Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Džeriņš: "Mūs sagaida vēl lielāki pārbaudījumi"

Andrejs Siliņš

Džeriņš: "Mūs sagaida vēl lielāki pārbaudījumi"
Andris Džeriņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Nākamā ir Zviedrija, un mēs zinām, ka mūsu treneris atkal sagatavos labu spēles plānu. Tikai no mums atkarīgs, kā šai spēlei sagatavosimies," pēc uzvaras pār Itāliju (2:1) pasaules čempionātā sacīja Latvijas valstsvienības uzbrucējs un abu vārtu guvējs Andris Džeriņš.

"Šīs ir tikai trīs spēles. Mūs sagaida vēl lielāki pārbaudījumi," pēc mača IIHF mājaslapā citēts Džeriņš, kurš daudz nekavējās pie aizvadītā mača un jau domāja par nākamo pretinieci. "Nākamā ir Zviedrija, un mēs zinām, ka mūsu treneris atkal sagatavos labu spēles plānu. Tikai no mums pašiem atkarīgs, kā šai spēlei sagatavosimies."

Džeriņam šis ir astotais pasaules čempionāts Latvijas izlases rindās, bet iepriekšējos septiņos kopā bija izdevies gūt tikai divus vārtus. Šogad pirmajos trijos mačos Andris izcēlies jau ar trim vārtu guvumiem. "Pirmajos gados varbūt biju nedaudz sanervozējies. Turklāt kā jaunajam spēlētājam no manis netika prasīta tik liela loma. Pagaidām par šo vārtu nozīmi ir grūti spriest."

"Nospēlējām labu spēli un bijām līdzvērtīgi. Tomēr mums jākoncentrējas visu 60 minūšu garumā, nevis 59 vai 59 minūtes. Skatīsimies, uz ko būsim spējīgi nākamajās spēlēs," pēc mača sacīja itāliešu uzbrucējs Luka Frigo. Itālijai nākamā spēle paredzēta jau rītdien, kad jātiekas ar ASV izlasi.

Izmantotie resursi:
ITA-LAT - 2017 WM - International Ice Hockey...

     [+] [-]

, 2017-05-09 21:12, pirms 7 gadiem
Bet loģiski Andri, ka nopietnākie pārbaqudijumi priekšā!!! Katrā ziņā, apsveicu ar rezultivitāti un uzvaru, bet man skatoties spēli, bija tāda sajūta, ka kāds ir ieslēdzis palēninājuma opciju, jo salīdzinoši ar vakardienas ASV : SWE spēli, mēs LV ar ITA vienkārši vilkāmies pa laukumu..,nebija kāds svinu slidzābakos salējis...????
Pret TOP komandām, tā nevarēs slidināties!!!
Vēlu veiksmi!

  -3 [+] [-]

, 2017-05-09 21:13, pirms 7 gadiem
tikai ne #4 sava grupa. Tad Kanada naks preti. Ja panemsim punktu kaut viena no nakamajam 3 spelem, tad iespejams pret Vaciju varesim spelet ar 2. vartsargu. 1/4 finala var spelet par uzvaru ar jebkuru izlasi, iznemot Kanadu.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-09 22:03, pirms 7 gadiem
Īstais PČ sāksies vien ceturtdien ar spēli pret zviedriju, izlase ir labi iesākusi un iesildījusies, bet ar 3 uzvarām vien būs par maz, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā.

     [+] [-]

, 2017-05-09 22:56, pirms 7 gadiem
Rai4a rakstīja: tikai ne #4 sava grupa. Tad Kanada naks preti. Ja panemsim punktu kaut viena no nakamajam 3 spelem, tad iespejams pret Vaciju varesim spelet ar 2. vartsargu. 1/4 finala var spelet par uzvaru ar jebkuru izlasi, iznemot Kanadu.
Piekrītu! Somus vai Šveici paņemt varam bet pret Kanadu izredžu nav. Jāgust kaut viena uzvara no atlikušam 4 spelem un busim 2. vai 3.grupa.

     [+] [-]

, 2017-05-10 00:55, pirms 7 gadiem
Latvija:Zviedrija
3:2
Iespējams, zaudēsim punktiņu

     [+] [-]

, 2017-05-10 08:28, pirms 7 gadiem
Lai cik mēs būtu labi, Kanādu mēs nevaram pacelt, tāpēc ir jāņem 2-3 punkti pret grandiem un, protams, arī Vācija. Tādā gadījumā būsim trešie grupā. Prozit!