo speletaju rotaciju.

 +11 [+] [-]

, 2012-06-13 11:54, pirms 12 gadiem
Lebrons gan nedomāja šo tekstu tādā kontekstā, kā ielikts virsraksā... tas pirmkārt... Lebrons nesaka ka viņam ir slikti palīgi! Jopcik!

tomēr gribu pieslēgties debatei par palīgiem, jo daudzi lebrona aizstāvji9 to izmantos un izmanto kā attaisnojumu viņa elka nedienām!

tātad piemkrārt - ja reiz esat nolēmuši apvieno spēkus ar trim superzvaignēm (pirms Bošu abi superdraugi "izčakarēja"viņš bija uzskatāms par ja ne superzvaigni tad pirmā kalibra zvaigni noteikti)tad nu dzēki arī rēķinaties ka nekādiem superpalīgiem naudiņas vairs pāri nepaliks! trijatā šie puiši apēd 80 līdz 85% no cap space! Pie tam atstājot caurumus divās no svarīgākajām pozīcijām - PG un C!

Takā nevajag lūdzu jums gausties (ar jums es domāju fanus) par to, ka nabaga Lebronam atkal švaki palīgi! Pats viņš zināja uz ko parakstās! Un cerēt tagd uz baigām superzvaignēm palīgiem protams var bet tas ir naivi! (protasm var Paveikties piemēram Nešu un Keimenu)!

  +3 [+] [-]

, 2012-06-13 12:16, pirms 12 gadiem
kaaja rakstīja: nu un ko tad Durants viens pats visus 105 punktus iemeta?
Nu ko vēl vajag Lebronam cik zvaigznes Howardu Polu? Thunder ir pashi progreseejushi visi vadoshie speletaaji thunder speleejushi no pasha sakuma!

     [+] [-]

, 2012-06-13 13:48, pirms 12 gadiem
chubaki rakstīja: Nu ko vēl vajag Lebronam cik zvaigznes Howardu Polu? Thunder ir pashi progreseejushi visi vadoshie speletaaji thunder speleejushi no pasha sakuma!

No sākuma vai pirmā spēle OKC sastāvā, tam nav nozīmes, visi šo trīs spēlētāju apvienošanos sauc par mākslīgu, neesot godīgi utt.,bet jums jāatzīst, ka Heat GM izdarīja lielisku darbu, lai varētu dabūt šos 3 spēlētājus komandā.

     [+] [-]

, 2012-06-13 14:01, pirms 12 gadiem
autins rakstīja: No sākuma vai pirmā spēle OKC sastāvā, tam nav nozīmes, visi šo trīs spēlētāju apvienošanos sauc par mākslīgu, neesot godīgi utt.,bet jums jāatzīst, ka Heat GM izdarīja lielisku darbu, lai varētu dabūt šos 3 spēlētājus komandā.
Vai tad te kads noliedz heat menedzera prasmes?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-13 14:21, pirms 12 gadiem
elanss rakstīja: kas tu esi aptaurets?????
Un kāpēc nē?
vnk heat neizmanto savas rezerves kā to dara OKC. Paskatoties kaut uz šodienas spēli, Heat laukumā laiž 6 spēlētājus - LBJ,Battier,Haslem,Bosh,Wade,Charmers. Ja dotu iespēju, vēl paliek Millers,Anthonys(varētu spēlēt tā pat kā OKC Kolisons(epizodiski, bet labi)),Noriss(uzspīdēja zvaigznīte, bet ja laukumā nelaiž, arī vairāk nespīdēs),Jones(snaiperis),Turiafs(manuprāt, vienlīdz labs, kā Perkins).
Heat ir palīgu vairāk kā vajag, tikai netiek izmantoti..

  +1 [+] [-]

, 2012-06-13 14:30, pirms 12 gadiem
iLoVe92 rakstīja: Un kāpēc nē?
vnk heat neizmanto savas rezerves kā to dara OKC. Paskatoties kaut uz šodienas spēli, Heat laukumā laiž 6 spēlētājus - LBJ,Battier,Haslem,Bosh,Wade,Charmers. Ja dotu iespēju, vēl paliek Millers,Anthonys(varētu spēlēt tā pat kā OKC Kolisons(epizodiski, bet labi)),Noriss(uzspīdēja zvaigznīte, bet ja laukumā nelaiž, arī vairāk nespīdēs),Jones(snaiperis),Turiafs(manuprāt, vienlīdz labs, kā Perkins).
Heat ir palīgu vairāk kā vajag, tikai netiek izmantoti..
Nu Perkinsa kvalitates ar Turiafu nu luudzu gan nesalidzini. Vienigais ko Turiafs var izdarit ir lekt gaisa pec katras pretspeletaja mankustibas, kad speletajs parada, ka metis groza virziena. Jau kops GSW laikiem vienigais, kas Turiafam interese ir blocked shots ailite statistikaa. Dazreiz calim patik ari emocionali paardities pec LJ6 impressive dankiem un tas ari viss. Uzbrukuma no vina praktiski neka nav, vienigi ja LJ6 vai D-Wade izkarto brivus dankus, kad atrodas viens zem groz, bet tad jau labak laut spelet Anthony'am kuram bisk ir cujs ari uz defense.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-13 14:34, pirms 12 gadiem
heat puslaika pārtraukumā.. Bermudu Divstūris feat. Miami Heat celebration... par ātru sapriecājās

  -1 [+] [-]

, 2012-06-13 14:50, pirms 12 gadiem
Real Gortat rakstīja: Nu Perkinsa kvalitates ar Turiafu nu luudzu gan nesalidzini. Vienigais ko Turiafs var izdarit ir lekt gaisa pec katras pretspeletaja mankustibas, kad speletajs parada, ka metis groza virziena. Jau kops GSW laikiem vienigais, kas Turiafam interese ir blocked shots ailite statistikaa. Dazreiz calim patik ari emocionali paardities pec LJ6 impressive dankiem un tas ari viss. Uzbrukuma no vina praktiski neka nav, vienigi ja LJ6 vai D-Wade izkarto brivus dankus, kad atrodas viens zem groz, bet tad jau labak laut spelet Anthony'am kuram bisk ir cujs ari uz defense.
par to jau domāju, ka kāds iebildīs. iespējams tā arī ir, bet itkā piemēram kolisons pats sev izkārtotu dankus? pārsvarā pēc labām piespēlēm iemet..domāju, ka centra pozīcija ir vienlīdzīga abām komandām, bet bošs gan ir labāks par ibaku, vismaz kad nebija traumēts. jā, ibaka uzspīd dažas spēles ar daudz blokiem, bet ir arī spēles, kur viņš neko neizdara, bet bošs pat ar traumu izdara vairāk, nekā ibaka..

     [+] [-]

, 2012-06-13 14:51, pirms 12 gadiem
šā vai tā katram savs viedoklis. ne velti saka kur 2 latvieši, tur 3 viedokļi.

     [+] [-]

, 2012-06-13 14:54, pirms 12 gadiem
iLoVe92 rakstīja: Un kāpēc nē?
vnk heat neizmanto savas rezerves kā to dara OKC. Paskatoties kaut uz šodienas spēli, Heat laukumā laiž 6 spēlētājus - LBJ,Battier,Haslem,Bosh,Wade,Charmers. Ja dotu iespēju, vēl paliek Millers,Anthonys(varētu spēlēt tā pat kā OKC Kolisons(epizodiski, bet labi)),Noriss(uzspīdēja zvaigznīte, bet ja laukumā nelaiž, arī vairāk nespīdēs),Jones(snaiperis),Turiafs(manuprāt, vienlīdz labs, kā Perkins).
Heat ir palīgu vairāk kā vajag, tikai netiek izmantoti..
Nu vot par to arī ir domājis Lebrons. Autors galīgi aizlaidis aplami ar virsrakstu. Tev taisnība.

     [+] [-]

, 2012-06-13 15:02, pirms 12 gadiem
iLoVe92 rakstīja: par to jau domāju, ka kāds iebildīs. iespējams tā arī ir, bet itkā piemēram kolisons pats sev izkārtotu dankus? pārsvarā pēc labām piespēlēm iemet..domāju, ka centra pozīcija ir vienlīdzīga abām komandām, bet bošs gan ir labāks par ibaku, vismaz kad nebija traumēts. jā, ibaka uzspīd dažas spēles ar daudz blokiem, bet ir arī spēles, kur viņš neko neizdara, bet bošs pat ar traumu izdara vairāk, nekā ibaka..
Ja uzmanīgāk paskaties spēli tad Lebrons aizvieto gan centru (pat centra iemetienā), gan pg kad nav čalmersa laukumā, un pats šokējošākais, ka viņam esot komandas līderim, viņš piedevām iet izkārtot brīvu trejaci uzliekot bloku uzreiz diviem spēlētājiem, jo komandas biedri Lebronam to izkārtot acīmredzami nespēj atšķirībā no OKC garajiem, kas nobloķē jebkuru aizsarga pieeju Durantam.

Miami garie prot tikai 1-1 aizsardzību bet palīdzēt līderiem uzbrukumā kā to dara Ibaka, Perkins galīgi nemāk.

     [+] [-]

, 2012-06-13 15:12, pirms 12 gadiem
chubaki rakstīja: Nu ko vēl vajag Lebronam cik zvaigznes Howardu Polu? Thunder ir pashi progreseejushi visi vadoshie speletaaji thunder speleejushi no pasha sakuma!
nu un? kāda starpība ka viņi jau ir tur no paša pirmssākuma? ko tu man ar to mēģini pateikt? kā tas maina situāciju?

     [+] [-]

, 2012-06-13 15:23, pirms 12 gadiem
iLoVe92 rakstīja: par to jau domāju, ka kāds iebildīs. iespējams tā arī ir, bet itkā piemēram kolisons pats sev izkārtotu dankus? pārsvarā pēc labām piespēlēm iemet..domāju, ka centra pozīcija ir vienlīdzīga abām komandām, bet bošs gan ir labāks par ibaku, vismaz kad nebija traumēts. jā, ibaka uzspīd dažas spēles ar daudz blokiem, bet ir arī spēles, kur viņš neko neizdara, bet bošs pat ar traumu izdara vairāk, nekā ibaka..
Bosh ir labaks uzbrukuma, tas ir 100%.
Ja runajam par aizsardzibu, tad gan Perkins un it seviski Ibaka ir daudz reizes labaki aizsardziba gan uz 1vs1, gan uz palidzesanam, gan vienkarsi ar Defense IQ. Mazajiem vispar ir bail iet cauri ja redz, ka Ibaka ir apaksa, jo zin, ka ir lielas iespejas uzrauties uz block shotu. Domaju, apaksa saja dueli noteikti ir prieksrociba OKC, lai ari vinu garie nav tik produktivi uzbrukuma, tad tomer aizsardziba ja grib, tad savu darbu var padarit loti labi. Uzbrukumu vini var atlauties atstat KD, RW un Hardena zina, vienigais, kas viniem jaizdara jaliek screeni un japalidz cik var un ja nu tie lideri atmet garajiem briviem zem groza, tad vnk jaiemet layups vai jadanko.

By the way, ta bija pirma spele un kaut ko vairak te spriest un prognozet vares tikai pec 3as speles, jo nepara speles playoffos vnm ir svarigakas.

Par skaistu basketbolu!

     [+] [-]

, 2012-06-13 15:29, pirms 12 gadiem
chubaki rakstīja: Nu ko vēl vajag Lebronam cik zvaigznes Howardu Polu? Thunder ir pashi progreseejushi visi vadoshie speletaaji thunder speleejushi no pasha sakuma!
Howardu un Polu nē bet kaut vai Andrejs Kiriļenko lieti noderētu kā paligs uzbrukumā (Kaut vai Boša vietā). Un PG lai kurš tas nebūtu daudz efekta nepieliks Miami darbībās. Tieši garais gals (vai tā iztrūkums) rok nost spēli. Da kaut vai Kolisons vai tas SA garais rezervists būtu tas kas vajag.
Ļoti uzskatāms ir HEAT samocītais uzbrukums, zvaigznes individuāli sev mēģina izkārtot metienu spēles blokā vispār nav. Aizsardzība ir Heat potenciāli leilālkais trumpis, bet vajag kādu kurš segs garos, jo to atkal dara tikai Lebrons.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-13 16:02, pirms 12 gadiem
Vajag vairāk iesaistīt pārējos, pff ko ta abi divi tur bumbu 20 sekundes no 24 uzbrukuma laika. Laistu riņķī kā Thunder nevajadzētu čīkstēt.

     [+] [-]

, 2012-06-13 22:58, pirms 12 gadiem
Tad ,tak ir jāiet uz Vef!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-14 07:12, pirms 12 gadiem
Real Gortat rakstīja: 100% piekriitu. Ja paskatamies uz paligiem:
Millers, Battier - agrak savas komandas bija var teikt lideri un rezultata taisitaji
Chalmers - sogad loti pielicis un kluvis par snaiperi no 3pts line
Haslem - Vienmer bijis energisks speletajs aizsardziba un ari uzbrukuma ar stabilu pustalo
Jones - iedod vinam uzmest 2 trojkas un vismaz viena par 99% bus ieksa

Paligi ir labi un vinus var izmantot daudz un dazados veidos, es teiktu, ka te vairak problema ir trenerii Spoelstraa, kurs peksni izdoma sakt spelet pret OKC ar kkadu mazo speletaju rotaciju.
Uuja. kkaa neatceros ka battier taisiitu rezultaatu. Diemzheel nav laika mekleet bet ja nemaldos tas chalis ir izteikts aizsardziibas speeleetaajs. Ja nav slinkums sameklee status avg. Jo kkaa neticas ka vinjsh or chalis kas taisa rezultaatu, bet varbuut kljuudos.

     [+] [-]

, 2012-06-14 17:07, pirms 12 gadiem
Pēc šāda izteiciena jūs "zvaigznes" ar Veidu,komandas biedri pasūtīs trīs majas tālāk!!!;]
1 2 37 komentāri