Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" turpina uzbrukuma lavīnu: septiņi vārti jau trešajā spēlē pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avalanche" turpina uzbrukuma lavīnu: septiņi vārti jau trešajā spēlē pēc kārtas
Dilans Larkins un Džeks Džonsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolorado "Avalanche" jau trešajā spēlē pēc kārtas guvis septiņus vārtus, savā laukumā ar 7:3 sakaujot Detroitas "Red Wings". Mājās izcīnītas jau sešas uzvaras pēc kārtas.

• Trīs mačos pēc kārtas iemest septiņus vai vairāk vārtus nevienai komandai nebija izdevies vairāk kā 26 gadus. Līdz šim pēdējā bija Pitsburgas "Penguins", kas to paveica 1995. gada novembrī, kad uzbrukumu cementēja Mario Lemjē un Jaromīrs Jāgrs.

• Kolorado "Avalanche" savā laukumā guvusi sesto uzvaru pēc kārtas, turklāt visās spēlēs iemesti vismaz pieci vārti.

• Panākumā pret Detroitas "Red Wings" uzspīdēja Andrē Burakovskis, kurš guva divus vārtus, aizsargs Devons Teivzs nāca talkā ar trim rezultatīvām piespēlēm, bet Dārsijs Kempers atvairīja 37 metienus.

• Desmit zaudējumu sērijai punktu pielikusi Filadelfijas "Flyers", kas izbraukumā ar 4:3 pārspēja Lasvegasas "Golden Knights". Noteicošais bija vairākums, ko pēdējā trešdaļā izdevās realizēt divas reizes, un Kārtera Hārta sniegums vārtos – kanādietis atvairīja 41 metienu.

• "Flyers" tā bija pirmā uzvara kopš treneru nomaiņas un Maika Jeo stāšanās amatā. Savukārt Vankūveras "Canucks" pēc Brūsa Budro ienākšanas komandā savākusi trīs uzvaru sēriju – 4:3 bullīšos pret Vinipegas "Jets".

• Vienīgo bullīti realizēja Elīašs Petešons.

• Floridas "Panthers" 3:1 uzvarā pret Arizonas "Coyotes" guva divus vārtus desmit sekundēs. Vispirms izcēlās Patriks Hērnkvists, bet tūdaļ 2:0 panāca Sems Benets. Tas notika pirmā perioda viducī.

NHL regulārā sezona, 11. decembris

SpēleRez.SpēleRez.
Sabres - Rangers1:2Capitals - Penguins2:4
Devils - Predators2:3Avalanche - Red Wings7:3
Coyotes - Panthers1:3Canucks - Jets4:3 PM
Golden Knights - Flyers3:4

     [+] [-]

, 2021-12-11 12:13, pirms 2 gadiem
Avalanche uzbrukums kosmoss....labāku vārtu vīru,un mazliet aizsardzību,un ļooooti lieli pretendenti uz kausu būtu.Jo uzbrukumā problēmu tiešām nav!!Pantēru uzbrukums jau likās kosmoss bet šī ir vēl lielāka dominance!