Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Injesta tika nomainīts piesardzības dēļ, savainojuma nav

Injesta tika nomainīts piesardzības dēļ, savainojuma nav
Andress Injesta Madrides "Atletico" spēlētāju ielenkumā
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" savā mājaslapā oficiāli paziņoja, ka Andresam Injestam šorīt veiktajās medicīniskajās pārbaudēs netika konstatēts savainojums un ka pussargs būs gatavs piedalīties nākamajās spēlēs.

Spānijas čempionāta līdervienību cīņā "Barcelona" vakar izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Madrides "Atletico". Barselonas kluba galvenajam trenerim Herardo Martino jau pēc pirmā puslaika nācās izdarīt piespiedu maiņu - piesardzības nolūkos tika nomainīts Andress Injesta, tādējādi Lionels Mesi devās laukumā agrāk, nekā sākotnēji tika plānots.

Tomēr šorīt veiktajās medicīniskajās pārbaudēs netika atklāts nekas nopietns - Injestam esot tikai ceļgala sasitums, līdz ar to Spānijas izlases pussargs varēs doties laukumā jau nākamajās spēlēs. Ceturtdien "Barcelona" Karaļa kausa atbildes spēlē viesosies pret "Getafe", savukārt svētdien Spānijas čempionāta ietvaros dosies izbraukumā pie "Levante".

Spānijas čempione "Barcelona" 19 spēlēs ir izcīnījusi 50 punktus un labākas kopējās vārtu starpības dēļ ieņem pirmo vietu "La Liga" tabulā. Vakardienas pretiniece "Atletico" ir guvusi 47 vārtus un ielaidusi 11 (+36), savukārt katalāņu vārtu bilance ir 53:12 (+41). Trešo vietu ar 44 punktiem ieņem Madrides "Real", kas šovakar Barselonā viesosies pie "Espanyol".

29 gadus vecais Injesta Spānijas čempionātā šosezon ir piedalījies 19 spēlēs, no kurām pamatsastāvā ir sācis 14. Viņa kontā ir viens vārtu guvums, kā arī divas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...


Mirklis pēc "Alavés" otrā vārtu guvuma. Hons Guridi (Nr. 18). Foto: L. Rico/EPA/Scanpix

"Girona" pēdējās sekundēs izsēj svarīgus punktus cīņā par Spānijas sudrabu

Spānijas futbola meistarsacīkšu vicelīdere "Girona" izbraukumā Basku Zemē divreiz izvirzījās priekšgalā, tomēr nespēja pieveikt Vitorijas "Alavés" – 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.
2+1 autors Portu. Foto: AP/Scanpix
4

Žirona vēlreiz ar 4:2 sasit Barselonu un kronē "Real Madrid" par Spānijas čempioni

"Barcelona", lai par nedēļu atliktu "Real Madrid" titula svinības, obligāti bija jāuzvar svarīgā Katalonijas derbijā, taču "Girona" mājās ne vien divreiz atspēlējās, bet arī vēlreiz uzvarēja ar 4:2 un jau šovakar garantēja "Real Madrid" trīsdesmit sesto Spānijas titulu. Madrides milzis tronī atgriezās pēc sezonas pārtraukuma.