Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts: līnijdejas pie borta, Sočas parāds pamazām tiek dzēsts

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperts: līnijdejas pie borta, Sočas parāds pamazām tiek dzēsts
Austrijas fani padodas Balcera priekšā. Foto: TASS/Scanpix

Pasaules čempionāta starts ir pašauts vaļā. Kā gan savādāk varējām sākt čempionātu, ja ne ielaižot vārtus piecu minūšu skaitliskajā vairākumā, bet nu gan jau būs labi, ja vien Bratislavā nesāks kārtīgāk saldēt ledu, jo tik precīzi pa devītniekiem nekad vēl Latvijas hokejisti nav metuši.

Pirmais periods

- Padomju laiki aiz muguras un neviens izlases spēlētājs vairs neatceras kā jāspēlē kombinacionālais hokejs. Visi tikai ielien laukuma stūrī un bakstās pie bortiem. Saskatījušies visādus en hā elus. Austrieši vismaz māk skaisti zonā nostāties.

- Desmit nospēlētās minūtēs tikai viens moments un to pašu no vārtu priekšas jaunākais Bukijs aizliek kaut kur pilnīgi garām. Tā jau čempionātā var uz nullēm palikt. Bakstīšanās gar bortu un mešana garām vārtiem, tiešām tas ir labākais, ko Bobs ir spējīgs aizvest uz čempionātu?

- Vai ir iespējams zaudēt golu vēl netalantīgāk. Skaitliskajā vairākumā četri (!!!) gabali vienā līnijā pie borta nevar iegūt ripu. Izlaižam vārtu priekšā piespēli un tur gols kā uz paplātes Raflam. Vēl smieklīgāk būtu tikai tad, ja arī piektais laukuma spēlētājs un Gudis būtu aizgājuši pie tā borta pabakstītes. Varbūt ar sešiem spēlētājiem pie borta pietiktu, lai atņemtu Palestrangam šaibu.

- Nu labi, ka haļava stāvēja klāt un Balcers ātri atmeta golu atpakaļ. Dārziņa metiens trāpa pa pretinieka kļušku un tad vēl otrs rikošets kaut kur pa Balcera ķermeni, bet ripa no visām iespējamajām vietām nokrīt tieši tukšu vārtu priekšā. Austriešiem kaut kā galīgi aizmirsās piesegt mūsu senatoru un rezultāts neizšķirts. Retā reize, kad veiksme ir Latvijas izlases sabiedrotā. Kā saka, Dārziņam tas brīdis, kad metiens izrādās rezultatīva piespēle.

- Kaut kur pilnībā nemanāms arī Galviņš slidinājās, ja nebūt nonācis noraidīto kastē, tad būtu piemirsies, ka šajā čempionātā arī viņš ir pieteikts. Izņemot momentu pēc izlēkšanas no noraidīto beņķa, Galviņu laukumā nemanīja.

Otrais periods

- Tiesneši gan šoreiz normāli trāpījušies, nevis kaut kādi jeržābeki. Šie vismaz nečakarēja spēli ar kaut kādu simulantu atalgošanu. Uz kasti ej tikai tad, ja esi pretinieku gandrīz vai salauzis. Būtu kādreiz futbolā tā, nevis pie katras vēja brāzmiņas visiem pa zemi jāveļas.

- Zēni jau labi bija sarunājuši. Bļugers paņem iemetienu un noliek ripu pa metienam Sočam. Tikai kamēr Soča ilgi un gari pētīja kurā stūrī mest ripu, tikmēr kaučuka klucītis noslīdējis no lāpstiņas un jau atstājis zonu.

- Reiz Edža kārtīgi Soču izručīja. Tagad pa maziņam Soča to parādu cenšas atstrādāt (tā kā Edža vārtsargu treneris, tad Gudi izručīt arī skaitās). Nobloķēts metiens uz viena celīša. Pamazām, pamazām var sākt pa daļiņām svītrot ārā no blociņa. Ja tā Soča bloķēs katrā spēlē, varbūt līdz čempionāta beigām jau būs kviti.

- Tas Bobs ir kanādietis vai nav? Tur taču visiem ir skaidrs, ka galvenais uzdevums ir mest pa vārtiem. Mums gan Latvijas hokejā ir nesavtīguma kalngals. Te Ģēģeris, te Ābols... abi no labas pozīcijas nevis met vārtos, bet atdod piespēli uz nūjas pretinieku aizsargiem, lai tik jož pretuzbrukumos.

Trešais periods

- Reti skaisti izspēlēta ripas kustība. Visi maiņas spēlētāji atdeva pa piespēlītei un beigās Dārziņš ieliek tālajā devītniekā. Ja kādreiz Latvijas futbola izlase tā varētu, bet šiem jau vairāk par trīs piespēlēm nesanāk un tās pašas uz aizmuguri.

- Kikerts pazaudējis savu modžo. Kā latvieši met, tā devītniekā. Nu ko tas nabaga vārtsargs var izdarīt? Divas reizes šim spēles laikā iemet pa kasku, kas tiesnešiem, protams, ir vienaldzīgi un pēc tam saliek veselu rindu ar goliem devītniekā. Palika žēl.

- Viss skaidrs, kādēļ pēkšņi Latvijas izlases spēlētāji sākuši mest devītniekos. Vienmēr mums visi metieni ir gājuši pāri, bet šoreiz tas siltais Bratislavas ledus bremzē metienus un tie lido iekšā. Čempionāta laikā sakārtos saldēšanas sistēmas arēnā un viss būs savās vietās, varēsim kā vienmēr mest pāri aizsargstiklam.

- Pēdējās piecās minūtēs viss jau ir skaidrs. Gatavojamies Šveicei. Marenis paņem uz sevi un noorganizē mazākuma atstrādāšanu, jo uz priekšdienām noderēšot. Tikai nākas izdarīt secinājumu, ka mazākums mums ir slikts un noraidīties nedrīkstam.

- Cik rezultativitātes punktus ir jāsakrāj, lai laukuma spēlētājs saņemtu balvu kā mača labākais? Četri man liekas pietiekami un arī Gudis negaidīja, ka viņam būtu jābūt tam, kurš šļūc pēc labākā spēlētāja balvas.

     [+] [-]

, 2019-05-11 22:10, pirms 5 gadiem
Čaļi malači bet bez Blugera un Balcera būtu auzas pinīgas to jau varēja redzēt pagaišā cempī

  +8 [+] [-]

, 2019-05-11 22:15, pirms 5 gadiem
Reiz Gudis kārtīgi Soču izručīja. Tagad pa maziņam Soča to parādu cenšas atstrādāt. Nobloķēts metiens uz viena celīša. Pamazām, pamazām var sākt pa daļiņām svītrot ārā no blociņa. Ja tā Soča bloķēs katrā spēlē, varbūt līdz čempionāta beigām jau būs kviti.
SC - ja taisām prikolus, tad netēlojam pilnīgus pamuļķus. Gudis Soču neizručīja, ja runa ir par 8 sekundes līdz izkrišanai turnīru. Vārtos bija Edža.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-11 23:25, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Reiz Gudis kārtīgi Soču izručīja. Tagad pa maziņam Soča to parādu cenšas atstrādāt. Nobloķēts metiens uz viena celīša. Pamazām, pamazām var sākt pa daļiņām svītrot ārā no blociņa. Ja tā Soča bloķēs katrā spēlē, varbūt līdz čempionāta beigām jau būs kviti.
SC - ja taisām prikolus, tad netēlojam pilnīgus pamuļķus. Gudis Soču neizručīja, ja runa ir par 8 sekundes līdz izkrišanai turnīru. Vārtos bija Edža.
Es pieņemu, ka tas ir domāts Soču OS spēle pret Kanādu. Tikai toreiz Soča Gudi izručīja uzliekot roku un nosedzot ripu, kas jau bija vārtos

  +1 [+] [-]

, 2019-05-11 23:44, pirms 5 gadiem
Labi vien ir, ka Gudis ar Soču viens otru ručī.

  +4 [+] [-]

, 2019-05-12 00:09, pirms 5 gadiem
Šāda stila apskats nu nemaz neliekas smieklīgs. Dīvāna ekspertam vai nu jāiedzer vairāk, vai jāiet pensijā.

     [+] [-]

, 2019-05-12 00:13, pirms 5 gadiem
denebs rakstīja: Šāda stila apskats nu nemaz neliekas smieklīgs. Dīvāna ekspertam vai nu jāiedzer vairāk, vai jāiet pensijā.
šausmīgi pliekani

  +1 [+] [-]

, 2019-05-12 04:10, pirms 5 gadiem
denebs rakstīja: Šāda stila apskats nu nemaz neliekas smieklīgs. Dīvāna ekspertam vai nu jāiedzer vairāk, vai jāiet pensijā.
Pilnigi piekritu! Drizak sis, ka tu saki apskats, ir pilnigs infantilisma paraugs, pat skolas berni butu izdomajusi ko sakarigaku. Plus ka jau te mineja sajaukti fakti - Socu izglaba Edza Masalskis 2015.gada cempi spele pret Franciju, nevis Gudis.

     [+] [-]

, 2019-05-12 08:43, pirms 5 gadiem
Autor, Tu, esi slims!!! Kas tas vispar par sviestu te sarakstits???

  +1 [+] [-]

, 2019-05-12 10:22, pirms 5 gadiem
Nevienam nav labi 😂😂😂 Bet dīvāna experts tik iesmej par tiem kas nesaprot viņa humora izjūtu 😂😂😂 Galvenais jau ka neviens nav spiests lasīt viņa raxtus... Ieraudzīja un aizgāja tālāk.... Bet ne visiem jāizliek savu žulti ka nav labi ka nav, smieklīgi ka tā spēlē nenotika ka pārspīlēts 😂😂😂

  +2 [+] [-]

, 2019-05-12 10:37, pirms 5 gadiem
jāsaka, ka šāds ironiski-infantils vidusmēra fana domu gājiena atreferējums ir laba autora pozīcijas izvēle
neviens nevar piekasīties pie spēlētāju aplikšanas, jo tas tak joks, no otras puses, tāpēc var rakstīt lietas, ko nopietns autors nevarētu atļauties, ja kāds uz laukuma taisa sūdus
standarta rakstus, kas un kad iemetis, lasīt nav jēgas, jo viss tāpat pa tv redzams un zināms
tā jau ok, man patīk šāda pieeja

  -1 [+] [-]

, 2019-05-12 10:50, pirms 5 gadiem
Vai ir iespēja salikt pa seju dīvānu ekspertam? vai tiešām ir tik grūti uzrakstīt ko labu.

     [+] [-]

, 2019-05-12 11:43, pirms 5 gadiem
vaseldžefs rakstīja: Es pieņemu, ka tas ir domāts Soču OS spēle pret Kanādu. Tikai toreiz Soča Gudi izručīja uzliekot roku un nosedzot ripu, kas jau bija vārtos
Ripa nebija vārtos.

     [+] [-]

, 2019-05-12 14:35, pirms 5 gadiem
the janka rakstīja: Vai ir iespēja salikt pa seju dīvānu ekspertam? vai tiešām ir tik grūti uzrakstīt ko labu.
Taisnība tiem cilvēkiem, kas saka, ka cilvēki bez humora izjūtas ir sociāli bīstami.

     [+] [-]

, 2019-05-12 16:16, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Taisnība tiem cilvēkiem, kas saka, ka cilvēki bez humora izjūtas ir sociāli bīstami.
humors šoreiz bij nevietā. ja raksts būtu rīt tad viss ok