Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kalderons: “Pēc nospēlētiem 11 gadiem zinu, uz ko esmu spējīgs”

Kalderons: “Pēc nospēlētiem 11 gadiem zinu, uz ko esmu spējīgs”
Hosē Kalderons (pa labi) aizsardzībā pret "Lakers" superzvaigzni Kobe Braientu
Foto: AP Photo/Kathy Willens

Pēc vakardienas Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēles starp Ņujorkas “Knicks” un Losandželosas “Lakers” (99:95) tika jautāts “Knicks” pamatsastāva saspēles vadītājam Hosē Kalderonam par viņa līdzšinējo sezonas sniegumu un lomu komandā.

“Es vēlos uzvarēt, vēlos palīdzēt šai komandai,” pēcspēles intervijā uz žurnālista jautājumu par vakardienas veiksmīgo spēli atbildēja Kalderons. “Nav nozīmes vai es uzsāku spēli sākumsastāvā vai nāku no maiņas, vai esmu ceturtais saspēles vadītājs. Tātad viss ir kārtībā. Jūs [žurnālisti] runājāt tikai par mani. Jūs nerunājāt neko [sliktu] par maniem komandas biedriem, tas mums nāca par labu.”

Starp mediju pārstāvjiem un “Knicks” faniem ir izskanējis daudz debašu par Kalderona lomu komandas zīmējumā. Daži gribētu redzēt “Knicks” veterānu sēžam uz soliņa, viņa vietā ļaujot uzsākt spēli Lengstonam Gelovejam vai Džeraijam Grentam. Neskatoties uz mediju un līdzjutēju spiedienu, “Knicks” galvenais treneris Dereks Fišers ir uzticīgs savam, sezonas sākumā, izvēlētajam sākumsastāva virknējumam.

“Ja treneris izlems iet citu ceļu, es būšu tas pats Hosē Kalderons. Es vienkārši cenšos palīdzēt komandas biedriem – tas ir viss, ko varu darīt,” uz jautājumu par nesen izskanējušajām runām par izmaiņām “Knicks” sākumsastāvā, atbildēja Kalderons. “Man nav nekas pret Džeraiju vai Lengstonu, tieši pretēji. Esmu šeit, lai palīdzētu viņiem kļūt par labākiem basketbolistiem. Tas ir tas, ko es gribu darīt, gribu viņiem palīdzēt šajā ziņā.”

Par viņam veltīto kritiku, Kalderons izsakās ar pārliecību par saviem spēkiem: “Pēc nospēlētiem 11 gadiem [NBA], es zinu, uz ko esmu spējīgs. Es zinu savus trūkumus un zinu savas stiprās puses. Došos laukumā un cīnīšos katrā spēlē. Komandas biedri mani respektē un esmu apmierināts ar to. Cenšos būt līderis šajā ziņā.”

Vakardienas spēlē pret “Lakers” Kalderons guva 14 punktus (2p. 4/6, 3p. 2/6), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, aizvadot šīs sezonas rezultatīvāko spēli “Knicks” rindās.
Nākamo spēli Ņujorkas “Knicks” aizvadīs 11.novembrī, naktī uz trešdienu plkst. 2:30, pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Knicks' Jose Calderon: 'Doesn't matter' if I...

  +3 [+] [-]

, 2015-11-09 16:26, pirms 8 gadiem
Hozē (visu cieņu) vairs perimetrā nevar nosargāt pat noparkotu auto. Lopezs un Zingers uzlasa piezīmes, pieslēdzoties tie, kuri klibo garām Hozē, kruķi vicinādami.
Vakar kā otrais numurs (šāvējs) izskatījās daudzmaz pieņemami, spēli uzvarēja tiesnesis, kurš izdzina ārā Fišu. Jo citādi Fišiņš būtu 4/4 uzlaidis Hozē par pirmo un Sašiņu. Rambim bija cita doma, un nu ir uzvara :-)

     [+] [-]

, 2015-11-09 16:49, pirms 8 gadiem
Esi spējīgs uz neko .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2015-11-09 16:59, pirms 8 gadiem
Kalderons ir tipisks Eiropas saspēles vadītājs, kuram ir tikai 3 opcijas uzbrukumā - piespēle, troika vai metiens no apakšas(tieši šadā prioritārā secībā). Ir pārāk lēns un neatlētisks, lai varētu sekmīgi 1:1 cīnīties ar savas pozīcijas atlētiskajiem jaunajiem spēlētājiem, taču to kompensē ar lielo pieredzi un augsto basketbola IQ, izvēloties pareizāku pozīciju laukumā, mazāk riskējot un kļūdoties. Šāds spēlētājs var vai nu derēt vai nederēt un izskatās, ka Fišeram ar Filu viņu triangle zīmējumā pagaidām tāds der. Nu nespēlēs Kalderons kā Karijs, Vols vai Irvings - viņš ir pilnīgi cita tipa saspēlnieks.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-09 17:00, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Kalderons kopā ar Melo-komandas Enkuri
Bet pagaidām, salīdzinot pērnās sezonas Antonu ar šīs, nedaudz mazāks enkurs

  +2 [+] [-]

, 2015-11-09 17:34, pirms 8 gadiem
Krokodils rakstīja: Bet pagaidām, salīdzinot pērnās sezonas Antonu ar šīs, nedaudz mazāks enkurs
pērn tur Antonam bija depresija uz sastāvu vien paskatoties

  +1 [+] [-]

, 2015-11-09 17:53, pirms 8 gadiem
Krokodils rakstīja: Bet pagaidām, salīdzinot pērnās sezonas Antonu ar šīs, nedaudz mazāks enkurs
Viņš praktiski vienīgais var izkkārtot sev metienu un uzvelk baru uz sevi. Enkurs ir vujacic un Kalderons defā. Būs atpakaļ aflalo būs knicks vēl spēcīgāki. Un tad knciks varēs pat uz po pretendēt.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-09 18:29, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Kalderons ir tipisks Eiropas saspēles vadītājs, kuram ir tikai 3 opcijas uzbrukumā - piespēle, troika vai metiens no apakšas(tieši šadā prioritārā secībā). Ir pārāk lēns un neatlētisks, lai varētu sekmīgi 1:1 cīnīties ar savas pozīcijas atlētiskajiem jaunajiem spēlētājiem, taču to kompensē ar lielo pieredzi un augsto basketbola IQ, izvēloties pareizāku pozīciju laukumā, mazāk riskējot un kļūdoties. Šāds spēlētājs var vai nu derēt vai nederēt un izskatās, ka Fišeram ar Filu viņu triangle zīmējumā pagaidām tāds der. Nu nespēlēs Kalderons kā Karijs, Vols vai Irvings - viņš ir pilnīgi cita tipa saspēlnieks.
Tādā stilqa uzbrukumā jau ir tikai līderis vai līderi... Piemēram, tas pats Entonijs un KP...
Pārējie ir tikai cilvēki, kas spēj atbrīvoties un iemest...
Kalderons var iemest, tikai jāatrod viņam ritms, pēc tam jau būs OK, arī piespēli viņš māk iedot ļoti labi...
Var jau redzēt, ka Entonijs cenšas to visu laiku spēlēt, bet nu nemāk viņš laicīgi to piespēli atdot, kā arī pārējie nez kapēc nekustās...
Izskatās, ka pārējie vēlaizvien nespēj saprast, kad Entonijam vajag brīvu vietu soda laukumā un kad viņam vajag divus džēkus, kam atspēlēt pēc double-team...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-09 19:48, pirms 8 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=zCk...

2nd drafta piks vispār, manuprāt, neko jēdzīgu nerāda. Vakar arī nekāds...

  +2 [+] [-]

, 2015-11-09 21:49, pirms 8 gadiem
Ko jūs vēlaties, lai Calderona vietā būtu Westbruks? Tad varētu ņaudēt, ka bumbu nedod Porziņģim!
Manuprāt, komandai labs variants. Nav tendēts uz savu statistiku.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-09 21:53, pirms 8 gadiem
Spēlētājs saprot, ka nav pirmā,2 utt. vijole un ir pietiekami bīstams, lai nevarētu atstāt vienu un iet palīdzēt segt Anthony, Porziņģi, utt.