Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Stopiņu NHK" handbolistes turpina nevainojami

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Stopiņu NHK" handbolistes turpina nevainojami
Elza Seržante (Stopiņu NHK)
Foto: Jānis Slišāns

Bez zaudējumiem Latvijas Virslīgas čempionātā turpina spēlēt "Stopiņu NHK" handbolistes, kas izbraukumā ar 25:23 (17:12) pieveica "SK Latgols" vienību.

Maču Ulbrokas handbolistes iesāka nevainojami - ar rezultatīvo spēli no Elitas Ekkertes, Ivitas Asares, Lanas Nikolajevas un Elzas Seržantes viešņas ieguva deviņu vārtu pārsvaru (15:6). Līdz puslaika beigām "SK Latgols" vienība prata rezultāta starpību samazināt līdz pieciem vārtiem (12:17), bet otrā puslaika sākumā arī panākt vairs tikai -3 (14:17).

Tomēr spēli laukuma saimniecēm lauzt neizdevās - čempiones "Stopiņu NHK" desmit minūšu laikā atjaunoja +7 (23:16). Atlikušajā laikā ludzānietēm izdevās tikai samazināt rezultāta starpību, bet uzvaru ar 25:23 izcīnīja "Stopiņu NHK".

Uzvarētāju labā astoņus vārtus guva Elita Ekkerte, bet piecus - Elza Seržante. Mājiniecēm sešas reizes izcēlās Inese Šļubčenko, bet piecas - Kristīne Daņiļenko.

Pirms tam Dobelē aizraujošā spēlē Dobeles SS handbolistes ar 25:21 (14:11) pieveica "LSPA", kuras sastāvā šodien debitēja vācietes Annalēna Borhaimera un Žoelle Gīzelere. Tā bija pirmā dobelnieču uzvara pār augstskolas komandu četru sezonu laikā.

Vēl desmit minūtes pirms mača beigām ar 20:19 vadībā bija "LSPA" handbolistes, tomēr mājinieces ar Lauru Ņeverovsku priekšgalā, kura guva piecus no pēdējiem savas komandas sešiem vārtiem, nokārtoja sev uzvaru ar 25:21.

Uzvarētājām 13/1 vārtus guva Laura Ņeverovksa, bet pa četriem precīziem metieniem izdarīja Elīna Freiberga un Adele Veldze. Pretiniecēm sešas reizes izcēlās Linda Brikmane un Žoelle Gīzelere, bet piecas - Kristīne Kirejeva.

Ar piecām uzvarām piecās spēlēs turnīra līdere ir "Stopiņu NHK". Seši punkti ir trīs komandām - otro vietu, pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai, ieņem "LSPA", trešo - "SK Latgols", bet ceturto - Dobeles SS. Bez uzvarām šobrīd ir Salaspils un Skrīveru komandas.

Rītdien Latvijas Virslīgas spēlēs vīriešiem plkst. 17:30 ASK sporta zālē "LSPA/NB SAN" spēlēs ar "Jūrmalas Sports", bet plkst. 19:15 turpat "RTU" uzņems "RVR/Garšu darbnīca" vienību.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
10. novembris.
Dobeles SS - LSPA 25:21 (14:11)

Dobeles SS: Ņeverovska 13/1, Freiberga un Veldze 4, Rozenfelde 2, Romane un Dubrovska 1.
LSPA: Gīzelere 6, Brikmane 6/1, Kirejeva 5, Krievāne 3, Borhaimera 1.
SK Latgols - Stopiņu NHK 23:25 (12:17)
Latgols: Šļubčenko 6, Daņiļenko 5/3, Borisenko 3, Daukste, Oļipova un Matisāne 2, Puncule, Meļuščenkova un Zaščerinska 1.
Stopiņu NHK: Ekkerte 8, Seržante 5, Asare 4/1, Nikolajeva 3, Lazdiņa un Ozola 2, Buharijeva 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  -1 [+] [-]

, 2012-11-10 22:18, pirms 12 gadiem
Raiča, kur palikuši komenti? Vai tiešām esi sapratis savu kļūdu?

     [+] [-]

, 2012-11-10 22:46, pirms 12 gadiem
Raiti. Tas, kas ir izdarīts (nešaubos-ar tavu ziņu) ir nožēlojami. Tas tikai pierāda to, ka tu esi kļūdījies, jo neesi objektīvs. Bet tas ar laiku pāries, neuztraucies, jo tu priekš sava kluba gribēji, kā labāk, bet sanāca, kā vienmēr. Pietrūka profesionālisma? Vai prāta? ja neesi neitrāls, jābeidz murgot................

  -1 [+] [-]

, 2012-11-11 00:07, pirms 12 gadiem
Tiešām pazuduši
Raiča... te tak brīvā diskusija... kur problēma?!
Viedokli var izteikt katrs, kurš vēlas... var piekrist, var nepiekrist...katra paša ziņa!

     [+] [-]

, 2012-11-11 14:55, pirms 12 gadiem
ekin777 rakstīja: Raiča, kur palikuši komenti? Vai tiešām esi sapratis savu kļūdu?
tie galīgi nebija par tēmu, parasti sc.com dzēš tos ārā. arī šos visus vēlāk izdzēsīšu.

īsti nesaprotu, kur problēma tev ir? dienas centrālā spēle bija latgols - stopiņi, tā kā tas tika pieteikts pirms tam. Dobeles SS - LSPA spēle nebija tik svarīga. tieši tādā pašā veidā/secībā arī uzrakstīts. Tad jau man vakardien vajadzēja pieteikt LSPA - Dobele spēli kā centrālo?

nekur neesmu kļūdījies un nesaprotu, par ko ir cepiens? it kā nebūtu vispār uzrakstījis ne vārda par Dobeles SS - LSPA spēli lūk, tad varētu man pārmest par pilnu programmu.

Tiekamies vakarā ASK sporta zālē.

P.S. Lai tevi iepriecinātu, vēlāk būs plašāks teksts/saruna ar Ņeverovsku

     [+] [-]

, 2012-11-11 22:36, pirms 12 gadiem
Visas spēles ir vienlīdz svarīgas...Raiti!