Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam septītais punkts, Masaļskis ielaiž četrus vārtus

Agris Suveizda

Kuldam septītais punkts, Masaļskis ielaiž četrus vārtus
Edgars Masaļskis
Foto: hclada.ru

Kontinentālajā hokeja līgā piekto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs piedzīvoja Arta Ābola, Edgara Masaļska un Kristapa Sotnieka Toljati "Lada", kas izbraukumā ar 2:4 piekāpās Austrumu konferences ceturtās vietas īpašniecei Ufas "Salavat Yulaev".

Ufas "Salavat Yulaev" otrās trešdaļas sākumā 74 sekunžu laikā guva divus vārtus. Vispirms 24. minūtē ar metienu no neērtās puses rezultātu atklāja Envers Ļisins (1:0), bet nākamajā minūtē pēc Līnusa Ūmarka piespēles no aizvārtes pārsvaru dubultoja Stepans Hripunovs (2:0). Trešdaļas otrajā pusē Toljati "Lada" panāca izlīdzinājumu – 34. minūtē septiņas sekundes pēc vairākuma beigām Antons Šenfelds tomēr panāca 1:2, bet 38. minūtē pirmais pie atlēkušās ripas bija Staņislavs Bočarovs (2:2).

Trešā perioda vidū mājinieki nodrošināja uzvaru. 50. minūtē savus otros vārtus guva Ļisins, kurš par spīti aizsarga pretestībai noguldīja arī Masaļski un no tuvas distances atguva vadību (3:2). Savukārt 54. minūtē ar metienu starp Masaļska kājsargiem 4:2 panāca Kirils Kaprizovs. Kristaps Sotnieks kopā ar Gļebu Korjaginu spēlēja pirmajā aizsargu pārī, uz ledus bija 17 minūtes un 20 sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un izpildīja trīs spēka paņēmienus. Edgars Masaļskis atvairīja 25 no 29 metieniem. Arta Ābola trenētā "Lada" ar 36 punktiem 27 spēlēs Austrumu konferencē saglabā astoto pozīciju.

Divu zaudējumu sēriju pārtrauca Helsinku "Jokerit", kas savā laukumā bullīšos pārspēja Habarovskas "Amur" (3:2). Mājinieki jau 66. sekundē ielaida vārtus, taču 16. minūtē pārņēma vadību, kad Braiens O'Nīls vārtu priekšā pielaboja Kuldas metienu (2:1). Artūrs Kulda kopā ar Čeju Genoveju spēlēja pirmajā aizsargu pārī un laukumā bija 23 minūtes un trīs sekundes (otrais rādītājs komandā). Kulda izdarīja vienu spēka paņēmienu un 22 spēlēs nopelnīja septīto (0+7) punktu.

Citā spēlē Vladivostokas "Admiral" viesos ar 3:0 sagādāja Minskas "Dinamo" ceturto neveiksmi pēc kārtas. Oskars Bārtulis kopā ar Džeimsu Višņevski spēlēja pirmajā aizsargu pārī, laukumā bija 21 minūti un 57 sekundes (otrais rādītājs komandā), bloķēja divus metienus un nopelnīja divas soda minūtes.

Trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs piedzīvoja Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas bez savainotā Kaspara Daugaviņa izbraukumā zaudēja Austrumu konferences vicelīderei Omskas "Avangard" (1:2). Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 51 punktu 27 mačos saglabā trešo vietu Rietumu konferencē, atpaliekot tikai no grandiem Sanktpēterburgas SKA (27, 67) un Maskavas CSKA (28, 63), taču tuvākajai sekotājai Jaroslavļas "Lokomotiv" (26, 49) ir viena spēle rezervē.

SpēleRez
Metallurg Nk – Sochi1:0 PM
Sibir – Spartak0:2
Avangard – Torpedo2:1
Metallurg Mg – Neftekhimik2:1 PM
Salavat Yulaev – Lada4:2
Traktor – Ak Bars2:3 PM
Avtomobilist – Slovan1:4
Dinamo Mn – Admiral0:3
Jokerit – Amur3:2 PM
Dinamo R – Kunlun19:30

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-08 21:27, pirms 7 gadiem
Kuldam septītais punkts, nevis sestais.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-08 21:39, pirms 7 gadiem
Rainers 99 rakstīja: Kuldam septītais punkts, nevis sestais.
Taisnība, Championat.com par vienu piespēli ieskaitīts mazāk. Paldies.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-08 23:02, pirms 7 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Taisnība, Championat.com par vienu piespēli ieskaitīts mazāk. Paldies.
Kāds sakars ar championat.com??? Pie izmantotajiem resursiem norādīts vien khl.ru dienaszagļi var iet studēt sverjošēnu senos rakstus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja