Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončiča gūtais ikra savainojums netiek uzskatīts par nopietnu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dončiča gūtais ikra savainojums netiek uzskatīts par nopietnu
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dalasas ''Mavericks'' līdera Lukas Dončiča gūtais savainojums pēdējā regulārās sezonas spēlē pret Sanantonio ''Spurs'' neesot nopietns, ziņo ESPN. ''Mavericks'' lēš, ka tās vadošais basketbolists sastiepis ikra muskuli.

Naktī uz pirmdienu noslēdzās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā sezona. Ar panākumu to pabeidza Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks'', kura ar 130:120 apspēlēja Sanantonio ''Spurs''. Regulāro turnīru Rietumu konferencē Dalasa noslēdza ceturtajā vietā, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tā spēkosies pret Jūtas ''Jazz''.

Trešās ceturtdaļas beigās savainojumā iedzīvojās Dalasas neapstrīdamais līderis Luka Dončičs. Pēc ESPN ziņotā komanda pēc spēles paudusi, ka trauma neizskatoties nopietna - ''Mavericks'' līderis ir sastiepis kreisās kājas ikra muskuli. Šajā sezonā Dončičs laukumā devies 64 spēlēs, kurās vidēji guvis 28.5 punktus, izcīnījis 9.1 atlēkušo bumbu un atdevis 8.7 rezultatīvās piespēles.

Slovēnim gan būs iespēja savest veselību kārtībā šīs nedēļas laikā. NBA ''play-off'' sāksies naktī uz sestdienu, bet Dalasas ''Mavericks'' pirmo sērijas spēli pret Jūtas ''Jazz'' aizvadīs sestdienas vakarā pēc Latvijas laika. Savukārt no 12. aprīļa Austrumu un Rietumu konferencē ''play-in'' tiks noteiktas pēdējās divas izslēgšanas spēļu komandas.

     [+] [-]

, 2022-04-11 08:57, pirms 2 gadiem
Kaut ko minēt bez ārsta pilnīgi bezjēdzīgi.
Kārtējā trauma kuras atlabšanas periods ir pārāk izstiepts individuāli.
No nedēļas līdz nedēļām.

     [+] [-]

, 2022-04-11 09:53, pirms 2 gadiem
..ja 1 trauma noķerta,tad sekos arī nākamā ar laiku.

     [+] [-]

, 2022-04-11 12:34, pirms 2 gadiem
Njā, 2. kārtā lidos ārā - ar vai bez LD.

     [+] [-]

, 2022-04-11 15:36, pirms 2 gadiem
KD atgriezhoties paaragri peec ikra sastiepuma saraava ahilu, cereesim, ka nekas lidzigs nebus soreiz

     [+] [-]

, 2022-04-11 20:51, pirms 2 gadiem
Jau iepriekš tika daudz runāts, ka Dallasai ir labs medicīnas personāls, ganjau tiks galā. Gribas tomēr, lai pleijofi interesantāki.