Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Mūsu motivācija ir pamest pēdējo vietu konferencē"

Agris Suveizda

Sējējs: "Mūsu motivācija ir pamest pēdējo vietu konferencē"
Normunds Sējējs
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Rīgas "Dinamo" šovakar Kontinentālajā hokeja līgā izbraukumā zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv". Abu komandu mājaslapās piedāvāti pēcspēles komentāri.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Pašā sākumā veiksmīgi iemetām vārtus, pēc tam "Lokomotiv" paaugstināja tempu un mēs nedaudz netikām līdzi, lai gan aizsargājāmies labi. Savā zonā pieļāvām dažas kļūdas un pelnījām daudz noraidījumu, jo nepaguvām līdzi pretiniekiem. Neizturējām, ielaižot divus vārtus.

Beigās uzbrukām, varējām izlīdzināt rezultātu, bet aizsarga muļķīga kļūda noveda pie trešajiem ielaistajiem vārtiem. Apsveicu "Lokomotiv" ar uzvaru, pretinieks objektīvi bija labāks." Žurnālists sacīja, ka "Dinamo" labi spēlēja pret "Severstal", CSKA un arī šovakar, un vaicāja Sējējam, kāda ir motivācija komandai, kas konferencē ieņem pēdējo vietu. "Motivācija ir pamest pēdējo vietu," atbildēja treneris. "Dinamo" par 14 punktiem atpaliek no Čerepovecas "Severstal", kas aizvadījusi par divām spēlēm mazāk un šobrīd spēlē Zagrebā.

Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Aleksejs Kudašovs: "Vēlos apsveikt visus līdzjutējus ar pirmo uzvaru jaunajā gadā savā laukumā. Runājot par spēli – Rīga labi aizsargājās, bija grūti pārvarēt viņu aizsardzību. Bijām pacietīgi un guvām savus vārtus. Bija momenti arī spēles sākumā, bet nespējām tās izmantot. Gatavojāmies grūtai spēlei, jo arī Rīgā pret "Dinamo" nebija viegli."

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Koltons Gilīss: "Spēle jau nebija slikta. "Lokomotiv" ir ļoti laba komanda, ar lielisku spēli forčekā, kas mums bieži sagādāja problēmas. Viņi ļoti gudri prot iemest ripu zonā, zinot, ka ripa nonāks pie sava spēlētāja, kurš to uztver labā ātrumā. Jāsaka, ka mēs neuzvarējām pietiekami daudz divcīņu. Arī pašam, pēc ilgāka laika tiekot laukumā, neizdevās parādīt labāko sniegumu. Nākamajai spēlei jābūt labākai.

Es jutos labi, bet ne lieliski. Būs vajadzīgs kāds laiks, lai varētu teikt, ka jūtos lieliski. Kopumā šis vakars man bija labs, jo beidzot tiku spēlēt, ko nevarēju darīt savainojuma dēļ. Ceru, ka rīt jutīšos labi. Man vienmēr ir tā, ka nākamajā dienā saprotu, kā reaģē ķermenis. Pagaidām viss ir kārtībā, un ceru, ka tā būs arī rīt.

Spēles Tuvajos Austrumos un Ķīnā? Es būšu tuvāk mājām. Esmu no Vankūveras, mājas turpat – pāri okeānam [smejas]. Būšu tuvāk laika zonai, kurā esmu dzīvojis. Šis noteikti būs interesants brauciens. Un nākamajās spēlēs jātiek pie punktiem."

Izmantotie resursi:
ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИЯ ТРЕНЕРОВ - Новости -...
Gilīss: jutos labi, bet ne lieliski - Hokeja...

  +3 [+] [-]

, 2017-01-09 22:17, pirms 7 gadiem
nespīd...

  +4 [+] [-]

, 2017-01-09 22:19, pirms 7 gadiem
Jēzus, tas ir impotences pieteikums!
Mūsu mērķis ir pamest stacijas tuneli, lai ubagotu pie origo durvīm.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-09 22:25, pirms 7 gadiem
Tak lai nopērk normālus kapātājus ar NHL pieredzi nevis kautkādus atkritumus

  +4 [+] [-]

, 2017-01-09 22:30, pirms 7 gadiem
Sējējs laikam Funarinu salasījies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-01-09 22:40, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Jenot,FUNI,uzdziediet kādu spiegu dziesmiņu
Tiem abiem tak šodien liela diena bija - divas sarkanās armijas komandas spēlēja. Interesanti, kuru kurš atbalstīja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-01-09 22:44, pirms 7 gadiem
Sējejs ir ļoti labs treneris, jo viņš vienmēr cenšas spēlēt pretinieku komandas interesēs, bet mēdz būt izņēmumu gadījumu, kad tas nesanāk. Bet to var piedot, tādas reizes ir maz. Kurš treneris vēl tāds ir?

  -1 [+] [-]

, 2017-01-09 22:48, pirms 7 gadiem
Ceri vien! Ar komandas daiļslidotājiem nekad nebūs rezultāta, kritika vērsta dārziņa, miķeļa(ok, kaut ko vēl cenšās), pavļika un vēl daža laba virzienā, nauda olas spiež un paslidot nav iespējams.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-09 23:42, pirms 7 gadiem
Ko nozīmē "mūsu"? Mīkstā un GM motivācija?
Spēlētājiem ir citi mērķi.

  +8 [+] [-]

, 2017-01-09 23:43, pirms 7 gadiem
pag pag....
savickis nesen teica ka play-off vēl nav zaudēts...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-01-10 01:15, pirms 7 gadiem
Tasins rakstīja: Savickis var būt gandarīts tomēr pa šo laiku ir izcīnīta otrā prestižāka pasaules profesionālā hokeja trofeja - Nadezdas kauss, Savicka rangs 1) Gagarina kauss 2) Nadezdas kauss 3) pasailes čempionāts 4) Olimpisko spēļu zelts 5) stenlija kaps
p.s. tas viss Savicka skatījumā
Un, pietam, pirmie un vienīgie šī MEGA prestižā turnīra uzvarētāji.

  +3 [+] [-]

, 2017-01-10 06:23, pirms 7 gadiem
Neizpildāms uzdevums,jo domāju ,ka no šīs garās izbraukuma sērijas punktus aizķert varam varbūt pret Amur,kuriem arī būtībā neko vairs navajag.

     [+] [-]

, 2017-01-10 07:18, pirms 7 gadiem
LPSR Sarkanās tautas klubs un tā lieliskie vadoņi satrieks jebkuru naidnieku,ja Dzimtene un Partija tā liks! Tikai sporta naidnieki un kapitālistu NHL rokaslaižas cenšas musināt prātus,ka Rīgas Dinamo esot mīkstās varas projekts! Neticiet šiem pendosu pakalpiņiem,šiem rietumu sorosītiem un gejropas atkritumiem!!! Sports vieno tautas,būsim kā brāļi labākajā no visām savienībām - jaunkrievijā! Ticiet vairāk tādiem izciliem vadoņiem,kā Savickij Juris un mūsu sports plauks,tauta laimīga,gāze būs lēta un visi laimīgi!!!

     [+] [-]

, 2017-01-10 07:35, pirms 7 gadiem
Ko lai saka Naudas klubam nav, un spēlētāju kas prastu cīnīties arī vairs! Vieni lieli mīnusi!
Kāpēc tas Pavlovs vispār Komandā kāds var paskaidrot? Centra uzbraucējs nulle vārti un tikai 4 piespēles 43 spēlēs regulārās sezonas ""graujoši" uz Liepāju šo kadru jāsūta sen jau bija! No Liepājas varēja vismaz svaigas asinis inest, veikt sastāva rotāciju!

  +2 [+] [-]

, 2017-01-10 09:20, pirms 7 gadiem
kur tik pieticīgi sapņi ?
vismaz kādu 5 uzvaru sēriju varēja apsolīt !

  +1 [+] [-]

, 2017-01-10 10:11, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Ko lai saka Naudas klubam nav, un spēlētāju kas prastu cīnīties arī vairs! Vieni lieli mīnusi!
Kāpēc tas Pavlovs vispār Komandā kāds var paskaidrot? Centra uzbraucējs nulle vārti un tikai 4 piespēles 43 spēlēs regulārās sezonas ""graujoši" uz Liepāju šo kadru jāsūta sen jau bija! No Liepājas varēja vismaz svaigas asinis inest, veikt sastāva rotāciju!
svētais tā nedomā

  +1 [+] [-]

, 2017-01-10 10:15, pirms 7 gadiem
nezinu ka tur ar to motivāciju, bet ar meistarību žopa. jau kuro gadu krīt acīs ka esam pēdējie līgā piespēļu ziņā. atdot precīzu piespēli, tas ir kosmoss. piecinieks spēlē it kā pirmo reizi būtu satikušies.

     [+] [-]

, 2017-01-10 11:04, pirms 7 gadiem
Bāc, naciki man bāž mīnusus, nu nekas, KHL ir viskrutākā līga no visām n UUUUUURRRRAAAAAA biedri uzgavilēsim rižskiiiij ģiiiinaaaamooooooo !!! Tikai tā, uzvara būs mūsu!!!!

Ir kāds mudaks, kuru vēl uzrunā šis stulbums ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja