Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa SKA Maskavā zaudē CSKA

Andrejs Siliņš

Znaroka un Vītoliņa SKA Maskavā zaudē CSKA
Oļegs Znaroks
Foto: SKA.ru

Piektdien Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) spēli aizvadīja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas izbraukumā ar rezultātu 1:2 atzina Maskavas CSKA pārākumu, piedzīvojot pirmo zaudējumu pamatlaikā jaunajā sezonā.

Līdz šim SKA bija zaudējusi tikai divos mačos un abos jau pēc pamatlaika beigām - sezonas atklāšanas mačā ar 1:2 pagarinājumā atzīts Čeļabinskas "Traktor" pārākums, bet augusta izskaņā mājās ar 5:6 pēcspēles metienos zaudēts Kazaņas "Ak Bars".

Šodien nācās piedzīvot pirmo neveiksmi jau pamatlaikā, kad SKA viesojās Maskavā pie principiālajiem pretiniekiem CSKA vienības. Visi vārti tika gūti jau līdz spēles viducim. Gregs Skots devītajā minūtē izvirzīja mājiniekus vadībā, bet otrās trešdaļas astotajā minūtē Vjačeslavs Vojnovs, gūstot savus otros vārtus sezonā, panāca izlīdzinājumu.

Ilgi gan tas nenoturējās, jo nepilnas divas minūtes vēlāk Stefans Da Kosta atjaunoja vadību CSKA komandai - 2:1. Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās, un CSKA izcīnīja septīto panākumu pēc kārtas.

Vienīgais zaudējums maskaviešiem pagaidām bijis sezonas pirmajā spēlē. Tikmēr SKA, kas zaudēja pēc iepriekš divām izcīnītajām uzvarām, šis bija trešais zaudējums septiņās spēlēs.

Nākamo maču SKA jāaizvada 13. septembrī mājās, tiekoties ar Čerepovecas "Severstal".

KHL regulārā sezona, 9. septembris

SpēleRezultāts
Sibir - Medveščak3:0
Metallurg Nk - Slovan2:1
Barys - Yugra3:2
CSKA - SKA2:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-09 22:24, pirms 8 gadiem
Toties tur bija Pjotrs Iljičš. Un šitie "žurnāliste" diez vai to zin

fanotājs a rakstīja: Ne tur bija Znaroks,ne tur bija Vītoliņš.

     [+] [-]

, 2016-09-09 22:45, pirms 8 gadiem
Normāli - piešūt mūsu treneriem svešu zāģi.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-10 13:41, pirms 8 gadiem
Jā,hokejā mūsu SC autori bieži iebrauc auzās.Būtībā jau protams SKA ir viņu trenētā komanda,bet tad jau rakstā varbūt vajadzēja pieminēt,kur šobrīd atrodās Haris ar Oļegu.Ja autors nezina ,tad pateikšu priekšā.Viņi jau ir Prāgā.Ko viņi tur dara,gan neteikšu