Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents mājās atgriežas ar uzvaru un traumu, ''Pelicans'' gūst pirmo panākumu

Durents mājās atgriežas ar uzvaru un traumu, ''Pelicans'' gūst pirmo panākumu
Kevins Durents ar bumbu cīņā pret Marcinu Gortatu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) centrālajā spēlē Vašingtonā Oklahomsitijas ''Thunder'' ar 125:101 pieveica vietējo ''Wizards'', bet mājās gaidītais Kevins Durents laukumā pavadīja vien 16 minūtes, jo iedzīvojās augšstilba savainojumā. Citā spēlē beidzot pie panākuma tikusi Entonija Deivisa pārstāvētā Ņuorleānas ''Pelicans''.

Oklahomsitijas ''Thunder'' un tās līdera Kevina Durenta ierašanās dzimtajā Vašingtonā noteikti bija centrālais notikums, jo jau ilgāku laiku arvien skaļāk medijos baumo par Durenta izvēli nākošajā vasarā kā brīvajam aģentam pievienoties ''Wizards'' vienībai. Ja pagājušajā sezonā uzbrucējs Vašingtonā tribīnēs redzēja fanus ar aicinājumu 2016.gadā spēlēt mājās, tad šovakar viņa spēli laukumā pavadīja gan ūjināšana, gan aplausi.

Jau pirmajā ceturtdaļā spēles centrālā persona atzīmējās ar pāris dankiem, palīdzot savai ''Thunder'' ceturtdaļu noslēgt ar 14 punktu pārsvaru (37:23). Pirms puslaika pārtraukuma Rasels Vestbruks ar Durentu veica 10:1 izrāvienu, un uz rezultāta tablo iedegās jau 68:50. Tiesa, Oklahomsitijas prieki bija īsi, jo tieši pēc šī izrāviena Durents vienā no no caurgājieniem iedzīvojās augšstilba savainojumā un laukumā vairs neatgriezās.

Taču arī bez sava līdera ''Thunder'' turējās drošā attālumā. Trešās ceturtdaļas vidū Vestbruks ar desmito rezultatīvo piespēli Sērdžam Ibakam noformēja sev triple-double, kamēr Ibaka jau bija guvis 23 punktus. Pēc Diona Veitersa 15. punkta rezultāts jau kļuva pavisam nepieklājīgs 99:71, un ''Wizards'' piedzīvoja zaudējumu ar 101:125. Jāpiemin, ka ''Thunder'' uzvaras pamatā bija lieliskā tālmetienu precizitāte (3p 15/23), kamēr mājinieki realizēja vien piecus no 24 trejačiem. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Veiterss, bet Vestbrukam 22 punkti, 11 atlēkušās bumbas, 11 rezultatīvas piespēles, taču arī piecas kļūdas. Durents 16 minūtēs paspēja gūt 14 punktus un izcīnīt desmit atlēkušās bumbas, bet viņa piedalīšanās nākamajā spēlē ir zem jautājuma zīmes. ''Wizards'' līderim Džonam Volam šajā spēlē vien deviņi punkti.

Septīto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Klīvlendas ''Cavaliers'', kura ceturtajā ceturtdaļā atspēlējās no deviņu punktu deficīta, pateicoties līdera Lebrona Džeimsa 11 punktiem spēles beigās. Vienā no ātrajiem uzbrukumiem Kevins Lavs neveiksmīgi piezemējās un palika uz grīdas ārsta apraudzībā, taču ''Cavaliers'' fani varēja uzelpot, jo spēka uzbrucējs atgriezās spēlē. Citā spēlē pie pirmās sezonas uzvaras septiņās spēlēs beidzot tikusi Ņuorleānas ''Pelicans'', kura savā laukumā ar 120:105 pieveica Dallasas ''Mavericks''. Lai arī prognozētajam sezonas MVP Entonijam Deivisam viduvēja spēle (17 p., 7 atl.b.), tomēr šoreiz viņam palīdzēja pārējā komanda - Andersons ar 25 punktiem, kā arī Smits, Gordons, Duglass, katrs gūstot pa 17 punktiem, deva lielu devumu uzbrukumā ar ko pietika, lai svinētu drošu uzvaru savās mājās.

Maiami ''Heat'' pēc Mario Čalmersa aizmainīšanas uz Memfisu izdevies pieveikt Losandželosas ''Lakers'' ar 101:88. Kriss Bošs sasniedza sezonas lielāko punktu guvumu (30 p., kā arī 11 atl. b.), bet Hasans Vaitsaids izcēlās ar 19 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām. Par nožēlu ''Heat'' faniem, Braients, iespējams, savā pēdējā karjeras spēlē Maiami arēnā nepiedalījās. Pēc lielā panākuma iepriekšējā naktī pret Atlantas ''Hawks'', Minesotas '''Timberwolves'' savās mājās piekāpās Šarlotes ''Hornets'', kuras rindās no rezervistu soliņa ar 19 punktiem rezultatīvākais bija Džeremijs Lins, tāpat savus skatītājus pievīla Milvokī ''Bucks'', kura nevarēja apturēt Bostonas ''Celtics'' un Aizeju Tomasu, kura kontā 20 punkti.

NBA spēļu rezultāti, 11. novembris

KomandasRez.Rezultatīvākie
Cavaliers-Jazz118:114Džeimss 31 – Burkss 24
Thunder-Wizards125:101Veiterss 25 – Gortats 15
Heat-Lakers101:88Bošs 30 – Jangs 17
Raptors-Knicks109:111Derouzans 29 – Entonijs 25
Bucks-Celtics83:99Monro 17 - Tomass 20
Timberwolves-Hornets95:104Lavins 20 – Lins 19
Pelicans-Mavericks120:105Andersons 25 – Novickis 18

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +3 [+] [-]

, 2015-11-11 06:47, pirms 8 gadiem
Tagad katru arēnu pieminēs, kur "iespējams Braients spēlē pēdējo spēli"?! Par NY vēl saprotu. Bet kāds sakars to pieminēt MIA sakarā?

  +3 [+] [-]

, 2015-11-11 09:01, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tagad katru arēnu pieminēs, kur "iespējams Braients spēlē pēdējo spēli"?! Par NY vēl saprotu. Bet kāds sakars to pieminēt MIA sakarā?
Kobem atvadu tūre.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-11 09:16, pirms 8 gadiem
asinsdesa rakstīja: Kobem atvadu tūre.
So?

Es tiešām saprotu par MSG, bet citas arēnas. Nu nezin nezin. Pat nezinu, kas popularitātes ziņā seko aiz MSG un Staples. Visas tiešām nav jāuzskaita.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 09:26, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: So?

Es tiešām saprotu par MSG, bet citas arēnas. Nu nezin nezin. Pat nezinu, kas popularitātes ziņā seko aiz MSG un Staples. Visas tiešām nav jāuzskaita.
Bostona, Čikāga, Portlenda...
Tās ir vienmēr uzskatītas par labām arēnām NBA.
Miami arēna arī bieži tiek pieminēta, kā viena no labākajām arēnām NBA... Kā arī iekš paša Miami, tā ir populāra celtne...
Bet ne jau par to stāsts...
Un jā, tieši tā, šosezon katrā arenā pēdējo spēli ar lakers pieminē,s kā Kobes pēdējo...
Tā vienmēr ir ar leģendām....
LIELĀM leģendām... Vidējās zvaigznes tikai savu klubu arēnās atzīmē un piemin, kā arī pēdējā mājvietā...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 09:28, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka pēc lielā līguma parakstīšanas, Kārlails ir paņēmis atvaļinājumu. Nav jau tas sastāvs tik švaks, bet nu spēlē gan diezgan štruntīgi...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 09:33, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: Bostona, Čikāga, Portlenda...
Tās ir vienmēr uzskatītas par labām arēnām NBA.
Miami arēna arī bieži tiek pieminēta, kā viena no labākajām arēnām NBA... Kā arī iekš paša Miami, tā ir populāra celtne...
Bet ne jau par to stāsts...
Un jā, tieši tā, šosezon katrā arenā pēdējo spēli ar lakers pieminē,s kā Kobes pēdējo...
Tā vienmēr ir ar leģendām....
LIELĀM leģendām... Vidējās zvaigznes tikai savu klubu arēnās atzīmē un piemin, kā arī pēdējā mājvietā...
Es arī iedomājos par to, kas notiks, ja Kobe tomēr vēl nolems vienu sezonu uzspēlēt, piemēram, iekš Knicks pie visiem saviem vecajiem čomakiem. Atsauks visas iepriekš rakstītās ziņas par pēdējo spēli vai kā?! Savukārt, rakstot - "iespējams, aizvada pēdējo spēli", arī izklausās tā dīvaini, es pat teiktu - dzelteni. Tad jau labāk vispār nerakstīt, nevis tēlot baigos ekstrasensus un zīlēt - būs pēdējā vai nebūs vai arī izvirzīt kautkādas varbūtības teorijas. Kobe taču oficiāli neko vēl nav paziņojis, cik man zināms.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 09:48, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Es arī iedomājos par to, kas notiks, ja Kobe tomēr vēl nolems vienu sezonu uzspēlēt, piemēram, iekš Knicks pie visiem saviem vecajiem čomakiem. Atsauks visas iepriekš rakstītās ziņas par pēdējo spēli vai kā?! Savukārt, rakstot - "iespējams, aizvada pēdējo spēli", arī izklausās tā dīvaini, es pat teiktu - dzelteni. Tad jau labāk vispār nerakstīt, nevis tēlot baigos ekstrasensus un zīlēt - būs pēdējā vai nebūs vai arī izvirzīt kautkādas varbūtības teorijas. Kobe taču oficiāli neko vēl nav paziņojis, cik man zināms.
Nav, nav..
Bet es teiktu, ka ir pēdējais laiks paziņot
Tiesa viņš ir oficiāli paziņojis, ka nespēlēs nekur citur kā LAL...
Tad nu ... Šobrīd viņš moca gan savus, gan LAL fanus...
Kā arī kluba menedžerus un trenerus... Skaidrs, ka klubs play-off visticamāk nebūs, bet sagatavoties jaunai sezonai arī viņi nevar...
Jo redz lielā zvaigzne nezin vai vēl spēlēs..

Kur nu vēl tā ņemšanās ap nākamo iespējamo līgumu
Savai lielākajai zvaigznei dos veterāna minimumu? Kobe prasīs maksimumu par sēdēšanu uz soliņa un neefektīvu spēli?
Nav jau neviens, kurš pasaka, ka ir laiks... pietiek...
Klubs jau tā dara visu... iesaista vecos spēlētājus, ka šie demonstratīvi apmeklē spēles, kuras itkā ir pēdējās.. Saka uzmundrinošas runas, Stāsta par psiholoģiju pēc karjeras utt...
Bet šis redz...
Grūti jau tiem izcilniekiem aiziet, it īpaši, ja nav, kas elpo pakausī un parāda, ka ir laiks... Ne tas pats Jangs, ne jaunaus Rūkijs nevar parādīt, ka Kobe.. ir laiks, tālāk mēs paši...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 11:06, pirms 8 gadiem
Durantam atkal trauma RW atkal ārdīsies ar 50+10+15

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 11:14, pirms 8 gadiem
Par Čalmersa aizmainīšanu vispār bija kāds raksts Sportacentrā? Šeit tekstā tas arī pieminēts tikai tā starp citu...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 11:45, pirms 8 gadiem
autins rakstīja: Par Čalmersa aizmainīšanu vispār bija kāds raksts Sportacentrā? Šeit tekstā tas arī pieminēts tikai tā starp citu...
Man liekas, ka Līga vēl nav apstiprinājusi maiņu...
Tapēc arī nav...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 13:32, pirms 8 gadiem
Lakers aizsardziba =DD https://vine.co/v/elIQidLEq1g

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 20:35, pirms 8 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=sP6...

MVP Westbrooks ar triple-double

  +1 [+] [-]

, 2015-11-11 21:07, pirms 8 gadiem
Rookie Justise Winslows labākie momenti pret Lakers
https://www.youtube.com/watch?v=29C...