Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam spēles uzvaras vārti AHL, rezultatīvi arī Brants un Bindulis

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīnam spēles uzvaras vārti AHL, rezultatīvi arī Brants un Bindulis
Kristiāns Rubīns (nr. 44). Foto: Toronto "Marlies"

Amerikas hokeja līgā (AHL) otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas savā laukumā ar 5:2 sakāva sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs piedzīvojušo uzbrucēja Ņikitas Jevpalova Lavālas "Rocket". Rubīns pirmajā periodā panāca 3:0 "Marlies" labā, gūstot savu 11. (2+9) rezultativitātes punktu sezonā un iemetot komandas uzvaras vārtus.

Rubīns izcēlās perioda 12. minūtē, šonakt kopumā iekrājot arī divus metienus un lielisku lietderības koeficientu +3. Tikmēr pretējā nometnē esošais Jevpalovs ne ar ko ievērības cienīgu neatzīmējās.

Līdz ar gūto panākumu Toronto vienība ar 49 spēlēs iegūtiem 53 punktiem apsteidza tikpat punktus 50 mačos sakrājušo "Rocket", pakāpjoties uz desmito vietu Austrumu konferencē. Savukārt pamatīgu zaudējumu piedzīvoja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kas mājās ar 0:4 kapitulēja Bingemptonas "Devils", ar 48 punktiem 49 spēlēs atkrītot līdz 14. vietai Austrumos. Klīvlendiešu vārtsargs Veini Vehvilainens pēc vakardien aizvadītā sausā mača šoreiz atvairīja 38 no 42 pretinieku metieniem.

Astoto neveiksmi pēdējās deviņās cīņās Kvebekas junioru līgā (QMJHL) piedzīvojusi turnīra pastarīte Akadī-Bathērstas "Titan", viesos ar 5:7 zaudējot Sentdžonas "Sea Dogs". 17 gadus vecais "Titan" aizsargs Harijs Brants nopelnīja rezultatīvu piespēli (viņa 13. (2+11) rezultativitātes punkts sezonā), +/- koeficientu -2, kā arī veica vienu raidījumu pa pretinieku vārtiem un divus spēka paņēmienus.

Ar rezultativitāti atzīmējās arī cits latviešu aizsargs Kristofers Bindulis, kurš atdeva rezultatīvu piespēli (Binduļa rēķinā šosezon 14 (3+11) punkti), izdarīja vienu metienu un nopelnīja lietderības koeficientu -3, bet viņa pārstāvētā ECHL Austrumu konferences līdere Dienvidkarolīnas "Stingrays" savā laukumā ar 3:6 zaudēja Džeksonvilas "IceMen" komandai.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2780...
https://www.echl.com/en/matches/34c...

     [+] [-]

, 2020-02-10 08:01, pirms 4 gadiem
Rubīns pamodies. Kā īsts rubīns šonakt mirdzēja