Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hertla "hat-trick" nokārto Balcera "Sharks" uzvaru, Kolumbusai panākums bez Merzļikina

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Hertla "hat-trick" nokārto Balcera "Sharks" uzvaru, Kolumbusai panākums bez Merzļikina
Tomāšs Hertls svin uzvaras vārtu guvumu. Foto: Eric Hartline/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) joprojām bez savainotā uzbrucēja Rūdolfa Balcera jāiztiek Sanhosē "Sharks" vienībai, kas šonakt, pateicoties čeha Tomāša Hertla trīs gūtajiem vārtiem, ar 3:2 viesos pagarinājumā pārspēja Filadelfijas "Flyers", sagādājot tai piekto zaudējumu pēc kārtas.

"Sharks" rindās uguņoja pirmais virknējums, trīs rezultativitātes punktus sakrājot arī aizsargam Brentam Bērnsam (0+3), savukārt divreiz rezultatīvi piespēlējot šveicietim Timo Maieram. Haizivīm ir tikpat punktu (39), cik Rietumu konferences pirmo astoņnieku noslēdzošajai Losandželosas "Kings", kas šorīt bez ierunām ar 4:0 sakāva Detroitas "Red Wings".

• Somu vārtsarga Jonasa Korpisalo 27 atvairītie metieni un dāņa Olivera Bjorkstranda divi vārtu guvumi ļāva bez savainotā Elvja Merzļikina pieteikumā palikušajai Kolumbusas "Blue Jackets" pārtraukt trīs zaudējumu sēriju, ar 4:3 pieveicot Ņūdžersijas "Devils". Kolumbusa ar 33 punktiem pakāpās uz desmito vietu Austrumu konferencē, no "top 8" atpaliekot par piecu punktu tiesu.

• Pa diviem punktiem nopelnīja Floridas "Panthers" uzbrucēji Kārters Vernegs (2+0), Entonijs Duklērs (1+1) un Džonatans Iberdo (1+1), sekmējot komandas panākumu pagarinājumā pret Karolīnas "Hurricanes" - 4:3. 50 punktu robežu sasniegušajai "Hurricanes" pārtrūka piecu uzvaru sērija, turpretim "Panthers" ar 51 punktu panāca un pēc papildrādītājiem apsteidza līdzšinējo līgas līderi Tampabejas "Lightning".

• Devīto uzvaru pēdējās desmit spēlēs izcīnīja rezultatīvu uzbrukuma hokeju spēlējošā Kolorādo "Avalanche", kas aizraujošā cīņā likvidēja trīs vārtu deficītu, mājās ar 5:4 pagarinājumā sakaujot Toronto "Maple Leafs". 40 (16+24) punktu slieksni šajā sezonā sasniedza "Avalanche" somu uzbrucējs Miko Rantanens, kurš komandas biedriem izdāļāja četras rezultatīvas piespēles. "Maple Leafs" rindās divi vārtu guvumi Ostona Metjūza rēķinā.

NHL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Stars - Penguins3:2
Avalanche - Maple Leafs5:4 P
Lightning - Bruins2:5
Flyers - Sharks2:3 P
Hurricanes - Panthers3:4 P
Blue Jackets - Devils4:3
Coyotes - Predators2:4
Wild - Capitals3:2 PM
Golden Knights - Blackhawks1:2
Ducks - Rangers1:4
Kings - Red Wings4:0

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

     [+] [-]

, 2022-01-09 11:17, pirms 2 gadiem
Šis kadrs, es atceros, pašā pirmajā NHL spēlē iemeta 3 vai 4 vārtus un pokemonu pasaulē sacēla īstu vētru - nākamais Jagrs un Ovečkins , visi skandināja. Kopš tās dienas pagāja 8 gadi un šī varētu būt tikai otrā reize kad SC viņu piemin.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-09 11:40, pirms 2 gadiem
Luka MVP rakstīja: Šis kadrs, es atceros, pašā pirmajā NHL spēlē iemeta 3 vai 4 vārtus un pokemonu pasaulē sacēla īstu vētru - nākamais Jagrs un Ovečkins , visi skandināja. Kopš tās dienas pagāja 8 gadi un šī varētu būt tikai otrā reize kad SC viņu piemin.
nepārspīlē. vienu īsu brīdi Herls bij vienā maiņā ar Balceru - tad viņu arī pieminēja. Un 2018/19 g. sezona Hertlam arī bija ļoti jaudīga - gan jau viņu arī tad pieminēja

     [+] [-]

, 2022-01-09 16:10, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: nepārspīlē. vienu īsu brīdi Herls bij vienā maiņā ar Balceru - tad viņu arī pieminēja. Un 2018/19 g. sezona Hertlam arī bija ļoti jaudīga - gan jau viņu arī tad pieminēja
Nekur neesmu paarspīlējis. Pārspīlēja visi pokeoni kuri teica ka nākamais Jagrs un Ovečkins. Lidz Ovečkinam kā cūkai līdz mēnesim.

     [+] [-]

, 2022-01-11 13:16, pirms 2 gadiem
October 8, 2013, Hertl registered 4 goals against the New York Rangers in a 9--2 victory, making him the youngest player (19 years, 330 days old) in the NHL to record a four-goal game since Jimmy Carson (19 years, 254 days old) did in the 1987--88 NHL season.

Šeit video:

https://www.youtube.com/watch?v=tfD...