Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Divi "Wizards" spēlētāji saslimuši ar Covid-19

Rolands Eliņš

Divi "Wizards" spēlētāji saslimuši ar Covid-19
Tomass Braients spēlē pret Dalasu un Kristapu Porziņģi. Foto: AFP/Scanpix

NBA komandā Vašingtonas „Wizards” konstatēti divi Covid-19 inficēšanās gadījumi – Vašingtonas „Post” ziņo, ka tie ir spēlētājiem Tomasam Braientam un Gerijam Peitona. Viņu pievienošanās komandai sezonas izskaņai attiecīgi ir apšaubāma.

„Post”, atsaucoties uz spēlētājiem pietuvinātiem avotiem, vēsta, ka pozitīvi koronavīrusa testi konstatēti „Wizards” spēlētājiem Gerijam Peitonam un Tomasam Braientam, kuri kopā ar komandu nav devušies uz NBA sezonas izskaņas norises vietu Orlando. Kopā ar komandu nav arī Gerisona Metjūza, kurš to pamatojis ar personīgiem iemesliem.

„Wizards” treneris Skots Brukss jau iepriekš bija norādījis, ka daži spēlētāji nav kopā ar komandu, taču sīkāk to neskaidroja, aizbildinoties ar kolektīvo līgumu, kas paredz spēlētāju privātuma ievērošanu. Viņš nebija drošs, vai šie spēlētāji vēl pievienosies komandai Orlando.

„Wizards” jau iepriekš bija palikusi bez saviem līderiem Bredlija Bīla un Latvijas uzbrucēja Dāvja Bertāna, kurš jau atgriezies Latvijā. Vašingtonas komandas rīcībā ir Anžejs Pasečņiks, kurš tagad palicis visnotaļ izrobotā sastāvā – šobrīd tajā iztrūkst piecu spēlētāju jeb trešdaļas pieteikuma.

Braients bija regulārs „Wizards” sākumsastāva centra spēlētājs, vidēji spēlē gūstot 12.1 punktu un savācot 6.8 atlēkušās bumbas. Metjūzs un Peitons ir komandas rezervisti un šosezon bija tikuši attiecīgi pie 5.4 un 3.9 punktiem vidēji spēlē.

„Wizards” cerības uz izslēgšanas spēlēm nebūtu lielas arī tad, ja tiktu spēlēts vislabākajā sastāvā, jo komanda par sešām uzvarām atpaliek no Austrumu konferences astotās vietas īpašnieces „Magic”. Astoņu spēļu laikā šo intervālu atspēlēt būs teju neiespējami, taču, ja izdosies pietuvoties četru uzvaru starpības attālumā, „Wizards” varēs piedalīties pārspēlēs par vietu „play-off”.

Izmantotie resursi:
https://www.washingtonpost.com/spor...

  +4 [+] [-]

, 2020-07-10 11:45, pirms 4 gadiem
Vismaz izskatās Pasečņiks dabūs izspēlēties.

     [+] [-]

, 2020-07-10 15:03, pirms 4 gadiem
Kādam nav kāds info, ko Timma dara Floridā? Varbūt plāno uzspēlēt kādā komandā NbA?

     [+] [-]

, 2020-07-10 20:50, pirms 4 gadiem
Mo'MoneyMo'Problems rakstīja: Kādam nav kāds info, ko Timma dara Floridā? Varbūt plāno uzspēlēt kādā komandā NbA?
Dzer pinokoladas ar savu krievu drostalinu.