Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Atgriežoties Sanhosē, sajūta ir nedaudz dīvaina, bet arī patīkama"

Rolands Eliņš

Balcers: "Atgriežoties Sanhosē, sajūta ir nedaudz dīvaina, bet arī patīkama"
Rūdolfs Balcers Otavas "Senators" rīta treniņā. Foto: twitter.com/Senators

Rūdolfs Balcers pirms šonakt paredzētās Nacionālās hokeja līgas spēles pret Sanhosē „Sharks”, kas viņu pirms četriem gadiem izvēlējās draftā, izteicās, ka jūtas nedaudz dīvaini atgriežoties Sanhosē, taču arī ir patīkami noskaņots.

„Sajūta, atgriežoties Sanhosē, ir nedaudz dīvaina, taču tajā pašā laikā arī patīkama, un cerams, ka sanāks laba spēle,” Ziemeļamerikas medijiem sacīja Rūdolfs Balcers, kurš vasarā tika aizmainīts tieši no Sanhosē „Sharks” sistēmas.

„Jā, līdz ar katru nākamo spēli NHL jūtos arvien komfortablāk un drošāk par sevi,” piekrita Balcers. „Taču joprojām laukumā cenšos paveikt visas vajadzīgās mazās lietiņas un spēlēt tik cītīgi, cik varu.”

Balceram intervijā tika norādīts, ka nav bieži, ka no fārmkluba izsaukts spēlētājs uzreiz atstāju iespaidu NHL komandā, kamēr viņš guvis divus punktus četrās spēlēs. Balcers izteicās, ka pirmajā NHL spēlē bijis nervozs un satraucies, taču laukumā centies domāt tikai par saviem uzdevumiem.

Ar Balcera palīdzību „Senators” uzvarējusi divās izbraukuma spēlēs pēc kārtas, kas iepriekš šosezon nebija izdevies ne reizi. Šonakt 5:00 Otavas vienību sagaida spēle ar „Sharks”, kurā spēlē ilggadējais Otavas līderis Eriks Kārlsons. Tieši Kārlsona maiņas rezultātā Otavā nonāca Balcers, tur iegūstot iespēju debitēt NHL, un šonakt latviešu jaunajam uzbrucējam paredzēta piektā spēle NHL.

„Sharks” ar 59 punktiem ir Klusā okeāna divīzijas vicelīdere un atrodas stabilās „play-off” pozīcijās.

Jāpiemin, ka šonakt spēle paredzēta arī Zemgus Girgensona pārstāvētajai Bufalo "Sabres", kas sacentīsies ar spēcīgo Tampabejas "Lightning", aizvadot otro spēli divās dienās. Vakarnakt Girgensons tika pie rezultatīvas piespēles, bet "Sabres" ar 3:4 zaudēja Karolīnai.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-12 20:58, pirms 5 gadiem
Pārlasījos - likās, ka saka, ka dīvainas sajūtas, atgriežoties AHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-01-12 21:27, pirms 5 gadiem
cerams,ka ieliks golu haizivim,butu pelnijusi!
Slēpts komentārs: zaipis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-01-12 22:50, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Rītvakar nebūšu Sportacentrā jebkurā gadījumā Krievu prazdņiks, Vecais Jaunais Gads, mani uz aliņu un šašlikiem pasauca Tūlīt pēc DR spēles, tačkā iekšā un uz priekšu, uz Armēņu krogu!
1dien uz darbu kārtējo reizi pohmelī?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-12 23:02, pirms 5 gadiem
Nu tads jau ir ta profesionala hokejista liktenis - jaiet un jaspele, tai skaita pret savu bijuso pilsetu vai komandu. Bet nu ticu un ceru, ka ari sonakt Rudim bus laba spele. Tas vien jau ir daudz, ka vins ir pietiekami iejuties saja vide, ko sauc par NHL. Lai veicad, Rudi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja