Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Lundkvists pastiprina Zviedrijas izlases sastāvu

Krišs Upenieks

Lundkvists pastiprina Zviedrijas izlases sastāvu
Jaromirs Jāgrs un Henriks Lundkvists
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) apstiprinājusi, ka Zviedrijas hokeja izlases pasaules čempionātam pieteikusi pieredzējušo Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas ''Rangers'' vārtsargu Henriku Lundkvistu.

Zviedrija šodien jau pieteica Zviedrijas kluba Vekšes ''Lakers'' aizsargu Filipu Holmu, bet joprojām pieteikumā bija vieta vienam vārtsargam un trim laukuma spēlētājiem. Vārtsargs ir atrasts - tas būs pieredzējušais NHL vārtsargs Henriks Lundkvists.

Tas arī nozīmē to, ka Henriks pirmo reizi augstākajā pieaugušo hokeja līmenī spēlēs kopā ar savu brāli Joelu Lundkvistu, kurš 2017. gada pasaules čempionātā ir Zviedrijas izlases kapteinis. Pēdējo reizi Henriks un Joels kopā spēlēja 2002. gada junioru pasaules čempionātā.

Lundkvista pārstāvētā Ņujorkas ''Rangers'' NHL izslēgšanas spēļu Austrumu konferences pusfinālā ar 2-4 piekāpās Otavas ''Senators'' hokejistiem. Lundkvistam šis būs piektais pasaules čempionāts.

Izmantotie resursi:
Henrik Lundqvist comes - 2017 WM -...

  -1 [+] [-]

, 2017-05-12 01:36, pirms 7 gadiem
Es teiktu, ka zviedriem šogad ir vienkārši jāņem.

     [+] [-]

, 2017-05-12 08:53, pirms 7 gadiem
Labākais vārtusargs pasaulē!