Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" pēdējā minūtē izcīna pirmo uzvaru pār Bostonu kopš 2010. gada, čempione turpina zaudēt

Agris Suveizda

"Coyotes" pēdējā minūtē izcīna pirmo uzvaru pār Bostonu kopš 2010. gada, čempione turpina zaudēt
Losons Krauzs svin vārtu guvumu. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tikušas arī Ņujorkas "Islanders", Vašingtonas "Capitals", Vinipegas "Jets", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers", Arizonas "Coyotes", Sanhosē "Sharks" un Lasvegasas "Golden Knights".

• Jau ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi čempionvienība Kolorādo "Avalanche", kas izvirzījās vadībā, izdarīja 42 metienus, taču mājās bullīšos ar 1:2 piekāpās Ņujorkas "Rangers", kas izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

• Bostonas "Bruins" pretiniekus nomētāja ar 46:16, atspēlējās no 0:1 un 2:3, tomēr Arizonas "Coyotes" 14 sekundes līdz pamatlaika beigām izrāva pirmo savstarpējo uzvaru kopš 2010. gada – 4:3. Uzvaras ripu iemeta Losons Krauzs, kurš spēlē izcēlās ar 2+1.

• Pie trim punktiem tika arī Raiens Nūdžents-Hopkinss (1+2), līgas rezultatīvākajam spēlētājam Konoram Makdeividam 1+1, bet Edmontonas "Oilers", izlaidusi divu vārtu pārsvaru, ar 5:2 mājās pārspēja Minesotas "Wild".

• Divus vārtus guva Broks Nelsons, kurš sekmēja Ņujorkas "Islanders" panākumu pār Ņūdžersijas "Devils" (6:4). Pirmie vārtus gan guva mājinieki, taču ielaida četrus pēc kārtas, veica vārtsargu maiņu un pārtrauca sešu spēļu sēriju ar vismaz vienu punktu.

• Pārliecinošāko uzvaru šonakt svinēja Sanhosē "Sharks", kas apakšgala komandu cīņā ar 6:1 viesos sakāva Anaheimas "Ducks" un pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

NHL rezultāti

SpēleRez
Sabres – Penguins3:4 P
Blue Jackets – Flames3:1
Devils – Islanders4:6
Capitals – Kraken4:1
Blackhawks – Jets1:3
Avalanche – Rangers1:2 PM
Oilers – Wild5:2
Coyotes – Bruins4:3
Ducks – Sharks1:6
Golden Knights – Flyers2:1 P

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...