Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu SRT komandas pilots Grjazins startēs Zviedrijas WRC rallijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latviešu SRT komandas pilots Grjazins startēs Zviedrijas WRC rallijā
Nikolajs Grjazins
Foto: Jānis Asaris

Krievu sportists Nikolajs Grjazins, kurš rallija sacensībās brauc ar Latvijas licenci, paziņojis, ka 2019.gadā viņa plānos ir starts pasaules rallija čempionātā WRC2 klasē.

Šogad Nikolajs Grjazins startēja Eiropas rallija čempionātā, izcīnot otro vietu absolūtajā ieskaitē un uzvaru ERČ Junior U28 klasē.

Par uzvaru FIA ERC Junioru U28 ieskaitē Grjazinam pienācās izvēle starp divām balvām, starts ar 2016.gada WRC automašīnu vienā no Eiropas posmiem vai apmaksāti divi posmi ERČ rallijā ar R5 auto. Grjazins izvēlējās otro variantu, tāpēc sportists būs redzams vismaz divos ERČ posmos. Tāpat sportists atzinis, ka viņa plānos 2019.gadā ietilpst starti vairākos WRC2 posmos

''Lēnām sāksim gatavoties 2019.gada sezonai. Mums ir paredzēta apjomīga testu sesija, kā arī plānojam piedalīties vairākos rallijos Skandināvijā un, iespējams, Baltijā. Tas viss būs pakārtots Zviedrijas WRC rallijam,” tā savā Facebook lapā teica Nikolajs Grjazins.

Sarunā ar portālu Go4speed Grjazins apstiprināja, ka viņa plānos pirms Zviedrijas WRC rallija ir piedalīties Norvēģijas ''Sigdalsrally'' un ''KNA Rally Finnskog'' rallijos, kā arī, iespējams, rallijā Sarma. Sportists piebilda, ka jauno sezonu viņš sāks ar tām pašām mašīnām, kas viņa īpašumā bija šogad.

Izmantotie resursi:
facebook.com
Sākums - Go4speed