Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns par spēlēšanu bez skatītājiem: "NBA tas ilgi nestrādātu"

Ints Megnis
Ints Megnis

Bertāns par spēlēšanu bez skatītājiem: "NBA tas ilgi nestrādātu"
Dāvis Bertāns izpilda tālmetienu pret Maiami "Heat". Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns ir skeptiski noskaņots par iespēju, ka koronavīrusa "Covid-19" dēļ Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) varētu tikt aizvadītas spēles bez skatītājiem, paužot, ka Ziemeļamerikas turnīri ir pārāk atkarīgi no tiem.

Svētdien Bertāns atkārtoja savas NBA karjeras rekordu iemetot astoņus trejačus, bet viņa pārstāvētā „Wizards” tāpat ar 89:100 piekāpās „Heat”. Latvietis, trāpot astoņus tālmetienus, atkārtoja karjeras rekordu NBA, šoreiz izpildot 15 mēģinājumus Bertānam šī bija piektā spēle pēc kārtas ar vismaz 17 gūtiem punktiem.

"Pēc astoņiem trāpītiem metieniem vairs netiku pie labām iespējām. Ja būtu brīvs, būtu vēl metis," pēc mača teica Bertāns, kurš lielāko daļu no trejačiem realizēja spēles pirmajā pusē. Gandrīz visos pārējos statistikas rādītājos Bertāns bija uz nullēm, atzīstot, ka šodien koncentrējies tieši uz tālmetieniem. "Jutu, ka metieni ies iekšā, tāpēc metu. Ja redzētu citas iespējas, pildītu citus uzdevumus."

Arī NBA lēnām sāk pārņemt uztraukums par "Covid-19" un svētdien jau tika atcelts prestižais Indianvelsas tenisa turnīrs. Latvietis uzskata, ka, ja NBA izlemtu spēlēt bez skatītājiem, ilgi līga šādi nevarētu izdzīvot. "NBA tas nestrādātu. Esmu to piedzīvojis, bet Eiropā viss notiek citādāk - viņi neģenerē tik daudz naudas no skatītājiem, turklāt citi klubi to nedara vispār, visu iegūstot no sponsoriem. Savukārt šeit spēlē faniem un viss ir ļoti komerciāli. Nezinu cik ilgi NBA varētu izturēt bez faniem. Esam spēlējuši pāris arēnās, kur jau tā ir klusu, tad viss būtu vēl sliktāk."

"Wizards" joprojām ieņem devīto vietu NBA Austrumu konferences kopvērtējumā, bet no astotajā pozīcijā esošās Orlando "Magic" jau atpaliek par piecu uzvaru tiesu.

     [+] [-]

, 2020-03-09 11:54, pirms 4 gadiem
Zaib*l tas corona vīruss , visu čakarē!

  +1 [+] [-]

, 2020-03-09 12:04, pirms 4 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Zaib*l tas corona vīruss , visu čakarē!
Uz cik spēlēm viņš tev patraucēs klātienē aiziet?

     [+] [-]

, 2020-03-09 12:09, pirms 4 gadiem
Gripas sezonā amīši jau arī krīt,kā mušas katru gadu
So far, 10,000 people have died and 180,000 people have been hospitalized during the 2019-2020 flu season

     [+] [-]

, 2020-03-09 12:09, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Uz cik spēlēm viņš tev patraucēs klātienē aiziet?
Ja izdzers kasti,tad droši patraucēs