Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"RTU" uzvar Ogri un izcīna 7. vietu

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"RTU" uzvar Ogri un izcīna 7. vietu
Māris Grēberis
Foto: rekurzeme.lv

18 : 31

HK Ogre - RTU

Latvijas Virslīgas čempionātā septīto vietu izcīnīja "RTU" handbolisti, kas izbraukumā 31:18 (16:16) pieveica "HK Ogre" vienību.

Ja pirmais puslaiks noslēdzās neizšķirti (16:16), tad otrajā puslaikā rīdzinieki savos vārtos ielaida tikai divas (!) bumbas, kamēr paši bija precīzi 15 reizes un izcīnīja finālā pārliecinošu uzvaru ar 31:18. Augstskolas handbolisti vēl pirms šī mača bija nodrošinājuši septīto vietu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar desmit gūtajiem vārtiem bija Māris Grēberis, bet deviņas reizes precīzs bija Roberts Freibergs. Mājiniekiem septiņus vārtus guva Jānis Avotiņš, sešus - Dzintars Dravnieks.

Spēlēs par 7. vietu atlicis vairs tikai viens mačs, kurš 13. aprīlī plkst. 19:45 Ulbrokā norisināsies starp "RVR" un "Stopiņu NHK" komandām. Neatkarīgi no šīs spēles iznākuma septīto vietu ieņems "RTU", astoto - "RVR", devīto - "HK Ogre", bet desmito - "Stopiņu NHK".

Ja būs nepieciešams, tad "Stopiņu NHK" komandai par vietas saglabāšanu Virslīgā būs jāaizvada pārspēle ar 1. līgas spēcigāko (vai nākošo, kas izteiks vēlmi) vienību.

Latvijas čempionāts.
11. aprīlis.
HK Ogre - RTU 18:31 (16:16)

Ogre: Avotiņš 7, Dravnieks 6/1, Mancurovs 3, Dudarevs un Abiks 1.
RTU: Grēberis 10, Freibergs 9, Bilkštis 4, Lubgāns 4/1, Razma, Naglis, Strazds un Ziediņš 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija