Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins: "Katra atlikusī spēle mūsu komandai būs ļoti svarīga"

Rolands Eliņš

Merzļikins: "Katra atlikusī spēle mūsu komandai būs ļoti svarīga"
Elvis Merzļikins. Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins aizvadītajā naktī atgriezās NHL kluba Kolumbusas „Blue Jackets” vārtos un palīdzēja komandai uzvarēt ar 2:1 pieveikt „Canucks”. Merzļikins pēc mača medijiem pastāstīja, ka šis komandai bijis nopietns pārbaudījums, taču priekšā tāpat vēl smags regulārās sezonas noslēgums.

„Esmu priecīgs par komandu un priecīgs, ka parādījām raksturu paši sev,” sacīja Elvis Merzļikins. „Mēs ceļojumu uz spēles vietu pabeidzām ļoti vēlu (iepriekšējā dienā pirms cīņas Vankūverā tika aizvadīta spēle Edmontonā). Mēs varējām sāk attaisnoties, teikt, ka esam noguruši un miegaini, ka gulējām tikai piecas stundas... taču mēs to nedarījām, bet gan kārtīgi pastrādājām laukumā, un esmu lepns par savu komandu.”

„Regulārajā sezonā vairs nav atlicis daudz spēļu,” turpināja Merzļikins. „Katra atlikusī spēle ir ļoti svarīga. It īpaši tādai komandai kā mūsu. Jāskatās reālistiski – mēs esam bijuši ļoti neveiksmīgi traumu ziņā. Mums jāturas kopā, kā to jau darām, un jācenšas kārtīgi nospēlēt katrā maiņā.”

Merzļikina komanda pret „Canucks” izvirzījās vadībā 2:0, taču tāda pati situācija nesen bija arī pret „Flames”, Kolumbusas komandai beigās zaudējot ar 2:3. Merzļikins atzina, ka atmiņas komandā par to bija saglabājušās: „Tas bija mentāli grūti. Tu atceries, ka vienreiz, esot vadībā 2:0, jau zaudēji papildlaikā. un tad sāc domāt, ka tas var notikt arī šoreiz. Tas ir viss galvās.”

Merzļikinam šī bija atgriešanās spēle pēc nelielas traumas, gūstot savu pirmo uzvaru kopš septītā februāra. Latvijas vārtsargs neslēpa, ka atgriešanās neesot bijusi vienkārša: „Bija ļoti grūti ieiet atpakaļ spēlē. Nezinu, vai „Canucks” spēlēja patiešām tik ātri vai tās bija vienkārši manas sajūtas. Taču pirmajās piecās minūtēs es pie sevis pārsteigti teicu: „Šī spēle ir patiešām ātra.””

„Priekš pirmās spēles pēc atgriešanās ar savu sniegumu esmu apmierināts. Varbūt esmu nedaudz dusmīgs par to, ka ielaidu neveiksmīgu vārtus,” norādīja Merzļikins.

Kolumbusas komanda šobrīd ieņem ceturto vietu divīzijā un atrodas izslēgšanas spēļu zonā, tiesa, aizvadījusi vairāk spēļu nekā tuvākās konkurentes. Kolumbusai regulārajā sezonā atlikušas 12 spēles.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1663915/202...

  +1 [+] [-]

, 2020-03-09 18:42, pirms 4 gadiem
Paskatoties CBJ kalendāru, smaga nopūta, nav tās komandas, kas pa lejas galu sistos, tieši otrādi, x2 ar Tampu, tad Bostona, Wsh, Dallas, eh, nebūs viegli, bet viss pašu rokās

  -1 [+] [-]

, 2020-03-09 21:31, pirms 4 gadiem
Diemžēl sportam šogad krahs ...
Ne NHL, NBA,PČ hokejā netix pabeigti vai iesākti ... tas pats par Olimpiskajām spēlēm ...
Varbūt PČ hockejā rīkot kaut kur aiz Polārā loka ...pie hantu mantu republikas arēnas ...
Norvēğijā vēl trampu lėkšana rit raiti, bet diezvai norvēği ir gatavi atvērt robežas Dižbacilim?
💀👎💀

     [+] [-]

, 2020-03-09 21:35, pirms 4 gadiem
Aiz Polārā loka valda müžigais sasalums, varbūt tur var nosaldēt no ķīnieșu labaratorijas izsprukušo vīrusu?

     [+] [-]

, 2020-03-09 22:11, pirms 4 gadiem
Da, vismaz, lai atnāk, tas vīruss līdz Rīgai, būs tukšāki Rīgas Satiksmes transporti un mazāk būs jāgaida rindās veikalā, visi būs priecīgāki, sākot no skolniekiem un studentiem līdz tiem, kam nav personīgā auto.

     [+] [-]

, 2020-03-09 22:14, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Aiz Polārā loka valda müžigais sasalums, varbūt tur var nosaldēt no ķīnieșu labaratorijas izsprukušo vīrusu?
Vecīt, mūžigais sasalums sākas krietni tālu aiz polārā loka! Drīzāk vīrusu var nobendēt spirtā!