Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vai "Knicks" izdosies izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas?

Vai "Knicks" izdosies izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas?
Karmelo Entonijs un Lebrons Džeimss
Foto: AFP

Šonakt plkst. 2.00 pēc Latvijas laika Maiamī, American Airlines basketbola arēnā, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) play-off turnīra pirmās kārtas piekto maču sērijā līdz četrām uzvarām aizvadīs vietējā „Heat” vienība, kura mērosies spēkiem ar Ņujorkas „Knicks”. Pašlaik sērijā ar 3-1 vadībā ir „Heat”.

„Heat” vienībai bija divas dienas laika, lai sīki izanalizētu katru kļūdu, ko tā pieļāva svētdienas mačā, un šādu kļūdu tai nebija mazums – 11 garām aizmesti soda metieni, 16 garām aizmesti tālmetieni un divas reizes mača laikā izsēts vairāk nekā 10 punktu pārsvars. Tas viss rezultējās zaudējumā ar 87:89, ļaujot „Knicks” izcīnīt pirmo uzvaru sērijā.

„Tu glabā to atmiņā 24 stundas, tu pārdomā, ko vajag izdarīt labāk un izlabo to, bet pēc tam aizmirsti,” tā izteicās „Heat” uzbrucējs Lebrons Džeimss. „Tas nenozīmē, ka tev ir vienalga par to, kas notika, taču tev ir jākoncentrējas nākamajam mačam. Mums sērijas ceturtais mačs ir pagātne. Tagad mēs gatavojamies sērijas piektajam mačam.”
Maiami vienībai vēl jāizcīna viena uzvara izslēgšanas turnīra pirmās kārtas sērijā, lai iegūtu biļeti uz konferences pusfinālu.

Pagaidām NBA vēsturē tikai septiņas komandas, kuras ir nonākušas sērijā iedzinējos ar 0-3, ir spējušas izcīnīt divas uzvaras pēc kārtas, taču tās visas ir zaudējušas sērijas sestajā mačā, bet trijām vienībām ir pat izdevies izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas, tomēr neviena no trijām nav spējusi izcīnīt uzvaru sērija izšķirošajā septītajā mačā.

„Vēsture nav mūsu pusē,” tā izteicās „Knicks” līderis Karmelo Entonijs, kurš svētdienas mačā guva 41 punktu. „Taču mēs ticam un mēs esam pārliecināti par to, ka vēlamies uzvarēt trešdienas mačā un atgriezties Ņujorkā, lai aizvadītu sesto maču sērijā. Ja uzvarēsim gaidāmajā mačā - kas zina, kas var notikt.”

Ņujorkai izcīnīt uzvaru būs grūti daudzo savainoto spēlētāju dēļ. Aimans Šamperts sērijas pirmajā mačā guva ceļa traumu, bet Barons Deiviss svētdienas mačā guva ļoti smagu ceļa savainojumu, kas atturēs viņu no basketbola spēlēšanas aptuveni 12 mēnešus. Šampertam trauma liegs spēlēt vairākus mēnešus, savukārt „Knicks” galvenais treneris Maiks Vudsons ir paziņojis, ka Džeremijs Lins pirmās kārtas sērijā pret „Heat” laukumā noteikti nedosies, jo vēl nav gatavs atgriezties laukumā pēc ceļgala operācijas.

„Knicks” skaidri zina, ko sagaidīt no Maiami kluba, savukārt „Heat” noteikti nevar būt pārliecināti par to, ko viņi var sagaidīt no Ņujorkas vienības, jo gaidāmajā mačā Vudsons noteikti veiks izmaiņas pamatpieciniekā. Gaidāms, ka Deivisa vietu pamatsastāvā ieņems veterāns Maiks Bibijs. Bibijs regulārās sezonas laikā četras reizes izgāja laukumā komandas pamatsastāvā.

Saspēles vadītājs mača noslēdzošajā ceturtdaļā realizēja svarīgu tālmetienu, kas brīdī, kad līdz pamatlaika beigām bija jāspēlē viena minūte un 23 sekundes, izvirzīja Ņujorku vadībā ar 84:81.

Memfisa centīsies izcīnīt uzvaru savā laukumā un pagarināt sēriju

Otrā gaidāmās nakts mačā plkst. 4.30 pēc Latvijas laika Memfisā vietējā „Grizzlies” vienība ar Rūdiju Geju priekšgalā centīsies izcīnīt otro uzvaru pirmās kārtas sērijā pret Krisu Polu, Bleiku Grifinu un „Clippers”. Zaudējums gaidāmajā mačā Memfisas basketbolistus aizsūtītu atvaļinājumā.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 28

  • 66


     [+] [-]

, 2012-05-09 19:40, pirms 12 gadiem
Ļoti žēl, ka Barons dabūja traumu viņš reāli vilka NY ceru ka pagarinās sēriju gan NY, gan Grizliji

  +5 [+] [-]

, 2012-05-09 19:47, pirms 12 gadiem
Grizzlies visu sēriju jau ir nopisuši, bet Knicks ar tādām traumām nu nepavilks Heat. Tā nu tam jābūt.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-09 19:53, pirms 12 gadiem
Memfisa tiešām pakāšot 1. un 3. spēli sēriju tikpat kā norakstījuši

  -2 [+] [-]

, 2012-05-09 20:03, pirms 12 gadiem
Heat būs pirmā komanda, kura iespēs pagrūst no 3-0 :/

     [+] [-]

, 2012-05-09 20:09, pirms 12 gadiem
Atverot rakstu es sagaidīju vairāku rindkopu gara teksta vietā lakoniksu "nē"

     [+] [-]

, 2012-05-09 20:12, pirms 12 gadiem
premium rakstīja: Heat būs pirmā komanda, kura iespēs pagrūst no 3-0 :/
Iespēja tāda ir, bet jādzīvo realitātē un jāsaprot, ka Heat šosezon ir labāki par NY

  +3 [+] [-]

, 2012-05-09 20:43, pirms 12 gadiem
Heat mājās ir cita komanda. Neticu, ka pagrūdīs...

  -1 [+] [-]

, 2012-05-09 21:49, pirms 12 gadiem
Ņujorka būs aizba;ējusies pie sarkanā pieminekļa un nepavilks spēli pret nesagraujamajiem HEAT
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-10 04:21, pirms 12 gadiem
fuj, pat nespēju noskatīties līdz galam spēli! tādas komandas nav pelīnjušas PO, ja pat pie -13 kad jāspēlē vēl ceturdaļa komanda padodas, neizspēlē nevienu uzbrukumu, vnk met pa grozu pāri rokām, jo ir jāmet, necīnās ne par vienu bumbu... nūū, vot Knicks komanda ir reālā tintē - itkā lielas zvaigznes ir savāktas, bet nu komanda sosī. drafta picki nespīd un līdz titulam kā zirgam līdz marsam.

     [+] [-]

, 2012-05-10 08:35, pirms 12 gadiem
premium rakstīja: Heat būs pirmā komanda, kura iespēs pagrūst no 3-0 :/
re kā cilvēkam fanāzija strādā