Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" zvaigzne Brauns sašutis par izmešanu no spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Celtics" zvaigzne Brauns sašutis par izmešanu no spēles
Kristaps Porziņģis un Džeilens Brauns. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Pēc savainojuma dēļ izlaistām četrām spēlēm ierindā atgriežoties Kristapam Porziņģim, Bostonas "Celtics" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas mačā ar 133:123 pieveica Ņujorkas "Knicks". Taču cīņu nepabeidza Džeilens Brauns, kurš bija sašutis par tiesnešu pārliekajām emocijām.

Džeilens Brauns ceturtajā ceturtdaļā apšaubīja viņam piespriesto piezīmi un tūdaļ nopelnīja tehnisko piezīmi, kad drīz sekoja vēl viena tehniskā un izmešana no spēles.

"Godīgi sakot, es nezinu," par izmešanas iemesliem teica Brauns. "Kaut būtu guvis pieredzi, kas būs samaksātā soda vērta… Biju iedomājies, ka pirmā izmešana no spēles būs aizraujošāka. Pagrūstīšanās, masveida nekārtības, spēlētājiem krītot uz grīdas. Nevis kaut kāds pārāk emocionāls tiesnesis, kuram bija slikta diena. Visvairāk dusmojos, ka samaksāšu sodu par neko," pēc uzvaras teica Džeilens Brauns, kurš ir Bostonas otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Nesaprašanā bija arī "Celtics" galvenais treneris Džo Mazula, norādot – viņš uz soliņa atrodas jau piecus gadus un dzirdējis krietni karstasinīgākas diskusijas starp spēlētājiem un tiesnešiem, kas beigušās bez soda mēru pieņemšanas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-12-09 17:39, pirms 5 mēnešiem
Dankana variants.