Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Olimp/Venta 2002" sastāvā inficēšanās ar Covid-19, spēles tiek pārceltas

Rolands Eliņš

"Olimp/Venta 2002" sastāvā inficēšanās ar Covid-19, spēles tiek pārceltas
"Olimp/Venta 2002". Foto: Agris Bricis, OHL

Latvijas hokeja čempionāta līdervienība "Olimp/Venta 2002" šovakar nevarēs aizvadīt paredzēto spēli pret "Dinaburgu", jo komandā konstatēta saslimšana ar Covid-19.

"Sakarā ar to, ka "Olimp/Venta 2002" komandā konstatēta inficēšanās ar Covid-19, komandas spēles "Optibet" hokeja līgā uz nenoteiktu laiku ir pārceltas.Šodien visa komanda veica Covid-19 testus, kā arī tiek apzinātas kontaktpersonas un veikti visi epidemioloģiskās drošības pasākumi," norādīts līgas paziņojumā.

"Olimp" šodien bija paredzēta spēle pret "Dinaburgu", kas jau izņemta no līgas kalendāra. Nākamā spēle komandai plānota 12. decembrī pret "Prizmu", kas arī šajā laikā nenotiks. "Olimp" sastāvā vakar veiktajos testos konstatēti daži (3-4) Covid-19 saslimšanas gadījumi, bet šodien testi tiek veikti arī tiem komandas pārstāvjiem, kuriem vakar testu nebija.

"Olimp" komanda sezonas pirmajā pusē ieņem līderpozīcijas Latvijas čempionātā ar 16 spēlēs gūtiem 27 punktiem. Tuvākā sekotāja "Zemgale/LLU" tiek apsteigta par pieciem punktiem, tiesa, "Zemgalei" ir par divām spēlēm mazāk, jo arī šī komanda iepriekš rudens gaitā bija spiesta doties karantīnā Covid-19 dēļ.

Jāpiemin, ka tieši pret "Zemgali/LLU" "Olimp" aizvadīja savu iepriekšējo spēli, sacenšoties iepriekšējā nedēļas nogalē. Pēc nedēļas sāksies izlašu pārtraukums, un Latvijas līgas kalendārā pēc tā nākamās spēles plānotas tikai janvārī. Latvijas izlasei, kuru iepriekšējā sasaukumā novembrī pārstāvēja pieci "Olimp" hokejisti, decembra vidū plānotas pārbaudes spēles Polijā.

Izmantotie resursi:
Optibet Hokeja līga/Facebook

  +1 [+] [-]

, 2020-12-10 13:27, pirms 3 gadiem
Kā Levits teiktu: Ja Tu esi inficējies ar COVID 19 Tu nevarēsi spēlēt hokeju šovakar .......

  +2 [+] [-]

, 2020-12-10 14:53, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Kā Levits teiktu: Ja Tu esi inficējies ar COVID 19 Tu nevarēsi spēlēt hokeju šovakar .......
...un aiz muguras ieskanas..vārgi pussievišķiga balstiņa..draugi,nav vairs labi

     [+] [-]

, 2020-12-10 16:07, pirms 3 gadiem
Pēc foto ir skaidrs. Saslimuši ar covid ir Jeļisejevs, Sprukts, Ezītis un Širokovs. Žēl laba maiņa bija.